UTUSKUSY O2 BUBBLE MASK 10
Artikelen, Huidverzorging, Merken, Reviews, Utsukusy

Utsukusy O2 Bubble Mask- Review

Ik had nog nooit een bubble mask gebruikt, dus dit was mijn eerste kennismaking. Op de Beauty Trade Special zat het O2 Bubble Mask van Utsukusy in de perstas, nu kon ik ook eens ervaren hoe zo een bubbelend zuurstofmasker aan zou voelen. Ik kan wel alvast verklappen: Heel kriebelig!

bubble mask

Dit schuimende masker zou de poriën diep moeten reinigen, de huid hydrateren en de huidbarrière moeten versterken. Het Utsukusy O2 bubble mask is vooral geschikt voor een vermoeide huid die last heeft van externe factoren, zoals milieuvervuiling, air conditioning en centrale verwarming.

UTUSKUSY O2 BUBBLE MASK

Het masker zit in een mooie luchtdichte pompflacon en ziet er in eerste instantie uit als een rijke nachtcrème. Aan 2 pompjes heb je genoeg om je hele gezicht ermee te bedekken.

Bevat:

 • Oxygen carrier composition
 • China Clay – Micronized white clay Kaolin
 • Oats
 • Glycerin
 • Cotton extract
 • Fair Trade Dragon’s Blood Resin

INCI: AQUA (WATER), GLYCERIN, PERFLUOROHEXANE, MAGNESIUM ALUMINUM, SILICATE, KAOLIN, SODIUM LAUROYL OAT AMINO ACIDS, PERFLUORODECALIN, GOSSYPIUM, HERBACEAUM SEED EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, HELIANTHUIS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ADANSONIA DIGITATA FRUIT EXTRACT, CROTON LECHLERI RESIN EXTRACT (CROTON LECHLERI RESIN POWDER – DRAGON’S BLOOD), ADANSIONA DIGITATA SEED EXTRACT, TETRASODIUM EDTA, PENTAFLUOROPROPANE, TRIETHYL CITRATE, XANTHAN GUM, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG-4 RAPESEEDAMIDE, LACTIC ACID, OCTADECYL DI-T-BUTYL-4-HYDROXYHYDROCINNAMATE, PROPANEDIOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TROPOLONE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, PARFUM (FRAGANCE)

UTUSKUSY O2 BUBBLE MASK (2)

Gebruiksaanwijzing:

1-Breng het masker aan op een gereinigde, droge huid en masseer het in met ronddraaiende bewegingen

2- Wacht tot het masker gaat schuimen

3- Laat het masker ongeveer 5 minuten intrekken

4- Maak je vingers vochtig en masseer het nogmaals in de huid. (zodat het een beetje plakkerig wordt en alle afvalstoffen uit de huid absorbeert)

5- Neem een nat washandje en verwijder het masker

Wat vind ik ervan?

Wat een gekke sensatie is dat bubbelen! Mijn huid gaat als een malle tintelen en kriebelen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik blij ben als ik het masker weer kan verwijderen want dat tintelende gevoel is best heftig. Niet pijnlijk natuurlijk, maar ik voel de kriebels gewoon in mijn maag. Zo een tintelend gevoel dat ik gewoon even mijn tanden op elkaar moet zetten. (Je had vroeger van die ijsjes met die kleine bolletjes erin die op je tong ging knappen en tintelen, zoiets…) Je kan mij prikken in mijn gezicht met naaldjes en ik geef geen kik, maar iew… dit is echt heel apart!

Het resultaat:

Ik vind het resultaat amazing goed! Mijn huid voelt en ziet er daarna super schoon en mooi uit, alsof echt alle troep eruit is “gebubbeld”. Door het schuimende effect heb je eerst het idee dat je huid enorm uitdroogt zoals bij een agressieve reiniger, maar niets van dat alles. Mijn huid voelt juist heerlijk zacht en ontspannen aan.

Daarna breng je eventueel je dag- of nachtcrème aan.

Een bijzonder masker met een goed, reinigend resultaat. Even door de kriebelfase heen maar het loont zeker de moeite!

 • No GMO (not genetically manipulated)
 • No BSE (no ingredients of animal origin)
 • Without parabens
 • Animal test free
 • Fair Trade Dragons blood
 • Dermatologically tested.

Ik heb in de loop der tijd al veel producten van Utsukusy mogen testen en deze kan ik nu ook zeker tot mijn favorieten rekenen!

Verkrijgbaar bij Utsukusy, in de salons en online.

Utsukusy O2 Bubble Mask 50ml/ €56

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Ellen Stevens
4 jaren geleden

Ohhh jaaaaaaa dat kriebelen vond ik ook zo apart. Ik gebruik m niet in de salon want dan is de massage een heel andere bleving haha.
Mijn dochtertje (11) vindt het ook een heel fijn masker en staat regelmatig te giechelen in de badkamer #jonggeleerdisoudgedaan
Dank je wel weer voor de leuke review xxx

Tamara S
4 jaren geleden

Haha, nu ben ik zo benieuwd naar zo’n bubbelend masker! Ik ga er eentje op mijn shoplijst zetten.

Deb
4 jaren geleden

Lijkt me inderdaad heel apart een bubbelend masker! Ik vind het in ieder geval heel origineel gevonden. Maar weet niet of het wat voor mij zou zijn, zou zo maar kunnen dat dat bubbelen op mijn zenuwen gaat werken en dan is 5 minuten best lang hihi. Geef mij maar bubbels in mijn glas (of bad) in plaats van op mijn gezicht 😊.

Annette
4 jaren geleden

ik heb ook eens een heel fijn bubble masker gehad werd er ook echt een beetje giechelig van 🙂

Rory
4 jaren geleden

Ik moet ineens denken aan die zakjes met dat poeder die ook gingen tintelen en ‘knappen’ op je tong? Dat was toen ook zo’n hype. Jaren 70/80 denk ik. Het klinkt grappig, maar tegelijkertijd ook wel een tikje spannend van het masker. Onlangs kreeg ik een masker aangebracht waarna ze ook mijn gezicht gingen bedekken met een soort van zwachtels. Mijn neus werd wel vrijgelaten, maar mijn mond niet. Op mijn verzoek mochten ze dat echt openknippen. Brrrr.

Natascha
4 jaren geleden

Wat een leuk masker! Ik heb ‘m ook maar er nog niet aan toegekomen. Dat ga ik nu denk ik snel veranderen hihi😉

bychristiana
4 jaren geleden

Ah lekker (en leuk!) is dat hè, zo een bubbelend masker! Ik had er ook eens van Rodial, en dat effect was veel meer zichtbaar maar wel veel minder voelbaar. De maskers bubbelen dus allemaal op hun eigen manier;-)

chucky1012
chucky1012
4 jaren geleden

Dit masker ziet er goed uit!
Het klinkt fijn.
Ik ken het niet maar weet dat er veel goed over dit merk geschreven wordt 😉

Fijne dag Xoxo

Jolanda
4 jaren geleden

Ik ben er ook zo weg van! En vind het ook erg kriebelen!! Het was de eerste x dat ik zoiets gebruikte en moest er echt aan wennen.