Rituals Serendipity Foaming Shower Gel- Review (Limited Edition) 9 Rituals Serendipity Foaming Shower Gel Rituals Serendipity Foaming Shower Gel- Review (Limited Edition)
Artikelen, Bad & Douche, Huidverzorging, Merken, Reviews, Rituals

Rituals Serendipity Foaming Shower Gel- Review (Limited Edition)

Ik was natuurlijk hartstikke nieuwsgierig toen ik bij wat bloggers reviews las over de nieuwe Serendipity lijn van Rituals, ik wilde deze ook heel graag proberen! Ik kocht de Foaming Shower Gel, al ging mijn voorkeur uit naar de Three-Phase Shower Oil, maar die hadden ze bij ons in de stad niet op voorraad… Ik was natuurlijk het meest benieuwd naar de geur, zou ik die net zo lekker vinden als de andere Rituals lijnen?

Rituals Serendipity Foaming Shower Gel- Review (Limited Edition) 11 Rituals Serendipity Foaming Shower Gel Rituals Serendipity Foaming Shower Gel- Review (Limited Edition)

Ik ben dol op Rituals, ook omdat het een mooie winkel is waar je op je gemakje alle geuren uit kan testen. Nu met de lockdown kom je niet verder dan de deur, je kan je bestelling daar doen of afhalen. Geen probleem ditmaal, ik wist toch al wat ik wilde hebben.

Gezien de ingrediënten van de Serendipity lijn kon het bijna niet anders dan dat ik deze ook heerlijk zou vinden. Maar helaas…

Rituals Serendipity Foaming Shower Gel

Laat je verwarmen door deze exclusieve geur, verrijkt met frisse groene accenten en een poederachtige twist waarvan je lang geniet. Het rijke schuim bevat een elixer van tien heilige oliën, voor een schone en zijdezachte huid. Ervaar hoe de luxe doucheschuim verandert in een rijk, fluweelzacht schuim zodra het in contact komt met water.

Speciaal voor deze Limited Edition ontwikkelden we een unieke mix van tien exotische oliën voor een ultrazachte, gehydrateerde huid. Deze exclusieve geur is fris, verrijkt met zachte bloemen en een houtachtig akkoord.

  • ZOETE AMANDELOLIE -Rijk aan vitamine E
  • JOJOBA-OLIE -Voor een rustige huid
  • SANDELHOUT OLIE – Kalmerend effect
  • KOKOSNOOTOLIE – Beschermt de huid
  • EVENING PRIMROSE OLIE -Voor een egale huid
  • TSUBAKI OLIE- Voor meer elasticiteit
  • SESAMOLIE- Is van nature rijk aan antioxidanten
  • PERILLA-OLIE- Stimuleert het herstellend vermogen
  • KUKUI NOOT OLIE- Ultieme hydratatie
  • MORINGA OLIE- Stimuleert een natuurlijke glow

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Isopentane, Sorbitol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Isopropyl Palmitate, Isobutane, Parfum/Fragrance, Sodium Benzoate, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Linalool, Coumarin, Limonene, Aleurites Moluccanus (Kukui) Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primerose) Oil, Perilla Ocymoides Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil.

Rituals Serendipity Foaming Shower Gel- Review (Limited Edition) 13 Rituals Serendipity Foaming Shower Gel Rituals Serendipity Foaming Shower Gel- Review (Limited Edition)

Wat vind ik ervan?

De schuimende douchegels van Rituals geven altijd zo een heerlijke dot schuim. Het komt eruit als een soort gel maar als het in contact met water komt dan POEFFF!!! wordt het een zachte schuimende massa.

Maar de geur… Als het net uit de flacon komt denk ik even: “lekker!” Maar snel daarna vind ik de geur een soort metaal-achtig chemisch luchtje krijgen. Niet lekker dus. Ik kan er niet meer van maken. Om te kijken of er niets mis was met mijn neus heb ik het ook laten “keuren” door Jeroen en Tom.

