telefoonhoesje beautybybabs 1
Artikelen, Accessoires, Lifestyle, Reviews

Review- Mijn nieuwe gepersonaliseerde telefoonhoesjes

Een telefoonhoesje met een persoonlijke ‘touch’

Mijn oude telefoonhoesje was kapotgegaan. Eigenlijk had ik hem niet eens zo lang. Ik had hem in februari voor mijn verjaardag gekregen. Het “pootje” dat mijn smartphone vast moest klemmen was gebroken en ik hield de boel bij elkaar met een elastiekje. Toen ik het aanbod kreeg om een gepersonaliseerd telefoonhoesje te maken kwam dat heel goed uit!

vrolijk ingepakte telefoonhoesjes

Dubbel goed want een hoesje waar mijn favoriete foto op zou komen te staan stond hoog op mijn verlanglijstje! Ik wilde het liefst een met het logo van mijn blog, of eentje met een afbeelding van mijn katten . Ik kon niet kiezen en heb er 2 aangevraagd. En dat mocht, yessss!

Mijn oude, kapotte hoesje…

oud telefoonhoesje
Het elastiek zorgt ervoor dat ie er niet uitvalt. Praktisch maar mooi is anders…

Het maken van een gepersonaliseerd hoesje is super makkelijk!

Huawei P9 Lite hoesje maken:

Ik heb een Huawei P9 Lite, gelukkig hebben ze bij Hoesjemaken ook een hoesje voor dat model. (in winkels tref ik vaak alleen leuke hoesjes voor een IPhone) Je upload de foto die je erop wilt hebben. Dat kan via je computer, maar een foto van je Facebookpagina of Instagram kan ook. Daarna kan je jouw foto vergroten, verkleinen of draaien. Een tekst toevoegen in een leuk lettertype is ook mogelijk. Hoe gepersonaliseerd wil je het nog hebben? Top hoor!

Het resultaat:

telefoonhoesje marie en toulouse 3

Super schattig!

Ik wilde sowieso een portemonnee hoesje voor mijn Huawei en deze heb ik laten bedrukken met een foto van Marie en Toulouse. (dat had niemand vast verwacht van mij, haha) Het hoesje is stevig, ligt fijn in de hand en de afdruk van Marie en Toulouse zit er netjes en strak op. Ook de kleuren zijn perfect. Mijn “alles-jes” heb ik nu altijd bij mij!

De achterkanttelefoonhoesje marie en toulouse achterkant

 

Deze wallet case kost 19,45

Hardcase hoesje

Ik noem dit mijn zakelijke hoesje. Met het logo van beautybybabs. Hoe cool is dat!

telefoonhoesje beautybybabs

Een Huawei P9 Lite hoesje ontwerpen  is dus een fluitje van een cent.  Vaak roep ik de hulp van Jeroen in, maar dit kon ik zelfs…

Dit hardcase hoesje vind ik echt spotgoedkoop, deze kost maar € 9,95 (Gratis verzending)

 

Wil je ook jouw eigen hoesje maken, je hebt het gelezen, zelfs ik kan het. Ook leuk om cadeau te geven!

Tip: Laat jouw kindje een telefoonhoesje ontwerpen!

Misschien een leuk idee als je kleine kinderen hebt, laat ze een mooie tekening maken of zoek er een uit die al gemaakt is. Maak er een foto van en gebruik die voor je hoesje. (het is dat Tom al uit de luiers is anders had ik er een besteld met een tekening van hem erop… (Dat waren altijd gekke monsters, zo schattig!)

De levertijd is snel, ik had verwacht dat het minstens een week zou duren, maar voordat ik er erg in had waren zij al binnen. De volgende dag al! Op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen al in huis. Gezien de prijs en kwaliteit vind ik deze hoesjes absoluut de moeite waard. Ik ben er heel blij mee!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
4 jaren geleden

Leuk, goed gekozen

Marsha
4 jaren geleden

Ik vind ze allebei echt super leuk! Die met je katjes zijn ook echt heel cute! awww!!

Florentine
4 jaren geleden

Onwijs leuk! En wat heb je super leuke katten. Echt cuties! <3

Deb
4 jaren geleden

Wat een ontzettende leuke hoesjes! Kwamen zo te horen als geroepen en wat ‘n mazzel dat je er 2 mocht uitkiezen. Die met Marie en Toulouse is super schattig! En met je blog logo vind ik enorm leuk bedacht,maar je hebt er ook een mooi logo voor!

Danielle
4 jaren geleden

Wat ontzettend leuk zien ze eruit!

Kayla
4 jaren geleden

Wat leuk zo’n telefoonhoesje met je eigen logo!

Irene
4 jaren geleden

Wat leuk, zowel de foto van je katten als je logo is goed gelukt. Vervelend hè die hoesjes die stuk gaan? Ik kan nooit zonder hoesje, ben veel te bang dat er krassen op mijn telefoon komen als ik mijn telefoon weer eens onderin de tas heb zitten.

Charel
4 jaren geleden

Hij is super leuk! Ik heb dat zelf ook en ben er zo blij mee 😀

Jolanda
4 jaren geleden

Wat leuk zeg met de twee poezen erop 😍

chucky1012
4 jaren geleden

Zo leuk met de naam van je blog op de case!