droge olie rene furterer win 1
Artikelen, Haarverzorging, Huidverzorging, Reviews, Viata online apotheek, Webshops, Win!

Review René Furterer 5 Sens droge olie en win! (2 winnaars!)

Wie houdt er niet van een mooie droge olie? René Furterer introduceert een zinnenstrelende luxe droge olie.

Ik heb regelmatig oliën mogen testen, maar deze is wat mij betreft de meest luxe die ik in mijn handen heb gekregen. En een die gewoon klopt qua omschrijving. Hij ruikt hemels en dan bedoel ik ook echt hemels lekker! Ik ga vertellen hoe mooi deze olie is en van Viata mag ik 2 lezers blij maken!

rene furterer droge olie

 

Over René Furterer 5 Sens droge olie

Deze sublimerende droge olie bevat vijf natuurlijke plantaardige oliën. De olie voor zowel haar als lichaam voedt, hydrateert en maakt de huid en haren glanzend en satijnzacht zonder plakkerig aan te voelen. Ook heeft deze olie een sensueel parfum.

Deze sublimerende droge olie is een kostbare alchemie van 5 natuurlijke plantaardige oliën, die de botanische knowhow van René Furterer belichaamt. De olie voedt en beschermt het haar en maakt het soepel en glanzend. Ze kan ook op het lichaam worden aangebracht om de huid te hydrateren en dag na dag mooier en heerlijk zacht te maken. De zinnenstrelende luxe van kostbare oliën hult huid en haar in een sensueel betoverend parfum. Deze olie voelt satijnzacht aan en is niet plakkerig. Een veelzijdig product dat u het hele jaar door naar hartenlust kunt gebruiken.

rene furterer

De fles:

Het is een glazen fles en wat kan ik daar over vertellen? Niet in de badkamer zetten, want als die valt… Kijk maar naar de foto’s, hoe mooi!

 

Ik vind hem beeldschoon. Nog idealer is dat je de olie eruit verstuift. dus geen geknoei, je doseert precies wat je wilt en de spray is zacht en dun, maar niet druppelend waterig. Prachtig!

 

De olie

Nu begrijp ik pas wat een echte droge olie is! Dit is dus een droge olie. De substantie is natuurlijk olie-achtig maar op de huid geen vette toestand, en toch een subtiel, prachtig glansje. Maar… die olie is ook weer zo ‘droog’ dat het glansje ook weer verdwijnt. Goed, hé… een product die zijn belofte van “droog” helemaal waarmaakt!

 

De geur

Ik ben echt belachelijk enthousiast. over deze olie! Ik wil bijna roepen: Geef alle oliën die je hebt staan weg aan een ander en koop deze van René Furterer. Ja, serieus… This is the real thing qua droge olie experience. Met een sensueel betoverend parfum.

Ik had toen het fenomeen beauty-olie net nieuw was die van L’Oreal (extraordinary oils) gekocht en die viel mij zo tegen. Veel te vet, Goed genoeg voor mijn onderbenen. Maar daar was hij niet voor bedoeld. Mooie Doutzen keek ons aan alsof  zo’n prachtige huid zoals zij ook voor ons was weggelegd. maar nee, hoor. Mijn huid vond het niks.

Nu is deze olie weliswaar bedoeld voor je lichaam en haar, maar je kan hem natuurlijk ook op je gezicht smeren. Behalve als bang bent dat je niet tegen de parfum kan. Dat kan natuurlijk. Er zit een zwoele, poederige geur aan.

rene furterer 1

Op het haar: Alleen in de puntjes

 

Ik raad je aan eerst wat in je handpalm te verstuiven en daarna in de droge puntjes op te brengen. Ik heb het ook op mijn hoofdhuid aangebracht maar dat vond ik geen succes. Bovenop word mijn haar altijd heel snel slap… de droge puntjes worden hier wel heel happy van!

 

 

Ingrediënten:

Isododecane, Diisopropyl Adipate, Isodecyl Neopentanoate, Coco-Caprylate/Caprate, Dicaprylyl Carbonate, C12-15 Alkyl Benzoate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil ( Carthamus Tinctorius Seed Oil), Persea Gratissima (Avocado) Oil (Persea Gratissima Oil), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (Prunus Amygdalus Dulcis Oil), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (Ricinus Communis Seed Oil), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Simmondsia Chinensis Seed Oil), Fragance (Parfum), BHT Geraniol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Helianthus Annuus Seed Oil), Tocopherol.

 

Jojoba olie

Afkomstig uit de dorre en warme gebieden van Arizona, Californië en Mexico. Jojoba werd in de traditionele geneeskunde omwille van zijn voedende eigenschappen gebruikt voor de regeneratie van het haar of om de gevolgen van psoriasis te verlichten. Het werd ook gebruikt als middel om wonden te helen en de huid en het haar te beschermen tegen de droogte van de woestijn. De jojobawas wordt geperst uit jojobazaden. Haar samenstelling lijkt erg op die van onze talg, dat een belangrijk onderdeel vormt van de hydrolipidenfilm van het haar.

