Jekko Wecycle
Artikelen, Babs in de media

Babs in de media: Wat is een Jekko?

Een Jekko?

Wat is een Jekko? Een nieuw apparaat, Iets tegen rimpels,  een nieuwe eyeliner, een nieuwe geur? Of is er misschien een nieuw dier ontdekt? Een Gekko met een regenjack?

Nee gekkie, het is de nieuwe commercial van Wecycle, ofwel… wij gaan samen het afval scheiden voor een beter milieu. Sommigen zullen al weten dat ik af en toe figureer in commercials en series en dat is, naast het bloggen, zo leuk om te doen!

Jekko

De sfeer op de set, en als je het treft, leuke mede-figuranten (en die waren er!) en vooral: Wat wordt het resultaat van een draaidag?

Het was een leuk, gezellig groepje mensen, styling en visagie perfect, sfeer goed… ook grappig om mijn hand steeds te zien..hup, dekseltje dicht! En natuurlijk mijzelf in beeld. (waarom maak ik toch geen vlogs?)

Jekko
Weet je hoeveel keer ik die spaarlamp in de Jekko heb moeten gooien?

Ik vind het persoonlijk heel handige doosjes, want meestal denk  je, wat moet ik met die lamp, batterij of kapotte haardroger doen? Je zet hem in de bijkeuken (daar zie je mij staan)… of in de gang en je kiepert al die dingen erin. Als hij vol is, breng je hem weg.

Jekko is een gratis praktische verzamelbox voor thuis met aparte compartimenten voor gebruikte kleine elektrische apparaten, kapotte spaarlampen en lege batterijen. Met Jekko kunt u dit netjes en op één centrale plek bewaren om daarna gescheiden in te leveren bij de daarvoor bestemde inleverpunten. Zo kunnen we meer recyclen. Hierdoor wordt het milieu minder belast en hoeven er minder grondstoffen uit de natuur worden gehaald.

Jekko wordt als bouwpakket geleverd, zit zo in elkaar en is zowel neer te zetten als op te hangen. De verzamelbox heeft eigen bakjes voor spaarlampen en batterijen en een tasje voor kleine apparaten. Alle eenvoudig uitneembaar voor als u de inhoud gaat inleveren.

Meer informatie? Wecycle.nl

Vanaf 31 maart kun je bij Kruidvat een gratis inzamelbox Jekko* t.w.v. € 2,50 ophalen. Bij deze Jekko ontvang je een kanskaart waarmee je kans maakt op een luxe hotelovernachting voor twee personen. *op=op

ik ga morgen een halen bij het Kruidvat, jullie ook?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Ceetje
8 jaren geleden

Wat doe je het leuk in dit filmpje!!!

Debbie
8 jaren geleden

Leuk filmpje en een handig concept. Vraag is alleen waar je dat ding weer gaat neerzetten?