oriflame_giordani_gold
Artikelen, Merken, Oriflame, Parfum, Reviews

Review- Parfum en Bodycream Giordani Gold Essenza

Iedereen die mij volgt op Instagram heeft vast al gezien dat ik mijn kerstcadeautje al binnen heb. Oriflame is nu met een heus parfum gekomen met de klinkende naam: Giordani Gold Essenza. Daarbij kreeg ik een matchende bodycream uit deze serie en een prachtige shawl!

 

Oriflame Babs

 

Als ik aan de kleur goud en het product parfum denk, denk ik vaak aan de Kerst. Qua accessoires, ringen, kettingen, oorbellen en armbanden kies ik altijd voor zilver. Nu ga ik eens kijken hoe goud het bij mij doet. Pasgeleden heb ik een prachtige goudkleurige oogschaduw gekocht… ik ga lekker even uit mijn comfortzone 🙂

 

oriflame_giordani_gold
Giordani Gold Essenza

Bloemig houtige geur met sinaasappelbloesem

Ik ben niet heel goed in het beschrijven van parfums, dus neem ik de beschrijving die Oriflame geeft:

Het stralende Giordani Gold Essenza Parfum is gecomponeerd rond Oriflame’s exclusieve luxe Essenza Sinaasappelbloesem-noot, en ademt ware weelde en vakmanschap uit dankzij zijn uitmuntende glazen fles, de dop met bladgoud, en de zeer geconcentreerde parfum. Een premium bloemig houtig parfum dat het mooie leven inspireert.

collage giordani gold

De maker van Giordani Gold Essenza

Geur zit Fabrice Pellegrin in het bloed. Hij erfde deze passie van zijn vader, die ook parfumeur was. Hij groeide op in Frankrijk en voltooide zijn opleiding aan het geroemde “House of Robertet” voordat hij zich bij geurgroep Mane voegde, en later Hermès. Pellegrin creëerde wereldberoemde geuren voor merken als Thierry Mugler, Diptyque, Giorgio Armani en natuurlijk Oriflame.

Zijn meest recente creatie is Giordani Gold Essenza, een parfum waarvan hij zegt dat het ruikt naar “zonnestralen en geluk”. 

“En tijdens de ontwikkeling realiseerden we dat we ergens gaandeweg een sublieme sinaasappelbloesem hadden weten te introduceren – dat is de magie van parfum!”

De fles:

 

Een ‘robuuste’ fles zouden ze in de reclame kunnen zeggen. De fles is behoorlijk zwaar en ligt stevig in de hand.

Wat een prachtige dop met print, een mooi detail! Er is over nagedacht, beautiful!

oriflame_giordani_gold_dop

 

Perfumed Body Cream

oriflame giordani gold bodycream

Deze bodycream is een volle, romige cream en ruikt goddelijk. Ik heb nog nooit een perfumed body cream in mijn handen gehad. Joh, wat is dat lekker, zeg! In principe kan je deze body cream apart gebruiken, alles ruikt dan zo lekker, maar als je wilt dat de geur van je parfum langer blijft hangen, dan is zo’n combinatie natuurlijk top. Het laagjes principe op de huid maakt dat de geur nog beter tot zijn recht komt.

perfumedbodycream oriflame

Shawl

Deze heerlijke shawl zat bij het pakket. Een heel gladde, bijna zijdeachtige stof. Op het label staat Oriflame Giordani Gold, dus hij is speciaal voor Oriflame gemaakt. Très chique!

Oriflame shawl

 

Het is zo’n type shawl die je mooi om je heen moet draperen, het is geen shawl waar je even een flinke knoop in  legt. Als ik hem ga dragen spuit ik er ook wat parfum op, dan ruikt ie ook helemaal lekker naar Essenza!

Aanrader als je voor jezelf of een ander een bijzonder cadeau zoekt!

Goud is een warme kleur die menig hart op hol doet slaan, zo momenteel ook de mijne. Dit nieuwe parfum van Oriflame is absoluut een aanrader voor wie nog een mooi cadeau voor de Kerstdagen zoekt.

Proberen?

Omdat Oriflame niet in de winkel te krijgen is maar alleen online (of via een Oriflame workshop met adviseuse) heb ik wat verzonnen. Als je overweegt om dit parfum te kopen (al was het alleen al voor de mooie fles) maar toch eerst aan de geur wil snuffelen dan kan ik je tegemoet komen. (voor 1 persoon)

Ik spuit wat op een teststrookje en stuur hem dan als de wiedeweerga naar je op. Kan je thuis eerst lekker snuffelen! 🙂 Was er maar geur-internet… dat zou geweldig zijn.

Kijk voor meer heerlijke producten en cadeau ideetjes op de website van Oriflame

Parfum Essenza is nu afgeprijsd! Van €62 voor €39,99!

handtekening Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
6 jaren geleden

Mooi pakket hoor lijkt me heerlijk. Ik ben wel een zeur met geurtjes dus ik vind niet snel iets lekker.

chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Prachtige flacon!
De parfum lijkt me heerlijk ruiken 😉
Mooie sjaal.

Alice Mandaro
6 jaren geleden

Heerlijk!

Veertig Plus
6 jaren geleden

Wat een verwennerij!