Reviews - Mascara van T Leclerc en Rogé Cavaillès Deo Spray 9 t leclerc Reviews - Mascara van T Leclerc en Rogé Cavaillès Deo Spray
Artikelen, Make-up, Mascara, Reviews

Reviews – Mascara van T Leclerc en Rogé Cavaillès Deo Spray

Van Newpharma mocht ik 7 verzorgingsproducten testen. Ik review deze keer 3 producten, Een mascara, een wasemulsie voor the intimate parts en een deodorant. Twee merken die ik niet ken. Welke is een yea en welke een dikke nay?

mascara T Leclerc

Mascara van T Leclerc.

ik kreeg een mascara van T Leclerc om te testen, Ik moest even googelen want dit was compleet nieuw voor mij.. Het schijnt een luxe merk te zijn, dus ik was reuze benieuwd wie T Lecrerc eigenlijk is (of was).

Apotheker Theophile LeClerc startte in 1881 zijn eigen apotheek, hij is vooral bekend dat poeder op basis van rijst licht en luchtig voor de huid was.  

mascara1

Toen ik de opgestuurde producten uit de doos haalde, was ik een beetje teleurgesteld. Miniaturen, test- samples en onder de sticker van de mascara zat nog een sticker waarop “gratis” stond. Ik weet het , ik mag een gegeven paard niet in de bek kijken maar aan de andere kant ben ik  toch wel beter gewend.

Wat ik heel jammer vond was dat er geen doosje bij de mascara zat, geen omdoos. Ik heb informatie gezocht over deze mascara en zag toen een review van diezelfde mascara mét verpakking. Ik vind het prettiger om het totale product te krijgen. Net zoals ik in de schappen altijd zoek naar gesealde of gesloten verpakte producten.

Afijn, het gaat erom hoe het product is, dus hopelijk is het een pareltje dacht ik optimistisch…

Ik kreeg de kleur noir en ik las op de achterkant dat deze mascara waterproof is. (moest wel lang turen)

Deze mascara…

  • Heeft metalen hulsel, apart vormgegeven met verhoogde letters . (in ieder geval geen plaksticker)
  • Is waterproof
  • Heeft een prima borsteltje, maar niet bijzonder.
  • Het zwart is ook lekker zwart.

met leclerc mascara

Conclusie

Ik ben niet heel enthousiast, ook omdat deze mascara behoorlijk duur is.  (€23,85) Dan verwacht je er toch veel meer van. Ik kon ook niet ontdekken of het een lenghtening of volume mascara was. Hij voelde ook heel droog aan…Wel opgebracht, maar toch ook weer vrij snel verwijderd. Voor de zekerheid…

Deze mascara geef ik een  “nay

 

 

Rogé Cavaillès Zachte Gel Int.hygiene

Ik kreeg ook een wasemulsie voor de intieme delen. Nu gebruik ik zoiets nooit, dus van mij had het niet erbij hoeven te zitten. Ik kan mij voorstellen dat dat wel verfrissend is, maar  ik gebruik gewoon wat ik in de douche heb staan en eigenlijk zijn dat allemaal producten die je ph waarde ook niet aantasten.

Rogé Cavaillès Deo Spray Gevoelige Huid

Ik kreeg een miniatuurtje (40ml) opgestuurd, een duo verpakkking met 2 keer 200ml kost €9,21 bij NewPharma

Rogé Cavaillès Deo Spray Gevoelige Huid

Als ik een deodorant koop kies ik meestal een voor een gevoelige huid. Ik kan veel hebben, maar onder mijn oksels jeuk of rode bultjes hebben vind ik heel vervelend. Omdat ik om de dag met een scheermes mijn oksels onthaar wil ik natuurlijk dan een milde deo hebben.

Over deze deodorant:

Eigenschappen:


 1- Formule die de hele dag lang efficiëntie en frisheid verzekert.

