Axanova Power 10
Artikelen, Gezondheid, Lifestyle

Sporten, tuinieren, klussen en stijve ledematen…?

NIEUW! AXANOVA Power Gel -De meest krachtige warmtegel voor direct ‘Xoepele’ spieren én gewrichten!

Het outdoor sportseizoen gaat weer van start en Nederland komt massaal in beweging. Met de eerste zonnestralen van de lente zijn ook tuinieren en klussen rondom het huis weer actueel. Stijve spieren en gewrichten als gevolg hiervan vragen om een effectieve behandeling en vooral snelle versoepeling en verlichting. De krachtige nieuwe Power Gel van Axanova op basis van verwarmende etherische oliën en natuurlijke werkstoffen vormt dan een weldadige warmteoplossing, die binnen no time zorgt voor aangenaam ‘Xoepele’ spieren én gewrichten!

Axanova Power

Axanova is een van oorsprong Zwitsers merk, hetgeen staat voor hoogwaardige topkwaliteit op het gebied van resultaatgerichte spier- en gewrichtsverzorging. De lijn biedt producten voor zowel warmte- als koudetherapie. Axanova is ideaal voor sporters, maar ook voor gebruik na fysieke inspanningen of overbelasting in het dagelijkse leven.

Gels, Fluids, Oliën, Sprays en Patches met natuurlijke werkzame stoffen en etherische oliën

Axanova Power gel verpakking

Axanova houdt spieren en gewrichten soepel door middel van producten in de vorm van Gels, Fluids, Oliën, Sprays en Patches. Alle producten worden geproduceerd op basis van natuurlijk werkzame, verzorgende werkstoffen en hoogwaardige etherische oliën van onder andere menthol, eucalyptus, pepermunt, arnica, wintergroen, Siberische sparrennaaldolie en sinaasappel. De formules zorgen voor een snelle en vooral langdurige werking. Smeer, spray of plak Axanova op de pijnlijke lichaamsdelen en je voelt vrijwel direct de herstellende werking. Alle producten zijn vetvrij en worden volledig door de huid opgenomen.  .

Weldadig ontspannend en effectief herstelbevorderend

De verschillende Axanova-producten zijn met zorg samengesteld om te verzachten, te ontspannen, de doorbloeding te stimuleren en het herstel van spieren en gewrichten te bevorderen. De werking verschilt per product en per productlijn. Heb je last van acute klachten, dan biedt de verkoelende werking van de blauwe lijn uitkomst. Vóór, tijdens en na het sporten kun je de producten uit de verwarmende rode lijn gebruiken om je spieren te versoepelen en het herstel ervan te bevorderen. De gele lijn geeft het beste effect geeft na intensieve inspanningen. De natuurlijke bestanddelen geven samen een verkoelend, een verwarmend, ofwel een verkoelend én verwarmend effect al naar gelang het gekozen product.

 

Over stijve spieren en gewrichten

De meeste stijve spieren en gewrichten worden veroorzaakt door overbelasting, die ontstaat door een teveel vergen van ons lichaam. Té intensief sporten, een verkeerde of ongebruikelijke werkhouding, slapen op een slecht matras, griep, stress of gewoonweg het ouder worden, kunnen stuk voor stuk bijdragen aan het ontstaan ervan.

Een gezonde levensstijl en voldoende rust bevorderen dan het herstel, maar met de doelgerichte producten van Axanova help je de spieren en gewrichten dírect te versoepelen en snel weer te herstellen en ontspannen!

 Axanova Power gel

NIEUW! Axanova Power Gel, de meest krachtige warmtegel voor directe verlichting  

De nieuwe Axanova Power Gel is de warmste en meest krachtige gelvariant uit de rode Axanova-lijn. Dit product verlicht spieren en gewrichten direct, bijvoorbeeld na het sporten, na het opstaan of na klussen of tuinieren. De formule stimuleert de doorbloeding effectief dankzij synergetische etherische oliën van menthol, eucalyptus, pepermunt en wintergroen-extract. Axanova Power Gel verzorgt zelfs de meest zwaarbelaste spieren en versoepelt de gewrichten.

Een intensieve plaatselijke doorbloeding en warmtewerking

De Axonova Power Gel bevindt zich in een handige pompflacon. Breng de Axanova Power Gel aan op de pijnlijke spieren en je voelt direct het ontspannende effect op de spieren en gewrichten. De intense warmtewerking zorgt voor een intensieve plaatselijke doorbloeding. Het geheim schuilt in de uitgekiende combinatie van natuurlijke werkzame stoffen en etherische oliën die elkaars doorbloedingsbevorderende werking versterken. De gel wordt snel en volledig door de huid opgenomen, is niet vet is en laat geen vetvlekken op de huid of kleding achter.

  • Zwitserse topkwaliteit verzorgingsproducten voor spieren en gewrichten
  • Directe verkoeling ofwel warmte, voor een langdurige verlichting bij stijve spieren en gewrichten
  • Ontwikkeld op basis van etherische oliën en natuurlijke werkzame stoffen
  • Verschillende lijnen voor verschillende toepassingen

Verkrijgbaar in Gels, Fluids, Oliën, Sprays en Patches

 

Distributie, meer informatie en verkoopprijs:

De producten van Axanova worden op de Nederlandse markt gebracht door Mediphos OTC Consumer Health B.V. uit  Renkum. De producten worden verkocht bij diverse zelfstandige drogisterijen en webwinkels.

Verkoopprijs:

  • Axanova Power Gel € 12,95/50 ml.

Voor meer informatie is er de website met webshop: www.axanova.nl

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jolanda
3 jaren geleden

Klinkt ideaal voor mijn rug en reuma!

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Goed artikel omdat het voorjaar wordt en mensen weer veel buiten bezig zullen zijn dus vaak overbelaste spieren zullen hebben of een verrekte spier etc. dan zijn dit soort producten fijn.
Ik zou dit zeker kopen dan heb ik het alvast in huis.

Xoxo