 

Zoete amandelolie

De amandel, de eerste fruitboom die begint te bloeien op het einde van de winter, staat symbool voor liefde en maagdelijkheid. De witroze bloemen doen denken aan een bruidsjurk. De zoete amandelolie is verkoelend en verzachtend en voedt de droge huid en het droge haar door ze te omhullen met een beschermende film.

 

Ricinusolie

Ricinus, dat afkomstig is uit het noordoosten van tropisch Afrika, wordt tegenwoordig gekweekt in veel tropische en gematigde klimaten. Ricinus bevat essentiële vetzuren en beschikt over helende, regenererende en hydraterende eigenschappen voor de huid. Het bevordert de haargroei en maakt het ook glanzend en soepel.

 

Avocado- olie

De avocado is afkomstig uit Centraal-Amerika en wordt al meer dan 8.000 jaar door de Azteken en Maya’s verwerkt in drankjes om veroudering tegen te gaan en aangebracht om de haargroei te bevorderen. De olie uit het vruchtvlees is rijk aan essentiële vetzuren. Ze hydrateert het haar grondig en draagt bij tot het herstel van de hydrolipidenfilm.

Saffloerolie

Saffloer is een oosterse distel uit de Vruchtbare Sikkel met rode, gele of witte bloemen. Uit de zaden wordt een olie gewonnen die zeer rijk is aan essentiële vetzuren, onmisbare hydraterende bestanddelen voor een gezonde hoofdhuid en van nature droog haar.

rene furterer 3

Gebruiksaanwijzing:

In je hand of direct op (handdoek) droog haar verstuiven. niet uitspoelen. breng zo vaak aan als je wilt, het hele jaar door.

 

Mooi haar groeit op een gezonde hoofdhuid, net als een plant op een vruchtbare bodem

                                                   René Furterer Paris 1957

 

Dry touch, zonder siliconen 100ml Prijs: €32,50

 

Wat moet je doen om deze prachtige olie te winnen?

1- Like de Facebookpagina van Viata

2- Deel dit bericht over de droge olie van René Furterer op je eigen pagina (zet het bericht op “openbaar”, anders kunnen wij het niet controleren)

3- Laat in de comments een reactie achter dat je meedoet.

Over 2 weken maak ik 2 winnaars bekend! Succes en geloof mij, dan ben je echt een bofkont!

 

p.s doe jij ook al mee met de beautybloggers winactie? Je kan nog meedoen!

 

 

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

23 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Monique Rooijmans
5 jaren geleden

Hi Babs,

Ben ik te laat om mee te doen? Heb weer zitten dutselen 😉 Je review is zo overtuigend. Dat moet een olie zijn die schreeuwt om te proberen! 🙂 (al het bovenstaande gedaan)

LElie
LElie
5 jaren geleden

Ja ik doe graag mee.
Dit is puur goud in een flesje!
En wat voor een flesje; een juweeltje!
Het lijkt me echt heerlijk.

LElie
LElie
5 jaren geleden

Ik doe heel graag mee voor dit puur goud in een flesje!
En wát voor een flesje; een juweeltje!
Ja ik wil het heel graag proberen, lijkt me heerlijk!

Henrieke
Henrieke
5 jaren geleden

Ik loot graag mee en heb het bericht zojuist openbaar op mijn tijdlijn gezet. 🙂

Lijkt me heerlijk om eens te proberen maar ik gun het zeker ook aan een andere bofkont!

Carolena Poortvliet
Carolena Poortvliet
5 jaren geleden

Dat spreekt mij “natuurlijk” erg aan!
Ik heb een gevoelige huid en verdraag vrijwel geen verzorgingsproducten: zeker niet waar chemische troep in zit..
Olie heb ik nog niet eerder gebruikt, maar als ik jouw artikel lees mag ik DEZE van René Furterere zeker niet missen!
Ik doe mee, zou het graag uittesten!
Dank je wel voor je mooie blog,
Groetjes van Carolena

Jan
Jan
5 jaren geleden

Ik waag graag een kansje op deze verzorgende olie.

Anita H.
Anita H.
5 jaren geleden

Lijkt mij een bijzonder fijn product. Ik doe mee.

Nina Mol
Nina Mol
5 jaren geleden

Lijkt me heerlijk! Ik doe graag mee!!

Melike
5 jaren geleden

Wauw dit klinkt echt goed. Vooral als ik lees hoe enthousiast jij er over bent! Ik ben het ook helemaal eens met de quote van Rene. Ik doe dus ook graag mee. Ojee dat rijmt zelfs haha. Super leuke winactie!

Chantalle
Chantalle
5 jaren geleden

Ik ben er echt zo benieuwd na! ‘T klinkt als een super fijn product. Ik waag graag een kansje, ik heb alle stappen gedaan.