Review: Sho (oog) make-up remover 9 remover Review: Sho (oog) make-up remover
Artikelen, Huidverzorging, Merken, Reviews, Utsukusy

Review: Sho (oog) make-up remover

Sho Make-up remover

Les 1: reinigen. Dat is het belangrijkste om een mooie huid te krijgen en te behouden. ’s Morgens en ’s avonds. Ook als je geen make-up draagt. Utsukusy heeft een heel milde reiniger voor jullie die ook nog eens heerlijk ruikt! Zet de geur app maar aan en je neusvleugels open!

SHO Make-up remover

Over Sho make-up reiniger

Een lichte maar effectieve oog en lippen make-up remover. Geschikt voor het gehele gezicht. Olie vrij.
Anti-oxidant werking, reinigt en verfrist de huid zodat je er weer fris en fruitig uitziet.

Handige klikdop

De reiniger zit in een stevige, doorzichtige plastic fles met een fijne klikdop! Zo kan je nooit teveel op je handen krijgen, dus geen verspilling.

De reiniger is gel-achtig van structuur. De kleur is lichtroze ♥

Die geur!

De geur is zo lekker, ik zou mijn hele lijf wel daarmee willen insmeren! Dit vind ik echt zo een schoonheidssalon- wellness -alles is mooi in het leven- geur! Kan Utsukusy niet roomsprays ontwikkelen ? Dan sta ik vooraan als die binnenkomen!.Maar natuurlijk zijn dit (wel belangrijke) bijzaken. Dus…

 

Hoe reinigt deze remover?

Een oogmake-up reiniger mag absoluut niet in je ogen prikken, laten we dat vaststellen. En dat doet deze reiniger dan ook niet. Mijn mascara en oogschaduw gaat er met gemak vanaf en de huid rondom mijn ogen voelt daarna niet vettig of onprettig aan..

Ik test of Sho ook mijn foundation mooi verwijderd. Met de rest van mijn make-up heeft deze reiniger ook geen moeite… Yak, wat haal je toch veel kleur en vuil van je gezicht af.

Daarna gebruik ik meestal nog een gezichtsreiniger. Ik heb daarvoor de Bijin Facial cleanser cream. Deze verwijdert onzuiverheden en herstelt de vochthuishouding in de huid. Ontspant de huid en stimuleert cel activiteit waardoor de voedingstoffen uit de producten beter worden opgenomen. En zo heb je een echt compleet reinigingsprogramma. Je wilt dat je huid helemaal schoon is, zodat je dag- of nachtcrème een schoon canvas raakt, toch?

 

Eindconclusie

Ik raad iedereen aan om deze reiniger een keer te proberen. Waarom?

De prijs is lief (€9) en ik vind dat je dan een heel goede reiniger in huis hebt van goede kwaliteit, die ook doet wat hij beloofd. Veel mensen hebben snel last van hun ogen en ik denk dat deze ook voor hen zeer geschikt is om oogmake-up te verwijderen zonder daarna met bloeddoorlopen rond te lopen.

 

Ingredienten:

Aqua, Propylene glycol, Glycerin, Disodium cocoamphodiacetate, Gingko biloba leaf extract, Acrylates C10-30, PEG-12 Dimethicone, Parfum, Imidazolinilyl Urea,
Phenoxyethanol, Hexylene glycol, Sodium lauryl sulfate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Gluconolactone, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Calcium gluconate, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene

Inhoud 125 ml €9

Over Utsukusy

In Nederland is dit merk nog niet zo heel erg bekend bij het grote publiek, maar in Spanje en Japan heeft is Utsukusy een begrip. Van origine komt het uit Japan/Tokyo en José Gimenez was na zijn reis naar Japan zo gefascineerd door Utsukusy, dat hij het naar Europa haalde.

De producten van Utsukusy zijn 100% natuurlijk, eco-vriendelijk en dierproefvrij wetenschappelijk getest. Alle producten zijn dierproefvrij en voorzien van het Ecocert logo.
De planten en kruiden worden met grote zorg verbouwd en verwerkt, zodat ze helemaal zuiver zijn.

Utsukusy heeft regelmatig op Facebook mooie win acties. Check de Facebookpagina   geef ze een like en zo blijf tegelijkertijd op de hoogte van Utsukusy.

In de webshop van Utsukusy vind je nog meer fijne beauty producten, van make-up, etherische oliën, kruiden tot complete verzorgingslijnen. Voor gezicht, body en wellness! Ik ben nog steeds fan!

approved by BeautyByBabs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
5 jaren geleden

Dat is niet duur voor een goed reiniger, mooi product weer zo te zien.

Gonny
Gonny
5 jaren geleden

Klinkt als een toppertje!
Nou baal ik een beetje dat ik naast mijn Bijin cleanser deze Sho niet heb besteld.
Volgende keer dan maar?

Groetjes
Gonny

Claudia
5 jaren geleden

Heeeee Babs, wat zijn de producten van Utsukusy toch heerlijk! Ik had ook het voorrecht om 2 producten uit te proberen en ik ben ook verliefd geworden. Ik ben heel erg benieuwd naar deze betaalbare oogreiniger.

Nienke
5 jaren geleden

Klinkt goed!

hilde
5 jaren geleden

Klinkt zalig!!! Ik ga ook weer wat producten testen, kan niet wachten!!

Astrid
5 jaren geleden

Hey Babs,

Klinkt als een zeer fijne reiniger. Ik kende dit merk inderdaad nog niet.
En de prijs is zeker goed te doen 🙂 .

Liefs!

Deb
5 jaren geleden

Klinkt als een fijne reiniger. Prijs is inderdaad heel ok. Ik denk alleen niet dat ik hem zelf zou proberen vanwege de toevoeging van parfum, SLS en siliconen. Dit zijn stoffen die ik persoonlijk liever niet in gezichtsverzorging zie.

Iris
5 jaren geleden

Ik had inderdaad ook nooit van dit merk gehoord, maar het klinkt goed! Ik reinig zelf het liefst met water.

Claire
5 jaren geleden

Ziet er goed uit! Ik gebruik zelf meestal een cheapy olie van het Kruidvat maar deze lijkt mij ook fijn.

Astrid
5 jaren geleden

Dat klinkt heel goed Babs! Vooral dat hij niet in je ogen prikt. Want dat vind ik toch altijd zo vervelend! En die prijs valt ook reuze mee.