Review- Method Vloerreiniger met Citroen & Gember 9 method vloerreiniger Review- Method Vloerreiniger met Citroen & Gember
Artikelen, Big Green Smile, Lifestyle, Reviews, Wonen

Review- Method Vloerreiniger met Citroen & Gember

Kennen jullie de webshop BigGreenSmile al? Ik was echt blij dat zij mij benaderden en wel hier om… Sinds ik mijn kittens Marie en Toulouse heb en ik het huis natuurlijk moet schoonmaken, vroeg ik mij al af of het niet schadelijk is dat ze met hun pootjes door de reinigingsmiddelen lopen. Al die schoonmaakmiddelen zitten vol chemicaliën en die beestjes lopen eroverheen om vervolgens hun pootjes schoon te likken. Niet fijn dus… Ik mocht de Method Vloerreiniger met Citroen & Gember  testen en dat voelt een stuk veiliger aan. Dweilen wordt weer leuk!

method-vloerreiniger-biggreensmile

Ik weet dat je je huisdieren niet voor alles kan beschermen, net zoals kleine kinderen, maar alle kleine beetjes helpen nietwaar? Je kan de handjes schoonmaken van je kruipende peuter en de pootjes bij katten kan natuurlijk ook, maar wie doet dat? Ik loop niet met een doekje achter ze aan. Koddig gezicht zou dat zijn!

Toen mijn zoon klein was vonden wij  hygiëne natuurlijk belangrijk, hoewel een beetje weerstand opbouwen ook niet slecht is. Maar veel schoonmaakmiddelen zijn natuurlijk puur gif.

Een schoonmaakproduct dat geen kwaad kan en ook goed schoonmaakt heeft natuurlijk de voorkeur. Big Green Smile heeft reinigers voor verschillende doeleinden. Voor houten vloeren, zeil, tapijt, noem maar op. Genoeg keuze.

 

Method Vloerreiniger met Citroen & Gember

Deze vloerreiniger is niet-toxisch is en biologisch afbreekbaar. De geur is echt zalig en niet zo nep- synthetisch als bijvoorbeeld “Andy”.

Er zit een handige sproeikop op, dus je hoeft niet bang te zijn dat inhoud van de halve fles eruit loopt. Ik giet wat op mijn natte dweil en mijn vloer (ik heb zeil liggen) is zo weer fris en schoon.

Marie en Toulouse zijn niet bang voor de stofzuiger, maar het is niet hun favoriete geluid. De dweil vinden ze geweldig. Ze gaan in de aanvalshouding zitten achter een stoel of de vuilnisbak om vervolgens een sprintje te trekken en dan over de dweil te springen als ik bezig ben. En dat doen ze om de beurt, wij hebben er gewoon een spelletje van gemaakt!

method-vloerreiniger

Hartstikke fijn dat ik deze goede vloerreiniger mocht testen. Op deze manier help je ook het milieu.

 

Ingrediënten Method Squirt + Mop:
Aqua, Alcohol Denat.*, Methoxyisopropanol, Laureth-7*, Parfum, Quaternium-15, Limonene, Colorant (* plant based)

BigGreensmile.nl is overigens een heel fijne webwinkel. De zoekfunctie vind ik ideaal. Je kan zoeken op criteria, merk of ingrediënt. Deze laatste is heel handig als er ingrediënten zijn waar je niet tegen kan, echt top!

  • De producten zijn geaccrediteerd door een derde instelling, zoals de Soil Association, USDA (United States Department of Agriculture) National Organic Program, Eco Cert of Vegan Society
  • Geen dierproeven: onze producten worden nooit getest op konijnen, apen, katten, ratten enz.
  • Geen Ftalaten: aangezien deze worden geassocieerd met allerlei ziekten, zeggen wij van BigGreenSmile absolute NEE.
  • Geen parabenen
  • Geen aardolie.
  • Duurzame palmolie. Als palmolie wordt gebruikt, controleren we altijd of het afkomstig is van een duurzame bron.

 

Behalve dat ze ecologische, biologische en natuurlijke producten hebben, zijn zo ook op en top groen in hun werkwijze.

  • Gerecycleerde dozen
  • 100% Biologische afbreekbare opvulvlokken die in water gewoon oplossen
  • Gerecycleerd opvulpapier
  • Het magazijn is minimaal verwarmd

 

Ik ga ook huidverzorging testen van deze webwinkel, en wauw, ik heb al wat geweldige producten “ontdekt” die echt de moeite waard zijn. So stay tuned!

 

Wat voor schoonmaakproducten gebruiken jullie thuis?

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
4 jaren geleden

Hihi ik snap dat je zoiets wel kon gebruiken met twee kittens. Ik heb zelf overal vloerbedekking. Achteraf veel spijt van haha. Het leek me zo lekker warm, maar nu vind ik het echt lelijk. Maarja ik was toen student en ik had er gewoon geen verstand van:). Het is ook nog eens bruin, niet op een mooie manier haha. Hopelijk snel verhuizen;) Ik ken de webshop al wel, ik had via Claudia gewonnen. Ze hebben echt geweldige producten inderdaad!

Astrid
4 jaren geleden

Hey Babs,

BigGreenSmile heeft hele fijne producten en het is inderdaad echt een fijne webshop. De vloerreiniger klinkt ook zeer goed zeg! En die Marie en Toulouse he, haha 🙂 .

Liefs!

chucky1012
4 jaren geleden

Ik ken het niet en dank je voor de tip!
Zal meteen even een kijkje nemen.

YuSt
4 jaren geleden

Jaaaaaaaah, nou die ligt dus ook in mijn mand, ben niet zo van citroen, maar wel van gember!
Ik moet bij deze webshop een abbo nemen! Ipv een beautybox wil ik een sopbox! 😜

Armande
4 jaren geleden

Oh dat zal inderdaad heerlijk ruiken. Hier zijn ook eindeloos pootjes op de vloer, zeker als het nat is buiten..

Astrid
4 jaren geleden

De producten van Method vind ik echt super. Ze ruiken lekker en zien er ook nog eens heel aantrekkelijk uit. Ik gebruik zelf een stoomreiniger om te dweilen, dus dan gebruik ik geen middelen meer. Maar van method gebruik ik wel de spray voor de keuken en de handzeep.

foryourstyle
4 jaren geleden

Ken het merk niet, maar moet toegeven ik vind schoonmaakproducten altijd heerlijk om te ontdekken!

Annette
4 jaren geleden

Ik gebruik nu Dettol voor mijn vloer. Is de geur lekker van deze? Klinkt goed in elk geval