Verslag Beauty Trade Special 2017 1 beauty trade special Verslag Beauty Trade Special 2017
Artikelen, Events, hannah, Huidverzorging, Make-up, Utsukusy, Winkelen

Verslag Beauty Trade Special 2017

Maandag 27 maart was ik op de Beauty Trade Special,  samen met de officiële pers en een handjevol leuke bloggers liepen wij de persronde . Sommige bloggers kende ken ik al van andere beauty events, sommige zag ik voor het eerst. Gezellig om met zijn allen de beurs op te gaan, het was perfect voor ons verzorgd, waarvoor dank aan Ilona van Utsukusy en Marjanne Riemens! Een (foto) verslag!

richting jaarbeurs utrecht

Over de Beauty Trade Special

De gerenommeerde voorjaarsvakbeurs van Beauty Trade Professionals bestaat dit jaar 25 jaar. Georganiseerd door beautyprofessionals, vóór beautyprofessionals. Je vind er alle A- merken en voor wie een schoonheidssalon wil beginnen, zal het waarschijnlijk duizelen vanwege al die mooie merken die je tegenkomt! Op zo’n beurs heb je natuurlijk de exposanten, de lezingen in de Beauty Care Theaters en de workshops. Genoeg te zien en te beleven.

pers

Wij verzamelden in de perskamer waar ik o.a een meneer van RTL 4 en Monique Lindeboom van Beautyjournaal (mijn vorige “werkgever”) ontmoette. Even een praatje gemaakt en daarna de beurs op.

 

Heerlijke lunch

welkom koffie beurs

Welkomstwoordje

marjanne riemens

 

Professional Beauty Product of the Year

Dit jaar werden er weer awards uitgereikt en Utsukusy (waar ik regelmatig producten voor getest heb) stond in de top 5! Hun nieuwste product, Artificial Skin, stond terecht te prijken in de vitrine. Ik ga hem testen dus jullie horen daar sowieso meer over!

In totaal waren er meer dan 40 merken die hun innovatie inzonden en hierbij de top drie van de vier productgroepen.

HUIDVERZORGING

 1. MEDIK8 met r-Retinoate
 2. PAYOT van Care Cosmetics met Detoc Absolu
 3. KLAPP COSMETICS met a classic booster emulsion

APPARATUUR & TOOLS

 1. CELLU M6 ALLIANCE van Parners in Cosmetics
 2. TRAY BOX DISPLAY VOOR WIMPERSALON van Lash Extend
 3. JETT PLASMA LIFT PROFI van AviFit

NAGELS

 1. SHELLAC DURAFORCE TOP COAT van Beauty XL
 2. en 3 (gedeelde plek): CAPTION ‘ WOULD YOU RATHER’ van Salon Cosmetics
 3. FABY ZERO van Savanh

MAKE-UP

 1. PUPA CONTOURING & STROBIN PALETTE van Care Cosmetics
 2. MALU WILZ LONGWEAR EYE SHADOW PEN van Haparko
 3. MAKE-UP STUDIO LUMIERE CHAMPAGNE HIGHLIGHTING POWDER van Special Cosmetics

utsukusy 2

Medik8

Medik8 was de winnaar. Met een crème-serum-achtige moisturiser, namelijk r-Retinoate®.

medik8

Ik had r-Retinoate® al gespot in diverse artikelen en als ik het allemaal zo lees, dan moet dit inderdaad een top product zijn!

Verslag Beauty Trade Special 2017 9 beauty trade special Verslag Beauty Trade Special 2017

r-Retinoate® is 8 keer krachtiger dan retinol zonder de irritatie, die retinol vaak veroorzaakt. Je kan het ook overdag gebruiken, wat heel bijzonder is. (maar wel blijven smeren met SPF, dat is mijn advies)   Een doorbraak in de anti-ageing volgens Medik8.

winnaar professional beauty product

Ik ben zeer benieuwd, ik heb een heel lange tijd Vitamine A gebruikt en dan moet je door diverse stadia (roodheid, irritatie van de huid) maar wat mij betreft het enige ingrediënt (naast Vitamine C) wat veroudering van de huid afremt.

CND nagellak

beauty trade special cnd

Wauw, wat een prachtige nagellakken! Ik hoorde de bloggers om mij heen al vertellen dat dit echt een goede lak is. Blij dat wij een pakketje meekregen om ermee kennis te maken!

CND shellac

Verslag Beauty Trade Special 2017 14 beauty trade special Verslag Beauty Trade Special 2017

En weer onderweg voor de…

de genomineerde beauty producten

Lunch!

lunch

Pupa make-up

pupa

Prachtig palette- contouring/strobing

pupa contouring

pupa milano makeup

hannah en Elha cosmetics

Overig…

De bloggers!

selfies maken

Weer naar de trein…

naar huis
naar huis

 

Het was een mooie dag!

handtekening Babs

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Astrid
4 jaren geleden

Hey Babs,

Super leuk om te lezen! Echt tof dat je bent geweest. Het leek me echt een zeer gaaf event. Zo jammer dat ik er niet bij kon zijn.

Liefs!

Deb
Deb
4 jaren geleden

Té gek event, jullie werden zo te zien goed verzorgd en wat een mooie merken allemaal !!

Aileen
4 jaren geleden

Wat leuk om te zien! Lijkt me echt een tof event. Ik kende het ook helemaal niet.

Anna Gerrie
4 jaren geleden

Leuk verslag! Ik ben er twee jaar geleden geweest en vond er toen niet zo heel veel aan. Pas wanneer ik echt een salon ga openen ga ik er weer een kijkje nemen 🙂

Hennie
4 jaren geleden

Het was weer zeer geslaagd en komisch.
Ben je nog lang bij Hannah geweest? Mijn verslagje komt morgen online 🙂

Yvonne
4 jaren geleden

Leuk verslag en wat een hoop nieuwe producten zul je weer gezien hebben.

Annette
4 jaren geleden

Leuke foto’s Babs jammer dat ik niet ook op de maandag kon.

Sonja
Sonja
4 jaren geleden

Leuk verslag. Ik ben er ooit in het verleden een keer geweest, maar toen deed ik nog niet bloggen! Was met een kennis mocht ik mee om hun product te promoten! Of was dat weer een andere beurs? Ach ja het lijkt op elkaar 🙂 Ik weet wel dat ik met Scanology op de GrafiVak heb gestaan! Wij maakten barcodes en ik had er destijds 1 ontworpen. Vond dat best stoer!

Marsha
4 jaren geleden

Wat een leuk verslag! Ik had er nog nooit van gehoord.

Jolanda
4 jaren geleden

Leuk hoor!! Jammer dat ik niet heb kunnen gaan

Ilona
Ilona
4 jaren geleden
Reply to  Jolanda

Nou ja, jij lag te bevallen… het is toch kiezen of delen hè? 😉
Maar van harte gefeliciteerd met je knul, geniet van de blauwe wolk en wij vonden het ook jammer dat we je dit weekend hebben moeten missen!