2- Regelt de transpiratie zonder die te blokkeren doordat de huid kan blijven ademen.
3- Verzachtende formule, verrijkt met vitamine E en overvette bestanddelen.
4- Bevat talk voor een onmiddellijk droog effect.
De sprayformule zonder CFK laat gebruik zonder schade aan de ozonlaag toe.
– Zonder alcohol, zonder paraben
– Hypoallergeen
– Parfum zonder allergenen
– Tolerantie klinisch getest door dermatologen op geëpileerde huid

Indicaties:
Voor iedereen die een regelbare deodorant zoekt voor een gevoelige of geëpileerde huid.

Rogé Cavaillès Deo Spray Gevoelige Huid

 

Ik gebruik bijna nooit deodorant, ik zweet weinig onder mijn oksels, dus ook geen last van nare geurtjes Maar met die hete dagen vond ik het wel lekker verfrissend en voor de zekerheid is een deo natuurlijk wel fijn.

Ik ken mensen die heel veel transpireren en ik denk dat ze wel happy worden van deze deodorant. De geur is niet overheersend, geurloos is deze ook weer niet.  Maar beschrijven is heel lastig… bloemig?

Wat vind ik ervan?

Wat ik heel goed aan deze deodorant vind is dat de huid kan blijven ademen. Het lijkt mij niet goed om de huid helemaal af te sluiten, het zweet moet toch ergens naartoe? Tenzij je last hebt van klotsende oksels… 😉

Ik vind de deodorant prettig en ja, mijn oksels bllijven netjes droog. Eén nadeel, spuit je teveel op, dan zie je de witte poeder op je huid zitten.

Deze deodorant vind je hier en kost momenteel €6,79 en krijgt van mij een “yea”

Volgende keer bespreek ik de andere producten die ik van Newpharma mocht testen!

Gebruiken jullie wel eens speciale was gels voor de intieme hygiene? 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Miss
6 jaren geleden

Meeeh, zo jammer van die mascara! Want voor die prijs verwacht je zeker meer en iets goed!

Annette
6 jaren geleden

Jammer van die mascara zeg, ik zou er ook van balen als ik zoveel voor een mascara neer zou moeten tellen pff. Ik gebruik zoveel mascara’s dat ik het prima vind om daar altijd een budget versie van te gebruiken, ik heb een aantal hele goede inmiddels ontdekt helemaal prima.

R&R
6 jaren geleden

Wat jammer van de mascara, vooral voor die prijs verwacht je natuurlijk wel iets meer.

hilde
6 jaren geleden

Nope, gebruik ik ook niet. Zonde van die mascara zeg, het feit dat ie al droog was klinkt toch als een beetje “oud”.

Hennie
6 jaren geleden

Beetje tegenvaller, die mascara. Helemaal als je bedenkt dat hij duur genoeg is. Maar: hij staat je mooi!
Die deodorant kende ik nog niet.
Stickers met free samples of ‘not for sale’ vind ik ook altijd erg jammer. Kom op, we zijn geen 18 meer. Ik maak er sinds een tijdje ook korte metten mee. Maar dat is weer een ander verhaal.

Melike
6 jaren geleden

Jeetje zo duur! Alleen al het borsteltje gaf mij geen hoop maar ook de verpakking is niks bijzonders. Je kan ook een Chanel kopen met 40% korting voor die prijs.

Mariska
6 jaren geleden

Jammer van die mascara, je wilt toch wel wat waar voor je geld! Gelukkig doet de deo het beter 🙂

Astrid
6 jaren geleden

Hey Babs,

Ik wilde nog even zeggen dat je header echt super mooi is geworden! Top 🙂
Jammer van de mascara zeg, ik had er wel iets meer van verwacht! En de deo lijkt me wel fijn, alleen idd wel zuinig doen met sprayen haha.

Liefs!

Jolanda
6 jaren geleden

War t fijn dat de deo goed bevalt! Ik heb een wenkbrauwpotlood van t. Le Clerck maar dat bevalt wel erg goed.

chucky1012
6 jaren geleden

Jammer van de mascara dat het niet is wat men ervan verwacht!
Fijn dat de deodorant wel goed is.
Ik zweet zoveel dus zal ik meteen een kijkje nemen in de webshop die dit verkoopt.

Xoxo