giordanini gold oriflame u
Artikelen, Make-up, Merken, Oriflame

Review- Oriflame Giordani Gold Gezichtspoeders

Wat een weelde, wat een luxe. Wat een prachtige doosjes! Alle beautyliefhebbers maken pas op de plaats als ze deze nieuwe gezichtspoeders van Oriflame zien. Het glimt, het is goudkleurig en zo mooi van binnen. Eens kijken of deze poeders hun geld waard zijn. Ga je mee op verkenning?

giordanini gold oriflame

 

Deze gezichtspoeders zijn niet de goedkoop, maar als het gewoon meer dan goed is, dan knijpen wij dames al snel een oogje dicht. Want iedereen wil het liefst producten hebben die doen wat ze beloven. Ik heb genoeg smeersels en make-up liggen waarmee ik eigenlijk niets mee doe, puur omdat ze het nèt niet zijn. (waarom gooi ik ze niet een keertje weg?)

Bij make-up is de basis en de afwerking het belangrijkst. Je hebt veel moeite gedaan om je op te maken en dan wil je ook dat het gewoon mooi blijft zitten.

En je wilt niet dat je er als een antiek schilderij bij loopt, helemaal craquelé. Wij willen flawless, wij willen flawless…! (hebben jullie de spandoeken al gemaakt? ;))

Ik kreeg de Oriflame Giordani Gold Jewel Powder (natural en light), de Illuminating Pearls en de Black Powder Brush toegestuurd.

De verpakkingen…

Als ik goud zie denk ik je aan gewicht, zwaar dus. Ik schrok ook even toen ik een doosje pakte. Jeetje, dat weegt niets! In eerste instantie vond ik dat jammer, maar ho-ho, Babs… denk eens aan die zware handtas die je altijd meezeult. Perfect dus, zeker op reis.

 

Oriflame  Giordani Gold Jewel Powder

Dit zijdezachte poeder wordt gepresenteerd in een stijlvol goudkleurig poederdoosje. Het poeder geeft een transparante dekking. Het is geschikt voor de drogere of rijpere huid, omdat het lichtweerkaatsende effect fijne lijntjes verdoezelt, terwijl de samenstelling ervoor zorgt dat het niet in de lijntjes ophoopt. De huid wordt gematteerd met een egale finish. Oriflame Giordani Gold Jewel Powder is verkrijgbaar in twee tinten:Light en Natural.

 

oriflame poeder naturel_light

 

Wat vind ik ervan?

Zijdezacht? Absoluut! De finish is prachtig, mat en je voelt gewoon niets op je huid zitten. Ik kan het nauwelijks swatchen op mijn arm, je ziet er zowat niets van. En dat is juist helemaal goed! Beide tinten  (transparant) matchen perfect met mijn huid, de meerwaarde zit dan ook in de mooie finish die je een subtiel natuurlijke glow geven.

Ik heb de kleur van de foto moeten aanpassen, want eigenlijk zag je ze nauwelijks op mijn arm..

 

giordani poeders swatch oriflame

 

Ik hou daarvan, ik had het laatst nog erover. Niks lelijker dan producten die alle fijne lijntjes nog eens even extra accentueren. Dat wil je gewoon niet. Dan is het middel erger dan de kwaal, toch?

Oriflame Giordani Gold Illuminating Pearls

Deze zacht geurende, lichtweerkaatsende poederparels verhelderen de teint en benadrukken de natuurlijke schoonheid. Door het licht glinsterende effect zijn ze perfect om mee te highlighten of stroben. De parels zijn gemakkelijk en zuinig in gebruik en hebben vijf verschillende kleuren: goud perfectioneert en verlicht, roze verfrist, wit highlight en verheldert, groen corrigeert roodheid en egaliseert de teint, en paars corrigeert en verheldert. De matzwarte verpakking met goudkleurige accenten heeft een luxe uitstraling die perfect past bij de producten van Oriflame Giordani Gold.

 

Wat vind ik ervan?

giordani gold gezichtsparels

 

Het zijn net lekkere snoepjes, snoezig. Ik ga eens kijken of deze kleurtjes iets extra’s doen voor mijn make-up.

Ik begrijp nu eindelijk waarom mensen zo een fan zijn van die gekleurde bolletjes. Ik zie dat mijn rode vlekjes minder zichtbaar worden en all over ziet mijn huid er frisser uit. Hier ben ik echt fan van.

Oriflame Giordani Gold Black Powder Brush

Oriflame Giordani Gold Black Powder Brush is een taps toelopende poederkwast. Deze creëert de mooiste resultaten met intensiteit naar wens. Ideaal om te gebruiken in combinatie met de nieuwe Giordani Gold Illuminating Pearls.

Wat vind ik ervan?

Deze brush is iets steviger dan mijn eigen poederkwast. Maar door de lange haren werkt hij prettig. Omdat je hem in kan schuiven kan je hem makkelijk meenemen in je tas.

Conclusie

Kwalitatief hoogstandje. Hou je meer van zware dekkende poeders, niet doen. Wil je een beetje glow en dat niemand ziet dat je een poeder draagt? Doen!

Dit setje is ideaal om mee te nemen. Het weegt niets, de brush is afsluitbaar dus handig in je reis- of handtas.

Het enige wat ik iets lastiger vind… ik krijg de doosjes zo moeilijk open, maar ik ben dan ook very kippig.

Dit is echt een heel mooie set, Oriflame heeft weer iets prachtigs voor ons gemaakt. En mannen, als je een cadeau voor je vrouw zoekt… ik denk dat als ze van make-up houdt je haar heel blij kan maken met deze gouden juweeltjes!

De Oriflame-producten worden verkocht via de website: www.oriflame.nl alsmede via de Oriflame adviseuses

approved by BeautyByBabs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jolanda
6 jaren geleden

Die pareltjes zijn zo moooooi!

Yvonne
6 jaren geleden

Mooie verpakkingen, dat goud doet me aan mijn oma denken die er al jaren niet meer is maar een echte dame was. Tja alles komt weer terug hè. Ik ben zelf wel van dekkende producten om mijn roodheid te verdoezelen.

YuStSoMe
6 jaren geleden

Ooooooh wat een PARELTJES! Ik ben er verliefd op. Ik heb mijzelf al beloofd dat als ik “goed” nieuws binnenkort krijg ik deze ga bestellen. Ik denk dat voor mij de lichte poeder het beste zal zijn? Wat denk jij?

Annette
6 jaren geleden

very kippig? hahahaha me too dus dit is ook wat voor mij hoor ik al 🙂

heidi
6 jaren geleden

Wat heerlijk producten zijn deze. <3

chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Die met de pearls staat op mijn shoplist 😉

Jolet
6 jaren geleden

Ik heb ook zo’n poederkwast! Echt ideaal vind ik.