VSM foto vrouw en zon
Artikelen, Gezondheid, Huidverzorging, Lifestyle

VSM- Onbewust vertrouwen we allemaal op de kracht van de natuur


VSM ondersteunt de natuurlijke werking van het lichaam

Alkmaar, 2 november – Het is vroeg in de ochtend wanneer de wekker gaat. Met het goede been stap je uit bed en je rekt je uit. Rillend van de kou stap je snel onder de warme douche. Te haastig(!), want je stoot je teen. Gauw wrijf je de pijn weg. Uitrekken, rillen en wrijven: onbewuste reacties die je lichaam zelf oproept om met invloeden van buitenaf om te gaan. De natuur regelt dit simpelweg voor je. Soms zijn deze eigen, natuurlijke reacties van het lichaam niet genoeg en kan het extra hulp gebruiken. VSM biedt de natuurlijke ondersteuning als je lichaam dat nodig heeft met producten die hun oorsprong vinden in de natuur.

VSM producten

Op instinctieve wijze gaat ons lichaam om met externe prikkels en invloeden van buitenaf. Dit betekent dat je onbewust, automatisch en spontaan omgaat met allerlei factoren. Duizenden jaren geleden moesten we het hebben van onze instinctieve reacties en volledig vertrouwen op de natuurlijke werking van ons lichaam. Als dit niet voldoende was, dan zochten we hulp in de natuur. VSM gelooft in deze kracht van de natuur en ontwikkelt al meer dan 100 jaar producten die hun oorsprong vinden in de natuur.

Natuurlijke ondersteuning
Het lichaam van de mens is intelligent. Zo hoesten we op instinctieve wijze wanneer je kriebel hebt in je keel. Een automatische reactie waar je niets voor hoeft te doen. Mocht hoesten onvoldoende helpen en je tóch wat extra kracht uit de natuur kunt gebruiken, dan kun je kiezen voor VSM Nisyleen. Met natuurlijke bestandsdelen als honing en steranijs.

Wanneer je je gesneden hebt, stop je automatisch je verwonde vinger in je mond.

VSM_Helendekracht

Een instinctieve reactie. Speeksel versnelt namelijk de bloedstolling, waardoor de wond sneller geneest. VSM Derma wondgel ondersteunt dit proces met natuurlijke ingrediënten als olijfextract.

VSM en jouw gezondheid


Voor spieren, huid, luchtwegen en eerste hulp zijn passende producten gecreëerd die allen ondersteuning bieden ten behoeve van jouw gezondheid. De vertrouwde VSM producten zijn allemaal voorzien van een nieuw verpakkingsdesign. Vanaf november start de campagne die ook in 2016 zal doorlopen. Hierin komen de verschillende merken van VSM, zoals Spiroflor, Nisyleen, Calendulan, Cardiflor en VSM Kind op relevante momenten aan bod. Zowel in de campagne, als op de winkelvloer.

VSM producten

Over VSM
Je kiest bewust om op een natuurlijke manier voor je gezondheid te zorgen. VSM begrijpt dat. VSM is een bedrijf met een groen hart. Voor jou ontwikkelen en produceren wij producten die hun oorsprong vinden in de natuur en die je gezondheid ondersteunen. Dit doen we al meer dan 100 jaar op een veilige, verantwoordelijke en milieuvriendelijke manier. Zo geeft VSM je kracht uit de natuur.

 

 

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
chucky1012
5 jaren geleden

Ben er zo benieuwd naar en mooie opvallende verpakkingen!