universkin 1
Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging

Universkin™- Op maat gemaakte huidverzorging

Uw huid – Uw formule

Geen huid is hetzelfde. Huidconditie en -type zijn bij iedereen anders. Acne, couperose, pigmentvlekken, rimpels… ieder probleem vraagt om zijn eigen specifieke aanpak. En dat vraagt veelal om meer dan één tubetje of crèmepje….

universkin

Daarom ontwikkelden de dermatologen van Universkin een nieuw concept. Een wetenschappelijke benadering van huidverzorging waarbij niet het product maar de huid centraal staat. Het Universkin systeem is een unieke en innovatieve maatoplossing voor huidverzorging die aansluit op de individuele huid. Maatwerk waarvan de effectiviteit klinische bewezen is.

Universkin™ huidverzorging is een unieke maatoplossing voor huidverzorging die aansluit op de individuele huid. Maatwerk waarvan de effectiviteit klinisch bewezen is.

De huid is ons grootste orgaan, maar het is de laatste die wordt gevoed. Om een ​​goede, gezonde huid te beschermen en eventueel te corrigeren is er een huidverzorgingsregime nodig. Misschien wordt u afgeschrikt door de vele ingrediënten op labels en de overvloed aan huidverzorgingsmerken op de markt. Wat als iemand dit voor u oplost? Wat als iemand uw huid beoordeeld en de actieve ingrediënten hierop afstemt?

Wat is Universkin™ ?

POM – een state-of-the-art laboratorium in Nice, Frankrijk – heeft daarom een ​​huidverzorgingspakket geformuleerd dat voor iedereen beschikbaar is maar niet voor iedereen hetzelfde is. In plaats van generieke huidverzorging die massaal wordt geproduceerd gericht op huidtypes (gevoelig, droog, ‘normaal’), geloven zij in een meer individuele benadering. Zij hebben de diverse actieve ingrediënten bestudeerd, die zich reeds bewezen hebben op het gebied van verbetering van huidkwaliteit. Na huidanalyse worden de juiste ingrediënten in uw bijzijn gemengd. Juist dit concept maakt het uniek op de cosmetische markt.

U vertelt tijdens uw consult wat u met uw huidverzorging wil bereiken. De opgeleide medewerkers van de Universkin klinieken identificeren uw behoeften met hun expertise en ervaring, waardoor u een unieke combinatie van actieve ingrediënten krijgt aangemeten, alleen voor u.

Hoeveel producten heb ik nodig?

Huidverzorging is altijd een onderhoudsprogramma, net als mondverzorging een continu proces is. Door een op maat gemaakte huidverzorging kunt u tekenen van veroudering afremmen en verdere schade aan uw huid voorkomen. Omdat de ingrediënten vers aan uw serum worden toegevoegd, zonder conserveermiddelen, vragen we cliënten om elke 6 á 8 weken de kliniek te bezoeken om de huid te beoordelen, de formule waar nodig bij te stellen en een nieuwe serum op te halen. Deze persoonlijke begeleiding werkt ondersteunend en stelt u in de gelegenheid vragen te stellen over de voortgang.

croma universkin

Ben ik een goede kandidaat?

Vanwege de aard van het systeem is iedereen geschikt voor deze huidverzorgingsbehandeling.

Welke indicaties behandelt Universkin™?

 • Acne
 • Huidveroudering
 • Bruine vlekjes
 • Droge huid
 • Verkleuring van de huid
 • Ontsteking van de huid
 • Vettige huid
 • Geoxidiseerde huid
 • Pigmentatie
 • Roodheid
 • Huidverbetering
 • Rosacea
 • Teint

Waar verkrijgbaar in Nederland?

FYEO Medical, Eersel

Biutifill, IJsselstein

Ik kreeg een uitnodiging van Croma Nederland om op 9 juni aanwezig te zijn bij de introductie  voor de exclusieve introductie van Universkin™ huidverzorging in Nederland. Helaas kon ik niet op die dag en mocht ik een andere keer terugkomen.(Dank!)

Momenteel ben ik mijn op maat gemaakte serum aan het testen en ik ben al onder de indruk! Over een paar weekjes zien en lezen jullie meer over dit bijzondere serum!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Kim
Kim
4 jaren geleden

Beste Babs,

Mag ik vragen wat de kosten zijn van het traject?

Deb
5 jaren geleden

Oh! Ben heel benieuwd! Het ziet er interessant uit. Jammer dat je de lancering hebt gemist maar wat goed dat je een andere dag mag terug komen 👌🏻heel netjes geregeld.

Annette
5 jaren geleden

Ik ben heel benieuwd klink heel erg goed

chucky1012
chucky1012
5 jaren geleden

Erg interessant want dit ken ik niet.
Fijn dat dit bestaat.
Omdat iedereen een andere huidtype heeft dus heeft niet iedereen dezelfde verzorging nodig.