Vier Complimentendag met een Pilot-pen in de hand (zet 1 maart in je agenda!) 9 pilot Vier Complimentendag met een Pilot-pen in de hand (zet 1 maart in je agenda!)
Artikelen, Events, Lifestyle

Vier Complimentendag met een Pilot-pen in de hand (zet 1 maart in je agenda!)

Laat je handgeschreven boodschap achter op Nederlandse stations!

Op het Valentijns Event van House of Rebels was een leuke stand met allemaal vrolijke Pilot pennen. Gek eigenlijk dat je je niet meer zo verdiept in pennen, althans ik niet. Maar deze zagen er zo vrolijk uit. Kennen jullie Mika, van dat vrolijke liedje “Grace Kelly”. Hij heeft gezorgd voor heel fleurige en kleurige designs op de Mika collectie van Pilot. Net zo vrolijk als het liedje zelf. En schrijf maar met je pen in jouw agenda, op 1 maart kan je op treinstations jouw berichtje zelf op de Pilot Wall krabbelen!

pilot

Donderdag 1 maart | Complimentendag


Dankzij een grote actie van pennenfabrikant Pilot kan jij jouw complimentjes op een leuke manier delen. Laat jouw handgeschreven boodschap of complimentje achter op een van de treinstations waar Pilot aanwezig is: Utrecht centraal en Breda centraal. Lekker old school, maar niets zo leuk als een persoonlijk berichtje. 

 

Pilot Wall voor persoonlijke complimentjes

Naar aanleiding van Complimentendag zal je in verschillende treinstations een reuzegrote Pilot Wall tegenkomen. Een muur gemaakt door Pilot waarop je als voorbijganger een complimentje kan schrijven. Voor een vriend of vriendin, broer of zus, collega … alles kan! Want Complimentendag is de perfecte gelegenheid om die ene speciale persoon in het zonnetje te zetten.

Naast de levensgrote muur, krijg je er ook leuke kaartjes en een Pilot-pen. Zo kan je niet alleen op de stations je complimentje achterlaten, maar kan je je boodschap ook nog verder rondsturen.

 

pilot pennen Mika

#Happywriting voor een #happyworld

De reden voor deze actie rond Complimentendag is Pilots motto: #happywriting. Dat is plezier beleven aan schrijven, tekenen en krabbelen. Maar ook een ander hiermee een plezier doen. Jouw compliment delen via handgeschreven kaartjes is dan ook een leuke manier om Complimentendag te vieren.

Programma

Utrecht Centraal: van 7:00 tot 10:00
Breda Centraal: van 16:00 tot 19:00

 

Uitwisbare inkt

Ik kreeg een leuk etui mee naar huis met diverse soorten pennen. De meest bijzondere vind ik de pen waarmee je kon schrijven (duh) maar ook je tekst weer uit kan gummen. Een soort white-board principe maar dan gewoon op papier. Met een pen kan je natuurlijk ook lekker tekenen. Vooral de fineliners vind ik daar ideaal voor. Vind jij ze ook niet vrolijk? En prima schrijven doen ze allemaal!

 

OVER PILOT

Pilot is een van oorsprong Japanse schrijfwarenfabrikant. Met al 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van pennen, klom het bedrijf op naar de 2de plaats op wereldniveau. Onder het motto #happywriting leert Pilot de wereld plezier beleven aan schrijven, tekenen en krabbelen. En daarom ontwikkelden ze een pen voor ieders hand. De rode draad bij Pilot? Innovatie! Hun onderzoeken leverden al nieuwe vloeibare inkten, gel inkten en de populaire Frixion-technologie op. Daarnaast zet Pilot zich volop in voor milieubehoud door pennen te vervaardigen uit gerecycleerd plastic. #Happywriting voor een #happyplanet dus!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Ze zijn heel leuk. Zelf geef ik niet zo om pennen, maar ik denk dat mijn dochtertje ze erg leuk zal vinden. Vooral die pen met gum zal ze leuk vinden. Ga er eens voor kijken.

chucky1012
4 jaren geleden

Leuk concept!
Jammer dat het niet hier op het station is…
Mooie pennen 👌

Hennie
4 jaren geleden

Mijn man heeft een soort van pennen-fetisj. Hij wil alleen maar pennen die lekker schrijven, dus je snapt dat ik vaak grabbel in zijn zak (raaaaare zin). Ik zal hem deze maar niet laten zien…