Review Maybelline nagellak en Sally Hansen Insta-Dri 9 maybelline Review Maybelline nagellak en Sally Hansen Insta-Dri
Artikelen, Nagels, Reviews

Review Maybelline nagellak en Sally Hansen Insta-Dri

Maybelline Forever Strong en Sally Hansen Insta-Dry

Herinneren jullie nog dat ik wat koopjes bij het Kruidvat had gescoord? Later ben ik teruggegaan voor meer… De Top coat van Sally Hansen (Insta-Dry ) en daarna 2 nagellakjes van Maybelline gekocht. (2 halen, 1 betalen, zei de nagellakjunk in spé)

Maybelline Forever strong

Maybelline is naast Essence, NYC en Catrice mijn favoriete merk wat nagellak betreft.. Maybelline Colorshow kost €3,99 en oeps, degene die ik deze keer pakte wat duurder uit dan verwacht. Bij de kassa zag ik pas dat hij €8,79 was… heb ik weer. Maar gelukkig was de tweede gratis. Om welke variant gaat het?
Maybelline Nude Rose.(kleur 135). “Up to 7 days wear” met calcium, iron en silicia. Maybelline Forever strong

 

 

 

 

 

Geen 7 maar 4 dagen zat het er netjes op. maar ik moet er wel bij zeggen dat ik in die week veel heb gepoetst. Ik werd toch nieuwsgierig, het klinkt indrukwekkend, al deze ingrediënten, maar bijvoorbeeld calcium op ‘dood’ materiaal, de nagel dus, aanbrengen, werkt dat eigenlijk wel? Calcium is toch goed voor je botten, of was het vitamine D?

Calcium (of kalk) krijg je binnen via voeding. Daarom wordt bij slappe nagels vaak aangeraden om meer calcium te eten. Echter, uit onderzoek van de University of Auckland blijkt dat extra calcium in de vorm van voedingssupplementen niet zorgt voor sterkere nagels.

Naast innemen kun je calcium ook direct op de nagels aanbrengen in de vorm van een lak, serum of crème. Volgens cosmetica producenten zorgt calcium in een nagellak er ervoor dat nagels steviger en harder worden.

Of dit ook werkelijk het geval is, is ook nog maar de vraag. Volgens sommige bronnen is het eerder het laagje lak dat stevigheid geeft aan de nagel, dan dat de nagel zelf werkelijk sterker wordt.

Omdat nagels bestaan uit dood materiaal zou het onwaarschijnlijk zijn dat het aanbrengen van calcium effect heeft. Geen van de producten die nu op de markt zijn, zouden nagels permanent kunnen versterken. Bron:Nu.nl

Sally Hansen Insta-Dry.

Claim:

Sally Hansen Insta-Dri Anti-Chip droogt al in slechts 30 seconden. De lak heeft een anti-chip formule en slijtage en aanslag komt niet snel voor. Voor mooie, glanzende nagels!

Wauw, mijn nagels zijn in een mum van tijd droog!

Ik ben erg blij met beide producten, Maybelline is al prachtig vanwege de kleur en de Top Coat van Sally Hansen maakt het dat het ook iets langer blijft zitten.

Ik ga kijken of bij het Kruidvat ook nog de Sally Hansen Nail Growth Miracle in de 75% kortingsbak ligt, dan hoop ik dat ik mijn nagels weer in shape krijg. (of kunnen mijn nagels daar niet van groeien, het blijft natuurlijk dood materiaal…hmmm)

[otw_shortcode_button size=”medium” icon_type=”general foundicon-left-arrow” icon_position=”left” shape=”radius” color_class=”otw-silver”]Hebben jullie ervaring met de Miracle Growth van Sally Hansen?[/otw_shortcode_button]


VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Debbie
8 jaren geleden

Die topcoat heb ik ook uit de bak bij Kruidvat. Die is GOED!