winactie beauty kitchen
Artikelen, Anti- aging, Beauty Kitchen, Huidverzorging, Merken, Win!

Verzin een leuke vraag en win! (2 winnaars)

Op 4 juli  heb ik een interview met Jo-Anne Chidley, oprichtster van Beauty Kitchen! Nu pieker ik mij suf wat ik haar zal vragen. Ik wil namelijk een beetje out of the box denken, want veel informatie over haar producten Beauty Kitchen heb ik al vaker gedeeld op mijn blog.

Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate en Seahorse Plankton High Definition Facial Oil

 

Over Jo-Anne Chidley

Beauty Kitchen voor staat: 100% natuurlijke ingrediënten en betaalbare, effectieve  producten. Jo-Anne studeerde scheikunde, is kruidenbotanist, gepassioneerd imker en verslaafd aan beautyproducten. Ze heeft 3 honden en twee alpaca’s en met de looks van een echte Beauty Kitchen Angel zet zij zich bovendien ook nog in voor het Ziwa Rhino Fund in Oeganda. Een bijzondere vrouw? Absoluut!

Verzin een leuke vraag voor Jo-Anne!

Weet jij een leuke vraag die ik aan Jo-Anne Chidley kan gaan stellen? Iets over een van haar producten of desnoods over haarzelf?

Als ik de vraag leuk of interessant vind dan neem ik deze mee voor het interview en dan win je een superfijn product van Beauty Kitchen! Ik ga 2 vragen selecteren, dus 2 winnaars, dus 2 prijzen. En natuurlijk lees je haar antwoorden op die vragen daarna terug!

 

Wat kan je winnen?

Seahorse Plankton High Definition Facial Oil

Seahorse Plankton High Definition Facial Oil

Een unieke, 100% natuurlijke facial oil, die biologisch gekweekte microalgen bevat om het ontstaan van rimpeltjes te verminderen, de huid voller te maken en haar te beschermen .

  • Behoud langer je natuurlijke, jeugdige uitstraling
  • Verfijnt en verzacht de probleemhuid (ontgiftend)
  • Verbetert de elasticiteit van je huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Hydrateert en beschermt je huid tegen de schadelijk invloeden van van buitenaf, a. luchtvervuiling.

Adviesverkoopprijs : €29,99

Of …

Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate

Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate

De absolute hero van de skincare-lijn Abyssinian Oil, met Omega 9 dat nog krachtiger is dan Jojoba of Arganolie, is het Aroma Facial Concentrate; een intensieve dagelijkse hydraterende olie op basis van 100% natuurlijke werkstoffen, waaronder rozenbottel, frambooszaad en geraniumolie.

Consumentenadviesprijs: 29,99

 

Voorwaarden?

Je hoeft alleen maar in de comments je vraag voor Jo-Anne te stellen, that’s it!

En geef aan welk product jouw voorkeur heeft!

 

Wil je meer weten over de producten van Beauty Kitchen? Volg dan deze links!

Beauty Kitchen: A new Kid in Town

Beauty Kitchen introduceert: Seahorse Plankton

Review: Beauty Kitchen Referesh Me Minty Wonder Balm

100% lief voor mama met 100% natuurlijke verzorging

Review: Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body Soufflé

Ik ben reuze benieuwd naar jullie vragen!

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
5 jaren geleden

Leuk dat je Jo-Anne Chidley mag interviewen! En wat een super leuk & slim idee om zo ook je lezers te betrekken bij dit interview! Ik heb van de week nagedacht over een originele vraag.. maar ik heb het zo druk gehad en mede daardoor weinig inspo :-(. Ik sla deze winactie dus helaas over (vind de prijzen wel te gek!!) en wens de anderen veel succes!

Romy
5 jaren geleden

Wat een mooie producten! Vooral dat tweede product lijkt me wel wat. Ik heb nog nooit iets van dit merk gebruikt, maar je maakt me heel nieuwsgierig. Mijn vraag is: je studeerde ooit scheikunde en maakt nu beautyproducten. Dat is niet een toekomststap die veel scheikundigen zouden maken. In hoeverre komt jouw kennis als scheikundige van pas in je werk voor The Beauty Kitchen?

Kayla
5 jaren geleden

Ik zou wel graag willen weten welke producten ze zelf graag gebruikt van Beauty Kitchen.

Irene
5 jaren geleden

Wauw wat een interessante persoonlijkheid om te mogen interviewen! Mijn vraag is: hoe kijk jij aan tegen de opkomst van natuurlijke beautyproducten onder bloggers. Ik zie namelijk steeds meer bloggers die voor natuurlijke en/of proefdiervrije producten gaan.

Annette
5 jaren geleden

Ik zou wel wat over het proces willen weten, hoe weet je wat bij elkaar pas wat elkaar complimenteert of je juist niet moet combineren (zal wel met chemie te maken hebben, snap ik niks van haha). Ik doe niet meer voor de win aktie zelf ben ik niet zo dol op olie voor mijn gezicht maar leuk om een vraag te bedenken.

chucky1012
chucky1012
5 jaren geleden

Wat zou je beroep zijn als je nooit deze beautyproducten had gemaakt?
Petje af waar jij de tijd vindt om ook een huishouden te runnen en het vergt zeker een goede organisatie.

Sonja de Jager
Sonja de Jager
5 jaren geleden

Welke tip op beauty gebied heb jij ooit van iemand ontvangen of heb je ergens gelezen die jijzelf nog steeds toepas?

“Seahorse plankton High Def. Facial Oil”

Marian B
Marian B
5 jaren geleden

Ik heb twee vragen, mad dat ook 😉 Welk natuurlijk ingrediënt/product heeft je wat werking betreft het meest versteld doen staan? Wat heeft de toekomst voor ons in petto op het gebied van natuurlijke huidverzorging/make-up? Veel succes met je interview. De Seahorse Plankton High Definition Facial Oil maakt mij erg nieuwsgierig.

marina
marina
5 jaren geleden

Ik wil graag weten wanneer ze met deze producten begonnen is en graag ….Waarom? Ik vind het echt goed van haar!

Wendy
Wendy
5 jaren geleden

Mijn vraag is; ze gebruikt biologische en natuurlijke produckten voor het behoud van natuur en mens en dier. Waarom gebruikt ze dan wel bijenwas? Ook deze kan ze nog vervangen door een ander ingrediënt.