Review: Rituals Hammam Delight en Perfection volume Mascara 9 Rituals Review: Rituals Hammam Delight en Perfection volume Mascara
Artikelen, Bad & Douche, Huidverzorging, Mascara, Merken, Rituals

Review: Rituals Hammam Delight en Perfection volume Mascara

Na mijn artikel over het make-up advies bij Rituals kreeg ik zo een verrassende mail. Of ik mijn adresgegevens wilde sturen. Dit zijn van die spontane dingen waardoor ik de bevestiging krijg dat mijn blog gewaardeerd wordt.. Zo’n ‘schouderklopje’ is wat je af en toe nodig hebt. Leuke reacties van mijn lezers en waardering van bedrijven. Het geeft mij weer energie om door te gaan met bloggen. Herkenbaar?

Ik ga voor jullie 2 producten van Rituals reviewen die ik opgestuurd kreeg, namelijk een heerlijke douchegel en een beauty van een mascara!

rituals perfection volume mascara

Ik kreeg de Hammam Delight foaming shower gel en de Perfection Volume Mascara opgestuurd.

rituals hammam delight en mascara

Douchen vind ik een feestje als je ook fijne producten hebt staan. Zoals de Himalaya bodyscrub van Rituals, mijn badkamer ruikt daarna geweldig en mijn huid wordt door de olie die in de scrub zit tegelijk heerlijk verzorgd .

Hammam Delight

Hammam Delight combineert de aromatische en revitaliserende eigenschappen van Verfrissende Eucalyptus en Rozemarijn. Ideaal voor de warme zomermaanden!

 

Mijn aangename wekker

hammam delight

Eucalyptus zorgt ervoor dat ik snel en fris aan de dag kan beginnen. Perfect voor mijn ochtend ritueel. Je hebt heel weinig gel nodig, als het in contact komt met water wordt het één grote bol met schuim.

Deze douchegel droogt mijn huid niet uit. En mijn badkamer ruikt subtiel naar eucapyptus en rozemarijn. Niet heel overheersend, maar degene die na mij onder de douche gaat mag zich zeker gelukkig prijzen. .

Geurige douchegels zijn de beste wekkers die er zijn, iets waar ik iedere ochtend naar uitkijk. Mijn wake-up momentje!

 

Perfection Volume Mascara

Over verpakkingen gesproken! Wat een prachtig doosje en de huls van de mascara is ook een beauty.

rituals perfection volume mascara

 

rituals perfection volume mascara

Eerst wilde ik hem niet gebruiken,  maar bewaren. Ik heb nog een oudere Rituals mascara liggen die ik nog regelmatig gebruik. Volgens de regels hartstikke over de datum, maar hij is nog steeds perfect. Mooie lange wimpers en geen last van mijn ogen.

Maar omdat ik hem ook al geopend had om hem te fotograferen, besefte ik dat ik hem net zo goed kon gebruiken. Zodat jullie kunnen zien hoe mooi deze mascara is.

rituals perfection volume mascara

 

Wat beloofd deze mascara?

  • Geeft je wimpers een dramatisch volume en extra lengte.
  • Veegt en klontert niet.
  • Milde Formule: natuurlijke edelstenen – pure mineralen.

 

Ik vind het borsteltje heerlijk om mee te werken. Het is echt een volume mascara en een laagje is meer dan voldoende.

Ja, Rituals staat als een huis. Voor jezelf en ook als je een cadeautje wilt kopen. En dan moet je ook af en toe voor jezelf doen. Dan wordt douchen meer een beleving dan een reinigingsbeurt… meer een ritueel waar ik ieder dag naar uitkijk!

Met dank aan de mensen van Rituals Tiel en het hoofdkantoor!

Voor meer informatie: zie Rituals.nl

Hebben jullie iets in huis van Rituals en zo ja, welke lijn is jullie favoriet?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Hennie
7 jaren geleden

Wat een heerlijke verwennerij, Babsje!

Die douche gel heb ik ook. Of had eigenlijk. Hij is helaas op. Wat een zalig spulletje inderdaad!

De mascara ziet er ook goed uit! Ik koop van dit merk amper makeup. Maar misschien toch maar eens overwegen als ik dit zo zie!

Julie
7 jaren geleden

Wat fijn dat je deze producten hebt ontvangen! De shower foams zijn zalig, al is dit niet mijn favoriete geur! 🙂

chucky1012
7 jaren geleden

Fijn dat je als blogster waardering krijgt voorde artikelen die had geschreven en schrijft.
De mascara geeft net dat extra beetje volume wat men als je korte wimpers niet hebt.
De douchegel doet me denken alsof ik op holiday ben naar een warm land.
Ik moet oppassen want dit heeft aantrekkingskracht als candy 😉

Fleur
7 jaren geleden

Ja ik ben ook fan van Rituals! De douchefoams vind ik zalig maar ook de bodyscrubs en lotions zijn heerlijk. Make-up zoals gloss heb ik van Rituals en die is super fijn. Hun spf is trouwens ook heel erg prettig.