wereldkaart dichtbij 10
Artikelen, Lifestyle, Reviews, Wonen

Wereldkaarten- Mijn nieuwe wanddecoratie!

Wereldkaarten, iedereen kent ze nog van hun schooltijd. Waar ligt Amerika, Japan, Azië, Mongolië, kaarten van bergen, stromingen van het water en nog veel meer. Ik mocht van Wereldkaarten.nl een wereldkaart uitzoeken en ik heb een heel speciale versie gekozen! Benieuwd welke het geworden is?

verpakking wereldkaart

Ik was geen “licht” in geografie, maar ook nog niet zo erg dat ik bijvoorbeeld Groenland aanwees als ze vroegen waar bijvoorbeeld Spanje lag. Kennen jullie nog dat programma van “de Vakantieman”? Dan stond Frits Bom met een wereldkaart bij een strand in Spanje toeristen te vragen of zij konden aanwijzen waar zij waren… En dan wezen veel toeristen van alles aan behalve Spanje. (nou ja, de mensen die ze in het programma lieten zien)

Mijn droom is om nog veel landen op deze aardbol te bezoeken net zoals mijn vader deed. Hij was kapitein op de grote vaart. Een nadeel, ik wordt snel zeeziek. Vliegen vind ik ook prima 😉

Van wereldkaarten.nl mocht ik een mooie wereldkaart uitzoeken. Je hebt echt heel veel keus:

Wereldkaarten op canvas, hout, behang, plexiglas, een prikbord versie of met vlaggetjes, puzzel, wereldkaarten op dekbedden en kras wereldkaarten.

Dan kan je ook nog denken aan diverse thema’s zoals:

 • Historisch
 • Kinderkamer
 • Hoofdsteden
 • Landennamen
 • Sepia
 • Trendy
 • Detail
 • Dieren
 • Zwart-wit
 • Letters en tekst
 • Blanco
 • Geometrisch, goud, vlinders, galaxy, roze, mintgroen, oceanen, vingerafdruk, Aziatisch, Azteken etc. etc…

wereldkaart-doorsnede-perkament_3_2_1

lets-see-it-all-met-kompas-wereldkaart-aluminium

En stadskaarten voor de liefhebbers!

Keuze genoeg dus!

Ik heb voor aluminium gekozen, ik vind dat stijlvol, modern maar ook lichtgewicht en aluminium past perfect in mijn interieur! En qua ontwerp en kleur vond ik de de “Mondriaan origineel” heel mooi! (Je hebt ook een Mondriaan donker en vrolijk, die hebben weer een ander kleurenpatroon)

Mondriaan wereldkaarten

Wat is ie mooi, hé!

wereldkaart modern Mondriaan

Mondriaan origineel aluminium

De welbekende en kenmerkende kunst van Mondriaan hebben wij getransformeerd tot een unieke wereldkaart. De originele kleuren en het abstracte karakter van de kunst van Mondriaan vind je terug in de wereldkaart.

Een foto op aluminium (ook wel dibond genoemd) is een strakke (met moderne uitstraling) manier om een wereldkaart af te drukken. We maken gebruik van wit dibond, waardoor de achtergrond van de door u gekozen Wereldkaart optimaal tot zijn recht komt.

Ik heb gekozen voor de maat 60 bij 40, maar je kan ook kiezen uit andere maten, groter en kleiner.

marie bewondert wereldkaart
Marie vind hem ook prachtig!

Ik ben onwijs blij met mijn “Mondriaan” aan de muur. (Zal ik hem nog moeten verzekeren, denk je? ;))

Meer mooie wereldkaarten op aluminium kan je bekijken op de website Werledkaarten (onderdeel van Fotocadeau), ook hartstikke leuk om cadeau te geven met de feestdagen!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Vanessa
4 jaren geleden

Ze hebben prachtige wereldkaarten!

Marsha
4 jaren geleden

Ziet er gaaf uit! Ik vond Mondriaan altijd wel een leuke stijl ^^

Sonja
4 jaren geleden

Echt heel mooi. Ik zou er zelf wel 1 willen ontwerpen met mijn eigen wereldkaart!

Larissa
4 jaren geleden

Wauw!! Ik ben ook al een tijdje aan het nadenken over een grote wereldkaart aan onze muur, maar zo’n bijzonder exemplaar had ik nog niet gezien. Wat een ongelooflijk leuke kaart!

3RINGS
4 jaren geleden

Wat tof zeg! Lijkt me zo cool om een wereldkaart te hebben!

Loes
4 jaren geleden

Wat tof dit zeg! Ik ben groot Mondriaanfan, dus ik vind dit heel erg mooi staan. Vind die stadskaarten ook super leuk!

bychristiana
4 jaren geleden

Haha, ik moest wel lachen om dat stukje van de vakantieman. Dat is wel erg zeg, op vakantie in Spanje zijn en dan niet weten waar het ligt. Ik ben trouwens ook geen held in geografie hoor, maar als ik ergens heen ga, zorg ik er in ieder geval wel voor dat ik weet waar ik ben;-) Dit is wel echt een eyecatcher aan de muur hè, ik vind zelf die ‘oude’ wereldkaart heel mooi.

Irene
4 jaren geleden

Heel tof! Ik ben ook Mondriaan fan. Vind het heel bijzonder om te zien.

Natascha - BeautyOpinie
4 jaren geleden

Wat ontzettend leuk is dit Babs! Ik vind zo’n gewone wereldkaart boven de bank ook wel heel erg tof. Maar bij jou past dit helemaal, mooi bedacht zo!

Natascha - BeautyOpinie
4 jaren geleden

Wat ontzettend leuk is dit Babs! Ik vind zo’n gewone wereldkaart boven de bank ook wel heel erg tof. Maar bij jou past dit helemaal, mooi bedacht zo!