Review No7 Laboratories Hydrating Skin Paste- Boots 9 No7 Review No7 Laboratories Hydrating Skin Paste- Boots
Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging, Merken, N0 7, Reviews

Review No7 Laboratories Hydrating Skin Paste- Boots

Ik kreeg een mooi pakketje met daarin de No7 Laboratories Hydrating Skin Paste. Ik weet niet waarom ik dacht dat het een dagcrème was en smeerde ik het ‘s morgens vol overtuiging op mijn gezicht… Blijkt het een nachtcrème te zijn! Maar geen man overboord, als dagcrème is hij ook prima! Lees maar mee…

Review No7 Laboratories Hydrating Skin Paste- Boots 11 No7 Review No7 Laboratories Hydrating Skin Paste- Boots

Pas toen ik informatie erover ging opzoeken kwam ik erachter dat het voor de nacht was, wat stom van mij. De textuur is licht/dun dus voelde het aan als een dagcrème. Bij een nachtcrème verwacht je vaak een dikkere, volle structuur. Pas toen ik informatie erover ging opzoeken kwam ik erachter dat het voor de nacht was, wat stom van mij. De textuur is licht/dun dus voelde het aan als een dagcrème. Bij een nachtcrème verwacht je vaak een dikkere, volle structuur.

No7 Laboratories Hydrating Skin Paste

No7 Laboratories Hydrating Skin Paste is een klinisch bewezen verzorging voor de droge huid. Het product werkt ‘s nachts om op effectieve wijze een droge, strak aanvoelende huid, aan te pakken. De dubbele werking houdt vocht vast om al na het eerste gebruik zichtbare resultaten te laten zien. Je wordt wakker met een volle, gezond uitziende huid.

Hydralock Complex

De formule bevat Hydralock Complex. Zo wordt gebruik gemaakt van de kracht van 3 moleculaire groottes van hyaluronzuur om de huid diep te voeden en onmiddellijk langdurige hydratatie te bieden. Daarnaast bevat de formule een beschermende crème om ervoor te zorgen dat ons huid-identieke ceramidecomplex effectief vocht vast blijft houden en vochtverlies voorkomt.
Na slechts 6 keer gebruiken is de vochtbarrière van de huid zichtbaar verbeterd, de droogheid verminderd en voelt de huid zichtbaar soepeler en helderder aan.
Review No7 Laboratories Hydrating Skin Paste- Boots 13 No7 Review No7 Laboratories Hydrating Skin Paste- Boots

Hoe gebruik je No7 Laboratories Hydrating Skin Paste?

Breng No7 Laboratories Hydrating Skin Paste in de avond, voor het slapen gaan, royaal aan op het gereinigde gelaat en nek. Masseer het product in met opwaartse bewegingen. Doe dit net zolang totdat het product is geabsorbeerd. Herhaal dit twee tot drie keer per week.

Blauwe streep

De crème ziet er heel grappig uit, als je in de tube knijpt komt er een witte crème uit met in het midden een blauwe lijn met crème, het deed mij direct denken aan die tandpasta met die blauwe streep. Bijzonder! De crème is meer gelachtig dan creamy als je begrijpt wat ik bedoel. Vaak voelen gelcrèmes ietwat sticky aan, maar deze voelt absoluut niet plakkerig aan, fijn! Hij trekt gedeeltelijk in en er blijft ook een laagje op je huid liggen. Op die manier blijft vocht in de huid en vervliegt deze niet. De geur is neutraal, maar wel fris. (Dus niet muf, dat komt nog wel eens voor in producten waar geen parfum in zit)

Review No7 Laboratories Hydrating Skin Paste- Boots 15 No7 Review No7 Laboratories Hydrating Skin Paste- Boots

Toen ik besefte dat hij voor de nacht bedoeld was ben ik hem ‘s nachts gaan gebruiken en ja, ‘s ochtends voelde mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Natuurlijk hetzelfde gevoel als toen ik het overdag gebruikte.

Welke hand ziet er mooier uit?

Ik doe vaak de snelle- hand- test. Ik zag direct hoe rimpels vlakker werden door waarschijnlijk het plumping effect van de hyaluron. Kijk maar! Rechts ziet mijn hand er een stuk gladder uit. (Wat zijn mijn handen altijd droog! ik kan smeren wat ik wil maar dat perkamentachtige dunne huidje blijft)

Zoals ik al vertelde is het een fijne lichtgewicht crème en hij hydrateert mijn huid als een malle. Ik ben echt een fan van N07, zij komen steeds met nieuwe verrassende producten en die zijn ook heel betaalbaar.

Ingrediënten:

Aqua (Water / Eau), Glycerine, C12-15 alkylbenzoaat, Propaandiol, Petrolatum, Isononyl isononanoaat, Cetyl PEG / PPG-10/1 dimethicon, Betaïne, Carthamus tinctorius (Saffloer) zaadolie, Isostearyl isostearaat, Fenoxyethanol, Carbomer, Hexyl lauraat, polyglyceryl-4 isostearaat, magnesiumsulfaat, xanthaangom, butyrospermum parkii (shea) boter, kaliumhydroxide, caprylylglycol, gehydrolyseerd hyaluronzuur, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, natriumhyaluronaat, natrium-PCA, natriumhexylglyceride Natriumhydroxide-natriumhydroxide NP, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Denatoniumbenzoaat, Benzoëzuur, Ceramide EOP, CI 42090 (Blauw 1)

50ml/ 19,99 te koop bij Boots apotheken.

Heb jij wel eens een product van N07 gekocht?

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
1 jaar geleden

Ja! Hele fijne producten. Ik heb er best veel van (gebruikt). Ook make-up zoals foundation en concealer voor onder de ogen. Deze paste heb ik nog niet gebruikt! En volgens mij heb ik die ook nog. Ik ga even zoeken. Wow trouwens, het effect op je handen!

Tessa
1 jaar geleden

Deze lijkt mij echt super heerlijk om te gebruiken

chucky1012
chucky1012
1 jaar geleden

Dit is hele goede review.
Ik ben namelijk al jarenlang verslaafd aan de beautyproducten van dit zeer fijne merk….
Hun make-up big L.O.V.E…..

Xoxo

bychristiana
1 jaar geleden

Ik zie het zo gauw ook niet op de voorzijde van de verpakking staan, dat dit een product voor de nacht is, ik zou dus precies hetzelfde gedaan kunnen hebben! Ik heb ook wel eens een creme van Boots gehad maar ik was in het verleden vooral fan van hun blusher. Ik vond een keer een heeeel mooie in een goodiebag waar ik echt langer dan een jaar plezier van gehad heb.

Annette
1 jaar geleden

Ik heb wel eens producten van dit merk gehad maar wel al heel wat jaartjes geleden. Dit klinkt lekker, ik houd van creme’s die in de nacht hun werk doen en je laten opstaan met een lekkere huid.