vichy_mineral89 1
Artikelen, Huidverzorging, Merken, Reviews, Vichy

Review- Vichy Mineral 89

Vichy heeft een nieuw product op de markt gebracht. Een veilige formule, want Mineral 89 bevat slechts 11 ingrediënten terwijl de gemiddelde gezichtsverzorging zo een 30 ingrediënten bevat. Vaak zijn dat chemische toevoegingen, parfum en meer overbodige stoffen die veel beauty producten hebben. Ik heb Vichy Mineral 89 voor jullie getest en zal vertellen wat ik ervan vind!

vichy_mineral89

 

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets van Vichy in mijn handen heb gehad. Ik kocht vóór mijn blogtijd nog wel eens wat bij de apotheek van Vichy . sinds wij verhuisd zijn haalt mijn man mijn medicijnen en kom ik er nauwelijks meer.

Des te leuker dat ik deze nieuwe topper mocht gaan testen en ik kan alvast zeggen dat ik zeker enthousiast ben!

 

Terug naar de bron van Vichy

Het mineraliserend thermaal water van Vichy wordt gewonnen uit het vulkanische gebied de Auvergne in Frankrijk. Dit thermale water bestaat uit maar liefst 15 verschillende mineralen en staat bekend om zijn huidversterkende eigenschappen. Dit is het belangrijkste bestanddeel van Mineral 89 en is in staat de huidbarrière te versterken en te beschermen tegen invloeden van buitenaf, maar ook van binnenuit.

 

Huidbarrière

Waarom is het zo belangrijk om de huidbarrière te versterken en te verbeteren? Een betere huidbarrière zorgt ervoor dat de huid beter bestand is tegen interne en externe agressies en een gezonde ‘glow’ heeft. Daarmee is Mineral 89 als booster een nieuwe stap en een waardevolle toevoeging aan iedere verzorgingsroutine!

Review- Vichy Mineral 89 7 vichy Review- Vichy Mineral 89

Hyaluronzuur

Een ander belangrijk bestanddeel van Mineral 89 is hyaluronzuur. Hyaluronzuur bevindt zich in onze huid en is in staat om 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vast te houden. Dit is een van de belangrijkste onderdelen voor de huidstructuur en beschermt de huid tegen agressies en uitdroging, bovendien laat het de huid voller lijken.

Kortom, Mineral 89 heeft dus een positieve invloed op het exposoom, wat een totaalplaatje is van alle externe en interne invloeden en agressies die  jouw huid ondergaat.

vichy 1

 

Door mineraliserend water en hyaluronzuur te combineren heeft Vichy met Mineral 89 een unieke formule om de huidbarrière te versterken en de huid te beschermen.

 

Kickstart je dag met deze booster voor je huid!

Mineral 89 is een korte en veilige formule: het product bevat slechts 11 ingrediënten terwijl de gemiddelde gezichtsverzorging zo een 30 ingrediënten bevat.  Deze booster gebruik je s’ ochtends tijdens je verzorgingsroutine; start met reinigen, breng dan Mineral 89 aan op je gezicht (ook de lip- en oogcontouren) en gebruik daarna je serum en dagverzorging. Het resultaat: Dermatologen hebben Mineral 89 getest, met als resultaat dat de huid voller, gladder, stralender en gelijkmatiger werd.

 

Wat vind ik ervan?

Wat is dit een heerlijk spul, als ik zo vrij mag zijn om dat woord (spul) te gebruiken!

De doorzichtige, gel-achtige substantie smeert goed uit, voelt vettig aan maar is het absoluut niet. Het vette gevoel heeft meer te maken met de ultra gladde smeerbaarheid . Ik heb direct de sensatie dat de hyaluron die erin zit mijn huid een vochtboost geeft, dat ook onderliggend vocht naar boven komt waardoor mijn huid, lijntjes en oneffenheden een plumping effect krijgen.

 

 

Op de foto links zonder Vichy Mineral 89, rechts mét. Het is even turen maar ik zie zeker een verschil. De foto’s heb ik vlak na elkaar gemaakt.

voor en na vichy 1

Op de rechter foto lijkt het net alsof ik een blurring tool heb gebruikt, maar dat heb ik (natuurlijk) niet gedaan. Het lijkt net of de foto een een plek wat vager is , minder scherp, maar dat doet Mineral 89 dus.

 

Meer glow

Mijn huid ziet er daarna een stuk beter gehydrateerd uit. De gel wordt werkelijk opgeslurpt en laat geen plakkerig gevoel achter. Heel prettig in gebruik door het pompje en tegenwoordig is Mineral 89 het eerste wat ik na het reinigen op mijn gezicht doe. Je hebt maar één pompje nodig, zeer zuinig in gebruik!

Vichy Mineral 89 kan ik aan iedereen aanraden die kampt met een droge of gevoelige huid, een goede dorstlesser!

vichy_mineral89_pack

Vichy Mineral 89 ligt vanaf 15 mei in de winkel. Adviesprijs: € 22,95 (50 ml)

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
4 jaren geleden

Klinkt goed! Oogcontouren betekent echt puur eromheen toch? Zou wel een aanvulling zijn op mijn oog- en wimperserum. Bij mijn mond vind ik het nog wat spannend door de infectie die er (nog steeds 🙁 ) zit. Vichy heeft echt kwaliteitsproducten waar ik blij van word. Het serum wat ik onlangs heb getest ga ik zeker opnieuw kopen.

liebens gary
liebens gary
4 jaren geleden

kan dit product ook voor mannen?

Kayla
5 jaren geleden

Ik ben heel benieuwd naar dit product!

R&R
5 jaren geleden

Klinkt goed! Fijn dat die ook zuinig in gebruik is.

Annette
5 jaren geleden

Ik ben deze ook aan het testen, tot nu toe goede resultaten ook.

Charèl
5 jaren geleden

Wow bijzonder! Dit lijkt me zeker wel wat haha!

Natascha
5 jaren geleden

Fijn is dit serum he? Ik gebruik hem nu ook een tijdje en vind hem heerlijk!

chucky1012
5 jaren geleden

Interessant dit moet ik ook eens kopen.