beautybloggersdag @beautybybabs 2
Artikelen, Huidverzorging, Merken, Rituals, Win!

Vandaag is het Nationale Beautybloggersdag en win met de bloghop!

Vandaag is het Nationale Beautybloggersdag!

Een aantal beautybloggers hebben besloten deze dag uit te roepen tot Nationale Beautybloggersdag. Om je kennis te laten maken met de vele beautybloggers die Nederland rijk is, is er een Bloghop georganiseerd. En om de Beautybloggersdag nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke (beauty) prijs winnen. Lees snel verder!’

beautybloggersdag @beautybybabs

 

 

Wat is een Bloghop? 


Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval beautyblogs. Als het goed is ben je via Tatiana van Blog en Beauty naar mijn blog gehopt. (Of je bent gestart op mijn blog, lees dan gauw verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt.)

Ik verwijs je straks door naar de blog van Bianca van Pinkit. en zij verwijst jou weer door naar een volgende beautyblog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht! Ik hoop dat je geniet van deze Beautybloggers. Bloghop en wens je veel plezier bij de volgende blogs!

 

Wat kan je bij beautybybabs winnen?

Iedere blogger die meedoet aan de bloghop geeft een prijs weg. Omdat ik groot fan ben van de heerlijke producten van Rituals vond ik dat het leukst om weg te geven. De winnaar ontvangt dit heerlijke pakket!
win rituals pakket

 

Body cream Tao Mei Dao , Organic White Lotus & Yi Yi Ren (100 ml)

rituals body cream

Lao Tze cooling foot balm (30 ml)

rituals cooling foot balm

Happy Buddha Sweet orange & Ceder foaming shower gel  (50 ml)

rituals happy buddha shower gel

 en de Touch of Happiness body cream (70 ml)

rituals touch of happiness

 

 

Wat moet je hiervoor doen?

  • Volg mij op Bloglovin en save dit artikel. (klik op het hartje)
  • Volg je mij al op Facebook? Helemaal top… ik zou het heel leuk vinden, (mocht je dat nog niet doen) om mijn pagina ook een like te geven. (en het taggen en delen mag natuurlijk!)
  • Het delen van de foto op Instagram van de spiegelfoto zoals hierboven is zeker lief ! Gebruik @beautybybabs  zodat ik je nog makkelijker kan traceren 🙂
  • Volg je mij al op Twitter? Retweeten is lief!
  • Iedereen kan meedoen t/m zaterdag de 16e  (tot 24.00 uur) en maandag 18 juli maak ik de winnaar bekend!

Ik weet het, het zijn best veel stappen, maar het is ook zo een leuke actie!

Drie hoeraatjes voor de creatieve breinen die deze geweldige bloghop verzonnen hebben, namelijk

Hilde (van Hillybilly Beauty  & Astrid van I ♥ Beauty !

Succes en vooral veel plezier allemaal! En nu naar Pinkit.nl! Klik!

 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

38 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Sabrina
Sabrina
6 jaren geleden

Leuk initiatief! Ik volg al veel blogs maar hoop er nog veel meer te ontdekken. Ik doe graag mee ♥ Rituals! Ik heb alles gedaan

Bodil
Bodil
6 jaren geleden

Wat een heerlijk pakket! Echt een beetje Happiness in een tube 🙂
Ik volg je via Bloglovin’ (andere social media heb ik niet).
Leuk dat je ook meedoet aan de Bloghop!

Jolanda
6 jaren geleden

Ohhhhh Rituals!! Ja hier ga ik toch wel voor hoor. Superleuke prijs heb je! Volg je natuurlijk al overal 😉

Julie
6 jaren geleden

Leuk pakket heb je samengesteld! Ik ben de bloghop aan het volgen en kwam zo bij jou terecht! 🙂
Ik doe niet mee aan de winactie omdat ik bij Rituals werk en graag anderen de kans geef deze producten te proberen! 😉

Cabbitch
Cabbitch
6 jaren geleden

Wat een ontzettend leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken!. Het jouwe ben ik gaan volgen op Bloglovin !

Chantalle
6 jaren geleden

Wat een super leuk pakketje! Ik doe heel graag mee. Ik heb alle stappen gedaan.

Jolijn
Jolijn
6 jaren geleden

Leuk pakket! Ik maak graag kans (:
Ik heb de bloglovin’, facebook en twitter stappen gedaan.
xx Jolijn

Tamara TS
6 jaren geleden

Zo leuk dit, hé! Ik ontdek allemaal nieuwe blogs, straks kom ik helemaal niet meer van Bloglovin’ en Instagram af. Ik doe heel graag mee met de winactie en ik heb alle stapjes gedaan. Dat ik je volg, dat weet je wel 😉 , maar ik zal het toch nog maar even opsommen: FB Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter @paramara1982 en BL Tamara TS)

Melike
6 jaren geleden

Ik vind dit zo leuk! Ik heb zelf helaas niet meegedaan, omdat ik het behoorlijk druk had en bang was het niet waar te kunnen maken op tijd! Wat geef je heerlijke producten weg! Ik doe heel graag mee! Mijn bloglovin doet op dit moment een beetje raar dus ik hoop dat et lukt te saven. Alle andere stappen deed ik al. Nu afwachten;)

Grete Karina
Grete Karina
6 jaren geleden

Wat een heerlijk pakket van Rituals, natuurlijk loot ook ik graag mee!
Ik volg, save en love op Bloglovin’
Ik like & share op Facebook
En ik volg en RT op Twitter
Nu maar duimen….
Fijne zondag en groeten, Grete Karina