demakeup schilderijtjes collage 1
Artikelen, Demak’Up, Huidverzorging, Merken, Reviews

Start Demak’Up Detox Challenge plus recept!

Vandaag begint de Demak’Up Detox Water Challenge. Ik laat jullie eerst zien wat voor fijne producten ik kreeg van Demak’Up en we gaan een gezond drankje drinken. Want drinken moeten wij allemaal. Doen jullie mee?

demakeup schilderijtjes collage

 

In mijn vorige artikel konden jullie lezen dat 71% van de vrouwen haar gezicht alleen reinigt met water. Ik ben daar behoorlijk verbaasd over, een mooie huid begint bij een schone huid. Wij wassen onze handen dagelijks met zeep maar vergeten ons gezicht. En van een plets water wordt je wel wakker,maar een goede dag- of nachtcrème aanbrengen op een niet schone huid is natuurlijk geen goede start. Je wil toch het liefst dat die crème op een mooi, schoon canvas terechtkomt?

 

Gelukkig drinken wij wel steeds meer water. Het is trendy om met een flesje water, liefst nog met een paar schijfjes komkommer of vruchten erin, rond te lopen. Mobieltje in de ene hand, flesje water in de andere…

Ik geef het toe, ik hervul vaak een goedkoop waterflesje met kraanwater, al weet ik dat je zo’n flesje eigenlijk vaak moet reinigen of vervangen. Bacteriën zijn dol op dit soort flesjes!

Drinken, drinken en drinken!

Deze Mason Jar die in het pakket zat is mooie aanwinst. Hij staat nu steevast gevuld met water naast mijn laptop. En de rietjes kan je verwisselen, de pot en deksel zijn gemakkelijk schoon te maken.

 

demakup water challenge jar

 

Watjes, onmisbaar op je toilettafel…

Grote watjes , kleine watjes. Welke gebruik jij het liefst?

Demak’Up Sensitive Wattenschijfjes

Dit wattenschijfje met een zachte vulling van 100% katoenvezels is aangepast aan supergevoelige zones en is verrijkt met extracten van katoenolie, bekend om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen. Zo kun je perfect make-up verwijderen zonder last te krijgen van een geïrriteerde huid.

De Demak’Up Sensitive watten zijn heel zacht, perfect om je oogmake-up te verwijderen! (minder geschikt om je nagellak eraf te halen, dan heb je meer kans op pluisjes die aan je nagel (riemen) blijven hangen.

Demak’Up Expert reinigingsdoekjes

De reinigingsdoekjes van Demak’Up Expert verwijderen make-up op een revolutionaire manier: 80% doeltreffend vanaf het eerste contact dankzij de honingraat structuur en de zachte formule van reinigingsmelk op basis van katoenolie. De doekjes verwijderen perfect alle soorten make-up, zelfs de meest hardnekkige en waterproof. Zonder vet effect.

.

Ook ideaal voor onderweg! Deze vochtige doekjes ruiken lekker, zijn zacht voor je huid en reinigen prima. Minder diepgaand dan met een aparte reiniger, vind ik, maar zeker handig om af en toe te gebruiken.

Demak’Up Eyepads Met Lotion

Demak’Up Eyepads met Lotion verwijderen oog make-up op een zachte manier. De lotion gaat de tekenen van vermoeidheid tegen en zorgt voor een frisse en ontspannen blik. De pro-vitamine B5 en extracten uit katoenbloemen kalmeren en verzachten de huid. De pads zijn geschikt voor het verwijderen van waterproof make-up.

 

Wattenschijfjes met lotion vind ik knetter handig als je snel je oogmake-up wilt verwijderen en ja, er zit micellaire water in. Hypo-allergeen en parfumvrij.

Demak’Up Expert

 

Met dit wattenschijfje reinig je je gezicht in één beweging dankzij:
– een zijde met “honingraattextuur” van katoendraden om de make-up en de onzuiverheden beter vast te houden:
– een zachte en absorberende kant om de reiniging in alle zachtheid af te maken.

Deze watten zijn ovaal van vorm en momenteel mijn favoriet.

Je hebt ze ook in de bekende ronde vorm.

 

demak up expert watjes honingraat

Recept Bessen Detox Water

bessen detox water 1
Een andere Mason Jar… leuke combi met het rode fruit!

Ingrediënten:

  • 500 ml- 1 liter water
  • Een handjevol blauwe bessen
  • Een handjevol frambozen
  • Optioneel: ijsblokjes

 

De frambozen en bessen bevatten veel anti-oxidanten. (super gezonde bommetjes fruit!) De werkzame stoffen zijn een efficiënt middel tegen vroegtijdige veroudering. De vruchtjes zorgen  voor een betere elasticiteit en mooie glans van de huid!

Simpeler kan het bijna niet! Ik koop meestal diepvries fruit, je pakt wat je nodig hebt en de rest bewaar je. En diepvriesfruit is het hele jaar verkrijgbaar, dus niet seizoensafhankelijk.

Meer informatie? Zie de website van Demak’Up 

Alles over de challenge lees je hier!

De challenge is nog niet voorbij, de volgende keer laat ik zien wat een heerlijk masker ik ga maken, so stay tuned!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
5 jaren geleden

Wat een leuke spulletjes inderdaad. Alleen daardoor zou ik al zin krijgen om meer te drinken en liever te zijn voor mijn huid. Super lekker recept met frambozen en bessen!! Ze zeggen dat rode vruchten altijd super gezond zijn.

Annette
5 jaren geleden

Ik vind die oog remover pads toch wel een toppertje zeg, mijn oog make up vloog er gewoon af 🙂 en nogmaals Thanks!

Marsha
5 jaren geleden

Dit vind ik erg leuk! ik ga hier zeker aan meedoen, ik vraag me wel af. Is diepvries fruit even “gezond” als gewoon vers fruit. Gaan er geen vitamines verloren? Misschien is dit een domme vraag haha maar ik vroeg het me gewoon af. -x-

Miss
5 jaren geleden

Ben benieuwd naar je masker dat je gaat maken! Leuke challenge trouwens!

Jolanda
5 jaren geleden

Leuke challenge he! Ik ga er ook aan meedoen vanaf vandaag. Het pakket was trouwens bomvol met superfijne producten, heerlijk!!

Gonny
Gonny
5 jaren geleden

Wat een mooi pakket een leuke Challenge.
Ik doe ik mee.
Maar zie nog geen instructies op hun site.
Ik begin alvast met water drinken. Die ik zowiezo al de hele dag. En thee… en soms 1 koffie 😉
Succes!

jeapiebel
5 jaren geleden

Goed bezig.Recept Bessen Detox Water ziet er lekker uit. Ik gebruik diepvriesfruit meestal in de smoothie.
16 jaar geleden drinken Nederlanders amper water, als ik voor water vroeg, werd er altijd raar gekeken met de vraag, wil je echt niet wat anders? Zo zie je nu maar weer. Dit detox, is zeker makkelijk, misschien doe ik wel mee. 😉

Natascha
5 jaren geleden

Zijn er serieus zoveel vrouwen die hun gezicht alleen reinigen met water? Dat wist ik niet joh! Ik hoor in elk geval zeker niet bij die 70% hihi.

Yvonne
5 jaren geleden

De watjes zijn zeker fijn. En het detox water ziet er echt heerlijk uit!

chucky1012
chucky1012
5 jaren geleden

Leuk en je recept bewaar ik!
Veel succes met de challange…… Xoxo