spa duo
Artikelen, Food & Drinks, Lifestyle, Reviews, SPA

Welke SPA smaak vind ik het lekkerst? (en welke niet…?)

Een tijdje geleden kreeg ik een behoorlijk groot pakket van de postbode aangereikt. Toen ik het aanpakte ging ik zowat door mijn knieën door het gewicht, haha! Ik verwachtte namelijk niet dat het een zwaar pakket was. De postbode keek vermakelijk hoe ik onhandig stond te wiebelen met die doos die zowat naar voren kiepte… Er zaten 4 flessen SPA in, lekker en hartstikke welkom natuurlijk!

SPA

Eten en drinken wordt altijd juichend verwelkomt in huize IJ. Want de mannen hebben niks aan al die rare anti-aging crèmes. Wel vinden zij alle doucheproducten en shampoo fijn als ik die mag testen. Maar hapjes en drankjes? Tja, de liefde van de man gaat hier nog steeds door de maag.

Hou je van een pittige prik of liever koolzuurvrij?

SPA Fruit- Bruist van het fruit (€1,49)

Het zuivere mineraalwater van SA gecombineerd met puur fruit vormen samen de sprankelende limonades met intense fruitsmaak. SPA Fruit heeft een laag caloriegehalte en is gemaakt van 100& ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Er worden geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen toegevoegd en er zitten geen conserveermiddelen in de limonades.

Apple Kiwi

Welke SPA smaak vind ik het lekkerst? (en welke niet...?) 7 spa Welke SPA smaak vind ik het lekkerst? (en welke niet...?)

Ik begin met de smaak die ik het minst lekker vond. Het rook een beetje zoals energy drink, heel zoet.

Raspberry Redcurrent

Deze vond ik super lekker, heel fruitig!

SPA DUO – Bruist niet, verrast wel (€1,54)

De koolzuurvrije limonades van SPA DUO op basis van het zuivere mineraalwater van SPA combineren twee verrassende en super lekkere fruitsoorten of kruiden. En zijn met 19 kcal. per 100ml ook nog eens lekker laag in calorieën!

Bovendien is  SPA DUO, net als SPA Fruit, gemaakt van 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

SPA DUO Lemon Cucumber

Welke SPA smaak vind ik het lekkerst? (en welke niet...?) 13 spa Welke SPA smaak vind ik het lekkerst? (en welke niet...?)

Lekker, deze was heel verfrissend tijden die hete dagen!

SPA DUO  Peach Apple

Welke SPA smaak vind ik het lekkerst? (en welke niet...?) 15 spa Welke SPA smaak vind ik het lekkerst? (en welke niet...?)

Deze vond ik het lekkerst. Een zachte fruitige smaak, deze fles was dan ook het snelst leeg!

Al met al prima smaken, behalve dan de apple-kiwi variant. Eigenlijk kopen wij nooit frisdrank maar zo af en toe kan ik het wel waarderen. En in vergelijking met cola of sinas ook veel minder calorieën.

Cheers!

Welke smaak spreekt jou het meest aan? 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
bychristiana
3 jaren geleden

Volgens mij heeft Dubbelfris ook perzik appel smaak? Ik denk dat ik die het lekkerst zal vinden. Maar over het algemeen drink ik gewoon water zonder smaakje, en verder heel veel thee.

Tessa
3 jaren geleden

Die met perzik lijkt mij erg lekker. Vroeger dronk ik graag Spa Appel, wat ik altijd Spappel noemde….

Annette
3 jaren geleden

Ik drink zelden prik, alleen als ik uit eten ga, dan neem ik een colaatje haha ik heb het dan ook eigenlijk nooit in huis omdat de kids het ook niet drinken (handig ook bij onverwacht bezoek ai, zelden wat ‘fris’ in huis) dus ik denk dat ik dan voor koolzuurvrij zou gaan. Ik ben niet zo heel erg gecharmeerd van spa water vind het een beetje chemisch maar als ik al een zwak heb voor prik is het de ouderwetse Spa citroen die vind ik wel heel erg lekker.

Rory
3 jaren geleden

Heel eerlijk drink ik alleen maar water en koolzuurhoudend water (en thee en koffie en wijn en speciaalbier natuurlijk 🙂 Maar eigenlijk geen frisdrank of alles wat daar op lijkt. Heeeeeel af en toe, zo eens in de paar jaar kan ik genieten van een glaasje cola (de echte dan) als ik er echt heel veel zin in heb. Of misselijk ben (want dan werd cola bij mij als een tierelier).

chucky1012
3 jaren geleden

Interessant….
Ik zou zeker voor een fruitige smaak gaan en iets zonder suiker….

Xoxo