Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019 9 my jewellery Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019
Artikelen, Fashion, Feestdagen, Kerst, Reviews, Sieraden

Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019

Een adventskalender die hoofdzakelijk bestaat uit sieraden, hoe leuk is dat? Ik kreeg vorige week de My Jewellery Adventskalender 2019 en deze kalender bestaat uit 10 goodies uit de My Jewellery webshop. Degene die de adventskalender nog wil gaan kopen en niet wil weten wat erin zit… Niet kijken… Maar mocht je het een leuk idee vinden om het cadeau te doen, dan kan je alvast “sneak-peaken” of hem de moeite waard vindt!

Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019 11 my jewellery Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019

De 10 Magical My Jewellery Treats

Het is een kalender met scheurvakjes en er zitten nog 3 losse delen bij. Ik ben soms niet zo handig (zeg maar een kluns), ik had geen idee wat ik daarmee moest doen. Gelukkig zag manlief het direct. Je stop ze in de sleuven die aan de zijkant zitten en zo krijg je een kartonnen kerstboom. Leuk gedaan!

Toulouse was zoals jullie hier zien ook enorm benieuwd naar de kalender. Hij kon niet wachten om hem te gaan unboxen!

Marie vond het ook interessant…

Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019 25 my jewellery Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019

Wat zit erin?

Als je de kalender besteld kan je kiezen voor goud of zilver. Omdat ik al heel veel zilveren sieraden heb koos ik voor goud.

Unboxing Time!

Dit is mijn eerste “echte” video. Ik blijf het eng/ vreselijk vinden om naar mijzelf te kijken, maar ach, het is zoals het is. Hij is wel heel grappig geworden, kijk maar!

Met dank aan Jeroen voor het bewerken. Ik ben daar nog steeds niet handig in en hij heeft het top gedaan. De muziek is van Tom.

De kalender in foto’s

Vakje 1: Haar elastiekjes. Ze zien er leuk uit, een mix van goud en zilverkleurige elastieken. Ik heb vrij dik haar, dus ik denk niet of ik ze daarvoor ga gebruiken maar ik zou ze ook als armbandje kunnen dragen. En anders kan ik een ander er blij mee maken.

Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019 27 my jewellery Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019

Vakje 2: Armbandje met sterretjes.

Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019 29 my jewellery Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019

Vakje 3: Ik wist eerst niet wat het was, maar het zijn dus oorbellen. Past weer leuk bij het armbandje.

Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019 31 my jewellery Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019

Vakje 4: Zilveren sokjes. Oké, niet goudkleurig maar wel geinig. Ik hoop wel dat ze prettig zitten en niet prikken door de zilverdraad die erin zit .

Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019 33 my jewellery Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019

Vakje 5: Ketting. Wat ik heel leuk vind is dat als hij wat “gedraaid” is, hij er net ietsje anders uit ziet. Hij glanst dan heel apart. (rechtsonder op de foto hangen hij recht)

Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019 35 my jewellery Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019

Vakje 6: Een bedeltje met allemaal gekleurde steentjes.

Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019 37 my jewellery Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019

Vakje 7: Ring met een hartje. Hij is verstelbaar/uitrekbaar dus iedereen zal hem wel kunnen dragen.

Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019 39 my jewellery Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019

Vakje 8: Ketting met muntjes

Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019 41 my jewellery Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019

Vakje 9: Oorbellen met een panter-kopje en ovale cirkel. Die vind ik heel apart.

Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019 43 my jewellery Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019

Vakje 10: Ik dacht eerst dat het zo een ketting was zoals  die bling- bling -rappers vaak dragen, haha! Maar het blijkt een taille ketting/ceintuur te zijn. Ik ga bedenken bij welk kledingstuk ik hem kan gaan gebruiken.

Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019 45 my jewellery Unboxing My Jewellery Adventskalender 2019

  • Limited edition adventskalender 2019 ter waarde van €138,50, verpakt in een luxe doos
  • Gevuld met tien My Jewellery goodies waaronder sieraden & accessoires
  • Verkrijgbaar in de kleuren goud en zilver
  • Materiaal: Roestvrij staal en metaal
  • De adventskalender mag alleen geretourneerd worden zolang deze nog in de plastic verpakking zit

Wat vind ik van deze adventskalender?