Jeroen: “Ik snap wat je bedoelt, ik vind het meer ruiken naar een of andere toiletspray…”

Tom vond het wél lekker ruiken, zo zie je maar weer hoe persoonlijk geurbeleving is. Hij ruikt vast de sesamolie goed, die doet hij heel vaak door zijn noedels, haha! Ik vind eigenlijk dat er te veel verschillende oliën inzitten, misschien vind ik daardoor de geur wat tegenvallen? Less is more denk ik dan.

Zodra Rituals weer toegankelijk is ga ik weer eens even snuffelen daar, Serendipity zal het voor mij niet worden vrees ik!

Ken jij deze lijn van Rituals? Zo ja, vind jij de geur lekker?

Bedankt gulle gever die de cadeaubon schonk!

200ml/ €9,50

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bianca
Bianca
3 dagen geleden

Ik heb de bodycreme ervan en ik vind het geurtje wel lekker maar veel te flauw, ik moet echt mijn best doen om wat te ruiken. Redelijk duur dus best zonde. Niet gewend van Rituals.

Bianca
Bianca
3 dagen geleden
Reply to  BeautyByBabs

Oh dus de andere geuren ruiken nu ook minder intens, dat is heel erg jammer. Bij lush kan ik me daar wel wat van voorstellen als ze dat zouden doen maar niet bij RITUALS.

Rory
4 dagen geleden

Geurbeleving kan zó verschillend zijn. Een van mijn favoriete geuren momenteel is Vetiver Java van Perris Monte Carlo. Waanzinnig fijne geur. Hij doet mij echt aan Indonesië denken, maar er zit echt een zekere herkenning is voor mij. Een sawah (rijstveld) maar ook de bekende geur van een hotelkamer in Bali waar ik regelmatig logeerde, de geuren en sfeer van de Tong Tong Fair. Best een hele sterke en ‘zware’ geur. Mila vindt ‘m te sterk, ik kan daarentegen niet genoeg opbrengen. Op de huid van mijn vriendin is het weer heel anders. Het is en blijft persoonlijk (en afhankelijk… Lees verder »

Rory
4 dagen geleden
Reply to  BeautyByBabs

Goed om te horen dat het wat beter gaat! Groetjes!

bychristiana
4 dagen geleden

Jammer dat hij tegenvalt! Ik ken de geur niet maar nu ben ik natuurlijk wel benieuwd geworden;-)

Annette
5 dagen geleden

Ik ken deze geur helemaal niet? Dus ik zou het niet weten. Is alweer een tijdje geleden ook dat ik wat van rituals heb gehad. In de adventskalender zat wel een fijne geurkaars die heb ik nu regelmatig aan. Ik houd het meest van de citruslijnen, orientaalse geuren zijn niet mijn ding. Heb nu een cleanser die heel erg ‘toko’ – beetje wierrook achtig ruikt, nope niet echt lekker.

Deb
5 dagen geleden

Wat jammer dat deze geur de ‘oemph-factor’ niet had voor jou. Ik had de geur eerst in de winkel besnuffeld (gelukkig nog net voor de lockdown) en vond ’em lekker dus ik had ’em gevraagd voor Kerst en vond zo’n lekker schuimende douche gel onder de boom. Ik merk niks van de metalige/chemische geur. Ik vind ’em warm en luxe aan doen, ook een vleugje zoet.

Ilona
Ilona
5 dagen geleden

Jammer dat je de geur niet lekker vond. Mijn moeder kreeg voor haar verjaardag een grote doos van Rituals van Serendipity met o.m. een geurkaars met 1 lont (ik zie dat deze los Euro 21,50 kost). Omdat mijn moeder hoofdpijn krijgt van geurkaarsen kreeg ik deze mee. Heb de kaars gisteravond een uur laten branden maar vond de geur wat saai en ik rook ‘m ook niet goed?? Voor dat geld zou ik liever een kaars van een ander merk kopen. Ik vind de geuren van Rituals over het algemeen want minder dan vroeger. Tegenwoordig zijn de namen anders Dao… Lees verder »

Ilona
Ilona
5 dagen geleden
Reply to  BeautyByBabs

Jakkes wat vervelend voor je ik hoop dat je er snel vanaf bent! Sterkte.