Sharon Stone
Artikelen, Medisch cosmetische behandelingen

Sharon Stone in campagne voor Restylane Fillers en Skinboosters

Sharon Stone en Galderma bundelen krachten in een wereldwijde campagne om de natuurlijke resultaten van esthetische behandelingen te laten zien.

Sharon Stone en  Galderma

 

  • Restylane®-Fillers en Restylane SkinboostersTM worden aan een test onderworpen tijdens een unieke campagne met Sharon Stone
  •  Meer details over de test en de resultaten worden onthuld tijdens een evenement in mei
  • Doel van dit initiatief is om het vertrouwen in esthetische behandelingen te vergroten door de natuurlijke resultaten van Restylane in het echt te demonsteren

 

Monaco, 28 maart 2015: Sharon Stone is een wereldwijde campagne gestart in samenwerking met het dermatologische bedrijf Galderma, met het oog op een betere acceptatie van esthetische behandelingen en om de natuurlijke resultaten van Restylane-Fillers en Restylane Skinboosters in het echt te demonstreren.

Het is de eerste keer dat een wereldberoemde ster betrokken is bij een campagne voor esthetische behandelingen.

In 2013 hebben wereldwijd meer dan 23 miljoen mensen  een esthetische behandeling ondergaan.

Daarnaast zijn er nog veel meer mensen die geïnteresseerd zijn in een dergelijke behandeling, maar die bezorgd zijn dat deze tot extreme en onnatuurlijke resultaten kan leiden. Het doel van de nieuwe campagne is te bewijzen dat esthetische behandelingen het uiterlijk op natuurlijke wijze kunnen verfraaien.

Dit doen we door de resultaten van Restylane-Fillers en Restylane Skinboosters in het echt te demonstreren tijdens een bijzonder evenement in mei. De producten van Restylane bevatten een bestanddeel dat van nature in de huid voorkomt, namelijk hyaluronzuur, en Galderma past een unieke technologie toe om dit ingrediënt te verwerken. Hierdoor verschilt het slechts minimaal van het huideigen hyaluronzuur voor een effectieve en natuurlijk ogende esthetische behandeling.

Sharon Stone en  Galderma Sharon Stone: “Ik ben zeer enthousiast over Galderma’s nieuwe en innovatieve esthetische technieken waarmee zulke natuurlijk ogende resultaten worden bereikt. Ik kijk ernaar uit om samen met het bedrijf te werken aan een betere acceptatie van esthetische behandelingen. Ik vind het inspirerend dat de wetenschap en schoonheid op een dergelijke effectieve wijze samenkomen en ik ben ervan overtuigd dat mensen onder de indruk zullen zijn van de natuurlijke resultaten van Restylane-Fillers en Restylane Skinboosters die  we tijdens het Real  Life Event zullen onthullen.”

 

Uit recent onderzoek door Galderma is gebleken dat bijna negen van de tien patiënten (87,1%) heeft gekozen voor een esthetische behandeling om hun zelfvertrouwen een boost te geven nu ze richting middelbare leeftijd gaan. Maar mensen willen wel realistisch ogende resultaten: 51,1% van de artsen geeft aan dat hun patiënten er maximaal 5 jaar  jonger uit willen  zien.

Anne-Sophie Copin, Global Head van Skin Rejuvenation Aesthetics & Corrective bij Galderma: “Bijna 70% van de artsen die met onze producten werkt gaf aan dat de grootste angst van hun patiënten was om een onnatuurlijk uiterlijk te krijgen.

Daarom willen  we de subtiele en natuurlijke resultaten van Restylane- Fillers en Restylane Skinboosters onder de aandacht brengen en resultaten laten zien die mensen kunnen vertrouwen, aan de hand van echte voorbeelden. We hopen achterhaalde denkbeelden weg te kunnen nemen en meer mensen in staat te stellen een weloverwogen keuze te maken.”

Galderma, dat Restylane produceert, staat erom bekend dat het in de afgelopen 20 jaar innovatieve en betrouwbare medische oplossingen voor de huid heeft ontwikkeld. Restylane-Filler-behandelingen geven direct resultaat en het effect kan bovendien wel een jaar zichtbaar blijven, afhankelijk van de behandelde zone.

Restylane Skinboosters

Restylane Skinboosters is speciaal ontwikkeld voor een langdurige hydratatie en verbetering van de huid. Van Restylane Skinboosters is klinisch bewezen dat het de huidkwaliteit van gezicht, hals, handen en decolleté verbetert.

Na een behandelprogramma is de huid zichtbaar verbeterd. Een reeks kleine injecties verbetert de elasticiteit, hydratatie en stevigheid van de huid en maakt deze zachter.

Op http://www.proofirl.com/nl/ kan je het filmpje met Sharon Stone en meer informatie over Restylane vinden.

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Mellanie Post
Mellanie Post
4 jaren geleden

Ik was aan het Googlen over Skinboosters en kwam zo op deze blog terecht. Wat een megagoed initiatief om op deze manier het wantrouwen bij de patiënten weg te nemen. Ik denk eerlijkgezegd dat dit ook wel zal lukken wat dat betreft. Wat ik alleen niet in dit artikel lees is waar ze de behandelingen laten doen? Ik denk er zelf ook al een tijdje aan om een behandeling door middel van Skinboosters te ondergaan, maar ik twijfel toch nog een beetje dus ik ga nog even verder qua speurwerk. Ik zie op veel blogs en forums steeds de kliniek… Lees verder »

Sonja
7 jaren geleden

Ik weet het niet. Stel je voor dat ik daar ook allergisch op reageer? Kreeg net even een raar beeld erbij.
Maar als het voor anderen werkt, prima! Vooral mensen die veel voor de camera staan prettiger voor hun zelfbeeld.