De binnenkant van de doos zit niet heel stevig in elkaar, de kartonnen vakjes waarin de cadeautjes zitten verschuiven vrij snel zodra je een item eruit hebt gehaald. De sieraden vind ik wel leuk, vooral de oorbellen met het panter hoofdje zijn heel apart. De kettingen zijn ze zeker welkom. Doordat ze verschillend van lengte zijn kan ik ze goed combineren. Het ringetje vind ik heel goedkoop ogen, dat vind ik wel een misser. Meer iets wat je in zo een verrassings-ei tegen kan komen.

Ik denk dat deze kalender meer geschikt is voor de jongere generatie en zal zeker een leuk cadeau voor ze zijn. Ik heb mooiere sieraden gezien bij My Jewellery. De sieraden die erin zitten zijn wel allemaal heel minimalistisch. Misschien volgende keer een variatie met minimalistische sieraden en een paar statement items?

Wat ik heel jammer vind is dat de kalender exclusief verzendkosten is. Dat is voor mij vaak een reden waarom ik vaak afhaak bij een webshop. Als je voor €50 besteld is de verzending gratis, wat mij betreft mogen ze deze Adventskalender ook best gratis verzenden. Nu ben je bijna gedwongen om nog iets extra’s mee te bestellen.

My Jewellery Adventskalender 2019 €49,95 (Limited Edition)

-deze producten heb ik gekregen-

Wat vind jij van deze adventskalender?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
2 jaren geleden

Oh ,dat is echt een toffe adventskalender, en helemaal niet duur voor wat er allemaal in zit!

Irene
2 jaren geleden

Ik zat gisteren je YouTube video te bekijken. Het is echt een leuke video geworden. Moest heel erg lachen om vakje 10 😂

Robin
2 jaren geleden

Wat leuk zeg een keer wat anders dan met make-up of beauty producten erin.;)
X Robin

Daphne - verdraaidmooi
2 jaren geleden

Ohhh die foto’s met Toulouse! Dat is toch te cute! Je video is ook schitterend met de katjes. Dat maakt het extra spontaan. Handig dat je voor een zilveren of gouden variant kan kiezen. Ik zou zelf voor zilver gaan.

Wendy
Wendy
2 jaren geleden

Mooie box, maar inderdaad voor wat jongere meiden.
Maar wat heb je er een.leuk filmpje van laten maken. Zo grappig met je katten.

Tessa
2 jaren geleden

leuke sieraden, alleen jammer dat er ook sokken en elastiekjes inzitten

Marsha Alvarez
2 jaren geleden

Wat ene leuke sieraden allemaal zeg! En de verpakking op zichzelf zag er ook erg mooi uit.

Deb
2 jaren geleden

Ziet er leuk uit (het filmpje moet ik ff op een ander moment bekijken, maar ga ik zeker doen!), maar wat jij zegt over het gratis verzenden bij 50 euro (en het gaat om 5 cent verschil in dit geval!) is voor mij vaak ook een showstopper. Hopelijk gaan ze er, na jouw artikel, iets mee doen. Ook vind ik het jammer dat er geen 24 vakjes zijn zoals bij (ja sorry ;-)) een adventskalender meestal het geval is. Dan zou ie waarschijnlijk weer te prijzig worden. Al met al leuk (sowieso dat je ém gekregen hebt is top!), maar… Lees verder »

Deb
2 jaren geleden
Reply to  Deb

Hey Babs, ik heb van de week een paar keer geprobeerd om het filmpje te bekijken, op een desktop en laptop maar het geluid staat helaas te zacht waardoor ik het niet allemaal goed kan volgen helaas. Zelfs met het geluid op z’n hardst hoor ik je nauwelijks praten..

Deb
2 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Had ik ook geprobeerd (YouTube) en zelfs op een laptop en een desktop maar helaas ☹. Kan iets zijn met instellingen want ik heb het wel vaker. Maar denk ook dat het misschien iets te zacht is opgenomen.

Priscilla
2 jaren geleden

I love deze webshop! Alleen vind ik de inhoud persoonlijk een beetje tegenvallen. Voor dit geld zou ik zelf een andere adventskalender uitzoeken! 🙂

Rory
2 jaren geleden

I love My Jewellery ! Ik heb een aantal hele mooie kettinkjes en armbandjes van ze (en een jurkje en veel rokjes 😉 Ik begrijp wel wat je bedoelt overigens. De sieraden die ik destijds heb uitgezocht zijn mooier en ogen luxer. Desalniettemin is dit wel erg leuk. Ik houd van adventskalenders (en heb ze eigenlijk nooit, hahaha. Ja behalve het Babor Paasei destijds).