WetNWild lipstick makeupspot )
Artikelen, Lipstick, Make-up, Reviews

Wet ‘N Wild lipstick- Sunset Peach

Wet 'N Wild lipstick- Sunset Peach 6 wet 'n wild Wet 'N Wild lipstick- Sunset Peach

Wet ‘n Wild

.

Van de MakeUpSpot kreeg ik deze Wet’n Wild lipstick en momenteel is deze mijn favoriet. Waarom? Dat ga ik nu vertellen.

WetNWild lipstick makeupspot

Bij de naam Wet ‘n Wild denk ik eigenlijk in eerste instantie aan een soort gel voor je haar. Je kent het wel, zo een natte beachlook.

Maar dat heb ik weer helemaal mis. We praten hier over make-up en nagellak.

 

De huls

Een simpele, zilverkleurige huls met een doorzichtig plastic dop waardoor je direct de kleur van de lipstick ziet. Handig! Je wilt niet weten hoe vaak ik alle doppen van mijn lipsticks er steeds af haal om ze vervolgens weer te sluiten omdat die kleur het nét niet gaat worden om die dag op mijn lippen te prijken…

WetNWild lipstick makeupspot (5)

Wet ‘n Wild Sunset Peach

WetNWild lipstick makeupspot (4)

Deze kleur past perfect bij mij. Ik ben dol op peachy kleuren. Ook qua blush is dat de tint waar mijn oog altijd het eerst op valt.

Ik vind deze kleur echt heel mooi. Er zit een glansje in, ietwat metallic voor mijn gevoel. Een kleur die je altijd kan dragen en overal bij past.

De pigmentatie is meer dan goed en deze lipstick blijft langer zitten dan de meeste crème- achtige lipsticks die ik heb. Ik kan niet zeggen hoeveel uur, want ik ben de koningin van het lipstick verzwelgen… De ene keer loop ik er een uur mee rond, de andere keer een paar minuten. Echt waar.

Mijn nieuwe lipstick  ligt nu standaard binnen handbereik. Voorlopig is dit degene die ik draag. This is the one for this moment.

Van de prijs word ik ook wel “wild”. €4,95 is een fijne prijs voor een mooie en kwalitatief goede lipstick.

wetnwild lipstick

En toen bij de MakeUpSpot rondkeek, zag ik dat de make-up van WnW  heel betaalbaar is en wat hebben die lipsticks een leuke namen! Zoals Mocca- Licious, Wine Room, Think Pink, Spiked with Rum, Don’t Blink Pink, Pink Suga’  en nog meer pink en drank namen 🙂

Wat kan ik nog meer erover vertellen…?

Kijk maar eens bij de webshop The MakeUpSpot.nl . Absoluut de moeite waard!

approved by BeautyByBabs

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
petra
6 jaren geleden

wat een mooie kleur is dit ook van Wet N wild….zelf heb ik er ook een van dit merk en die draag ik ook best graag…het leuke er aan vind ik toch ook dat ze heel erg betaalbaar zijn…leuk dat je er ook heel erg over te spreken bent…

Annette
6 jaren geleden

Mooi kleurtje Babs, snap dat deze favoriet is geworden. Ik heb afgelopen zomer een paar lipsticks van dit merk bij de Action kunnen scoren voor een paar cent 🙂 zijn ook echt nog steeds fijn.

jeapiebel
6 jaren geleden

Mocca- Licious. zeker een mooie naam, dan denk ik eventjes aan koffie. De kleur is leuk, de laatste tijd kom ik steeds deze kleur tegen op de blog en dacht..dit ga ik eens kopen maar ik vergeet het steeds. Wet en Wild is een heel bekend budget merk in de VS, meer dan hier denk ik. Hier is Make-up Geek, kiko, zoeva…etc.. ik wil ook wel eens wat van Wet en Wild proberen maar eerst probeer al de voorraad van vorige jaar op te maken voor ik iets nieuws koop. Dit duurt nog eventjes.

Mariska
6 jaren geleden

De andere kleuren klinken ook heel interessant! Ziet er netjes uit, staat je goed 🙂

chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

De kleur staat je zo mooi en prachtige huls van de lipstick!

Marushi
6 jaren geleden

Ik vind het een hele mooie kleur! -x-