Treaclemoon My Coconut Heaven Water Melon Splash 1
Artikelen, Bad & Douche, Huidverzorging, Merken, Reviews, Treacle Moon

Review- Treaclemoon My Coconut Heaven & Water Melon Splash

Ik lees zoveel enthousiaste verhalen over de nieuwe creamy shower mousses van Treacle Moon, en nu kan ik mijn eigen mening geven over deze nieuwe douchevriendjes, ook ik mocht ze testen!

Treaclemoon My Coconut Heaven & Water Melon Splash

My Coconut Heaven

“I’m going to a faraway place she said…just for a while…her toes wriggled in the warm sand and the silly seagull laughed and danced in the sweet wind.”

De nieuwe ‘My Coconut Island’ Creamy Shower Mousse van Treaclemoon™ neemt je mee naar de Caraïben en laat je qua geur heerlijk wegdromen naar parelwitte stranden vol kokosnootbomen en een azuurblauwe zee. De formule van deze rijke, romige douche foam bevat verzorgende arganolie voor een streelzachte huid. De heerlijk geurende douche foam verandert tijdens het douchen in een romig schuim. Dankzij de speciale flacon is de Treaclemoon™ Douche Foam handig te doseren.

 

Wat vind ik ervan?

Wat een goede geur! Ik ruik zeker kokosnoot. Het ruikt een beetje naar een kokosyoghurt die ik wel eens gegeten heb en lang geleden, héél lang geleden dronk ik nog wel eens een cocktail met verse kokos, The Real Pina Colada. In een halve kokosnoot opgediend. Ik krijg van de douche mousse direct zin in zo een zomerse cocktail!

Treaclemoon My Coconut Heaven 1

Creamy is so true! De mousses zijn zeker creamy, ongelooflijk zacht! Mijn huid voelt na het douchen gewoon heel verzorgd aan.

Treaclemoon My Coconut Heaven

 

Water Melon Splash

“The Melon is said to be the food of angels. Its walls a castle of cool, pale marble and a scent that sings fiestas, painted donkey carts and hot air balloons. Sweet”.

De nieuwe Treaclemoon™ ‘Water Melon Splash’ Creamy Shower Mousse maakt van je douchewater een fruitige ‘splash’ met de sprankelende geurbeleving van verse watermeloen. De samenstelling bevat eveneens arganolie. Ervaar de verzorgende werking van deze olie in combinatie met de zachte streling van het romige schuim.  Het maakt de huid fluweelzacht en aangenaam soepel en laat deze onweerstaanbaar fris en lekker fruitig ruiken!

water melon splash

 

Wat vind ik ervan?

Dezelfde zachte huid sensatie als de Coconut Heaven. Een romig schuim, heerlijk! De geur: Behoorlijk zoet, ik vind het meer naar honing meloen ruiken dan naar watermeloen.

treaclemoon Water Melon Splash 1

Conclusie:

Deze romige douche mousses zijn een heel goede aanvulling op het assortiment van Treaclemoon. Ik vind de geuren eigenlijk beter dan die van hun shower gels. deze geuren zijn meer “oemph” zoals ik vaak beschrijf en ik hou daarvan. Tom vond de coconut bijna tè romig, hij had bijna het gevoel dat ie zoete kokosyoghurt over zijn lijf smeerde, hahaha. Hij vind de melon het lekkerst, ik de coconut variant. (en vaste lezers zijn daar vast niet verbaasd over ;))

Ik zou zeggen: “Treaclemoon, maak van de geurlijnen die jullie al voeren mousses, zalige verwennerij in de badkamer!”

 

Distributie, verkoopprijs & meer informatie:

De producten van Treaclemoon™ worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda.

De nieuwe Treaclemoon™ Douche Foams zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en Etos vanaf week 22.

Verkoopprijs:

  • Treaclemoon™ Creamy Shower Foam € 5,95/ 200 ml

Hebben jullie ze al in huis?

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Astrid
5 jaren geleden

Hey Babs,

Klinkt zeer goed. Ik ben wel benieuwd naar de Water Melon Splash variant, heerlijk lijkt me die!

Ps. ik krijg trouwens jouw blog de hele tijd in mobiele versie te zien. Ik krijg hem niet meer op “volledige website”. 🙁

Liefs!

Astrid
5 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Hij doet het alweer 🙂 !

Liefs!

Kayla
5 jaren geleden

My Coconut Island lijkt me heerlijk!

chucky1012
5 jaren geleden

Zo mooi en vrolijk gekleurd!
Ik ben zo benieuwd naar de melon 😉