Spa-Bruisend
Artikelen, Food & Drinks, Lifestyle, Winkelen

SPA BRUISEND – GRAPEFRUIT & ZWARTE BES

LEKKER VARIËREN BINNEN EEN GEZONDE LIFESTYLE:

Water drinken past helemaal in de lifestyle anno nu! We kiezen steeds vaker én liever voor water als meest gezonde drank. 40% van alle Nederlanders drinkt al meer water dan twee jaar geleden en ruim de helft van de Nederlanders wil graag nog meer water gaan drinken*. Spa Bruisend & is de ideale manier om water drinken afwisselend, leuk en lekker te maken.

De combinatie van intens bruisend natuurlijk mineraalwater van Spa en een natuurlijk vleugje smaak geven een extra sprankeling aan je dag! Spa Bruisend & Munt en Spa Bruisend & Citroen werden al eerder met succes geïntroduceerd. Dit voorjaar wordt de Spa Bruisend & range uitgebreid met twee nieuwe varianten: Zwarte Bes en Grapefruit. 100% natuurlijk, 0 calorieën en bovendien bevat het geen suiker of andere toevoegingen. Door deze variatie wordt het drinken van water nu nóg gemakkelijker en leuker!

Spa bruisend

NIEUWE SMAKEN – VERRASSEND VERFRISSEND!

Dat mineraalwater met een natuurlijk aroma perfect past in een gezonde leefstijl, blijkt wel uit de populariteit van Spa Bruisend & Munt en Citroen. Om water drinken gevarieerder en verrassender te maken, biedt Spa naast het vleugje verfrissende citroen en het verkwikkende munt twee nieuwe smaken. Spa Bruisend & Grapefruit is verkwikkend en tintelfris door het vleugje grapefruit, terwijl Spa Bruisend & Zwarte Bes een frisse en rijke bessmaak heeft. De subtiele smaakbelevingen, mét al het goede van de natuur en zónder calorieën, suiker of andere toevoegingen, bieden een sprankelende afwisseling gedurende de dag.

 

Bruisend HART 

De basis van Spa Bruisend & is het natuurlijke mineraalwater van Spa, rechtstreeks uit het hart van de Belgische Ardennen. In een beschermd natuurgebied van ruim 13.177 hectare wordt regenwater en sneeuw in twee tot wel vijftig jaar gezuiverd door de natuur. Het mineraalwater van Spa, dat gekenmerkt wordt door een unieke, zuivere en constante samenstelling, wordt na toevoeging van koolzuurgas en een 100% natuurlijk aroma als Spa Bruisend & gebotteld. De krachtige bubbels zorgen voor een dorstlessend en verkwikkend effect.

 

Spa Bruisend & Grapefruit en Spa Bruisend & Zwarte Bes zijn vanaf begin maart verkrijgbaar bij o.a. Jumbo, C1000, Plus, Em-té en Coop en vanaf half april bij Albert Heijn.

Consumentenadviesprijs 1 liter: € 1,05

*bron: Spa Wateronderzoek 2014

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Desiree
7 jaren geleden

Dat klinkt sprankelend. Ik zal eens gaan opletten. Die munt versie dat lijkt me wel wat. Eens proberen…