utsukusy artificial skin scincare
Artikelen, Anti- aging, Huidverzorging, Merken, Utsukusy

Review- Utsukusy Artificial Skin

Toen ik op de Beauty Trade special was, kreeg ik Artificial Skin van Utsukusy mee. Artificial Skin was uit 40 inzendingen genomineerd voor Professional Beauty Product of the Year op de vakbeurs Beauty Trade Special. Dat beloofd wat en ik was natuurlijke hartstikke benieuwd naar de modernste anti- aging methode die er te vinden is.

utsukusy artificial skin

Over Artificial Skin:

Na 10 jaar lang dierproefvrij onderzoek presenteert Utsukusy in maart 2017: Artificial Skin.

Dit innovatieve serum vormt een hele dunne, ademende tweede huid waardoor de huid beschermd wordt voor invloeden van buitenaf, zoals milieuvervuiling, airconditioning, verwarming en rook.

De huid houdt significant meer vocht vast, zodat een droge en schilferige huid opgelucht kan ademhalen. Droogtelijntjes verdwijnen, de huidstructuur wordt weer fijnmazig en de huid wordt gestimuleerd opnieuw collageen en fibroblasten aan te maken. Rimpels worden minder diep van binnen uit en de huid wordt zichtbaar steviger en elastischer.

De resultaten van Artificial Skin

In een week het verbetert de stevigheid van de huid en verminderen fijne lijntjes. In slechts vier weken ziet de huid er gladder uit en hervindt haar stevigheid en elasticiteit. De gezichtscontour is steviger en goed gedefinieerd.

96% van de geteste gebruikers toonde een significante vermindering van lijntjes en rimpels.

Bij gebruik is een toename van aantal en grootte van dermale papilla geconstateerd. Daardoor wordt het contactoppervlak tussen dermis en epidermis verhoogd. Dit bevordert de toevoer van voedingsstoffen naar de epidermis en bevordert de communicatie tussen de twee huidlagen. Het resultaat is een zachte, soepele, stevige en diep gehydrateerde huid met zichtbaar minder rimpels.

utsukusy artificial skin

Wat vind ik ervan?

Het product zit in een langwerpige, zilverkleurige flacon. Glanzend zilverkleurige dop, mat zilverkleurige huls. Er zit een mooi pompsysteem op en met 1-2 pompjes heb ik meer dan voldoende voor mijn gezicht en hals. Super zuinig dus! Het is geen crème, maar het is gel-achtig, zoals een serum. Het trekt niet direct in de huid, je kan op je gemak de gel  in masseren waar je probleemzones zitten. (rimpels, fijne lijntje, verslapping van de huid)

artificial skin op hand

Ik heb de Artificial Skin nu 2 weken lang ‘s ochtends en ‘s avonds gebruikt. Ik moest er wel enorm aan wennen, het huidgevoel is na het opbrengen vrij droog. Maar het geeft wel een heel glad huidgevoel, alsof er inderdaad een second skin op zit.

Ik merk dat mijn huid nu wat steviger aanvoelt, qua rimpel vermindering nog weinig zichtbare resultaten. Maar ik heb de laatste tijd het gevoel dat mijn rimpels met de dag erin schieten. Zou het ermee te maken hebben dat ik in het ziekenhuis heel veel vocht vasthield en daarna vochtafdrijvende medicijnen via het infuus gekregen heb?

Ik heb een foto van mijzelf dat ik (onder narcose, in slaap) op mijn buik lig en die is echt shocking. Mijn gezicht, armen, handen, alles was opgeblazen, ik zat vol met vocht. Ik denk dat dat mijn huid geen goed gedaan heeft. (ik zie zelfs witte striemen onder mijn kin, zwangerschapsstriemen/striae) Mijn huid is enorm opgerekt geweest en nu valt alles weer in elkaar als het ware.

Al met al vind ik Artificial skin een te gekke aanvulling op het assortiment van Utsukusy en dat dit product was genomineerd voor The Professional Beauty Product of the Year.  Daar mogen ze zeker trots op zijn!

utsukusy artificial skin

 

  • Inhoud

Luchtdichte pompverpakking, inhoud 35 ml

  • Leeftijd

Anti-rimpel, 40+

Aanbieding

Introductie prijs van het Artificial Skin serum: van € 64,00 voor € 56,00.

Verkrijgbaar bij Utsukusy, in de salons en online.

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Gerrie
5 jaren geleden

Dit heb ik gelukkig nog niet nodig, maar het klinkt goed! Mijn huid is na mijn week in het ziekenhuis ook erg veranderd helaas! Na mijn tweede operatie had ik ook een enorm opgezet hoofd van het vocht, dat doet je niet goed inderdaad.

Deb
5 jaren geleden

Klinkt goed! Sowieso ben ik erg benieuwd naar dit merk.

Priscilla
5 jaren geleden

Alhoewel het product nog niet geschikt is voor mij klinkt het wel veelbelovend! Ik ben enorm benieuwd naar dit merk 🙂

Sonja
5 jaren geleden

Bij de naam moet ik denken aan stukjes huid die er weer opnieuw opgelegd worden. Hoe ik daar weer op kom… rare gedachtes heb ik. Maar desalnietteplus, lijkt het mij dus niet voor niets een genomineerd product!

Annette
5 jaren geleden

Ik denk dat mijn flacon bijna leeg is, ik ben gelijk begonnen toen we hem kregen. Dus voor mij ook tijd om binnenkort een review te schrijven.

Jolanda
5 jaren geleden

Mooi! Hier ben ik echt heel benieuwd naar. De verpakking ziet er in ieder geval echt top uit

chucky1012
5 jaren geleden

Klinkt goed 😉
Fijne review.

Hennie
5 jaren geleden

Ik ben dolblij dat ik deze ook mag testen. Ben gister begonnen en kon het niet laten om alvast jouw review te lezen. Veelbelovend!