MegRhythm zelfverwarmend oogmasker 10
Artikelen, Reviews

Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan!

Ik ben dol op zelfverwarmende beauty producten, zoals cleansers en facemasks die warm worden. Voor mij acacadabra, want hoe werkt dat nou? Ik heb geen idee, maar lekker is het wel. Ik heb van MegRhythm het zelfverwarmende oogmasker getest in de geur lavendel. Lees je mee?

Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan! 6 oogmasker Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan!

Als ik lang achter de laptop heb gezeten dan worden mijn ogen altijd heel moe en alles voelt zwaar aan. Dit zelfverwarmende oogmasker kalmeert vermoeide ogen en ontspant je lichaam en geest.

Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan! 8 oogmasker Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan!

Onthaasten

Onthaasten of me-time is helemaal hip tegenwoordig. Voor zover haalbaar is in deze 24-uurs economie. Want je moet balans vinden tussen je drukke bezigheden en ontspanning, anders heb je in no time in een burn-out. Mediteren en powernaps zijn populair om even tot rust te komen. Japanners weten er alles van en zijn er dol op.

Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan! 10 oogmasker Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan!
Net een inlegkruisje met oortjes-vleugeltjes 😉

Ik doe zelf vaak ook een powernap, en ik laad dan automatisch weer op. Alsof je even aan de oplader zit. Even 10 minuten tot een half uurtje je ogen dichtdoen en wegdoezelen geeft mij weer energie. Al mijn spieren ontspannen waardoor pijn ook weer even “gedempt” wordt. Als ik langer slaap, dan sta ik steevast brak op en moet ik echt weer resetten.

Als je zo een powernap doet met dit oogmasker is het dubbel genieten. Even in het donker, je ogen komen tot rust en het voelt aangenaam warm aan.

Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan! 12 oogmasker Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan!

Hoe werkt het?

Toen ik de verpakking opende voelde ik het oogmasker ook echt warm worden.(Een milde stoom van 40 graden). Door de handige uitsparingen die je over je oor trekt blijft het masker ook perfect zitten. Ik zag op YouTube wat reviews en daar vertelde iemand dat het masker al snel afkoelde, maar hij bleef bij mij zeker de volle 20 minuten best warm. Wat je kan doen is gewoon met je vingers het dan wat aanduwen, dan voel je de warmte weer goed.

Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan! 14 oogmasker Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan!

Het is een leuke beauty gadget en ik vond de lavendel geur lekker en mijn ogen voelden ook weer uitgerust aan.

Er zijn 3 varianten: Lavendel, Yuzu Citrus en ongeparfumeerd. Te koop bij Kruidvat in het groene gezondheidsschap & online via www.kruidvat.nl

Consumentenprijs 5 maskers: €7,99

-dit product heb ik gekregen-

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Wendy
Wendy
2 jaren geleden

Heel apart, wist niet dat dit bestond.

Petra
3 jaren geleden

Oh, geen idee dat dit bestond! Lijkt me heerlijk om eens helemaal te ontspannen!

Daphne - verdraaidmooi
3 jaren geleden

Ik heb deze maskers ook ontvangen, maar ik heb ze nog niet getest. Toch maar eens snel doen!

Eveline - Beautytijd.nl
3 jaren geleden

Hmm, wat een bijzonder en gaaf product! Wij gaan er ook eens naar kijken, dankjewel 🙂 .

Tessa
3 jaren geleden

Dit klinkt erg aangenaam!

Mariska Rietveld
3 jaren geleden

Ik word juist altijd extra moe wakker na een ‘power’ nap, haha. Interessant maskertje!

Annette
3 jaren geleden

Klinkt heel lekker maar zou dan voor de citrus of ongeparfumeerd gaan, ben niet zo dol op lavendel.

Robin
3 jaren geleden

Wat interessant zeg! Hier ben ik heel erg benieuwd naar.
Bedankt voor het delen.;)
X Robin

Rory
3 jaren geleden

Ja, wat zijn ze fijn hè! Ik ben er weg van. Ik heb er pas eentje uitgeprobeerd (de ongeparfumeerde variant) en echt. Ik viel nagenoeg in slaap. Ik maakte een kleine Insta story erover en ik keek zo loom en lodderig uit mijn ogen. Hilarisch 🙂

bychristiana
3 jaren geleden

Bizar dat het echt zo lang warm blijft, dat had ik stiekem niet verwacht. Ik heb ze ook ontvangen, maar ik reageer niet zo goed op parfum in producten voor rond de oogcontouren helaas:-(