tas what's in my bag
Artikelen, Over mij

What’s in my bag?

What’s in my bag heb ik zo vaak voorbij zien komen en nu ben ik aan de beurt. Nu mogen jullie even gluren in mijn tassen-leven. Ik heb de tassen omgekiept en jullie krijgen de ongecensureerde versie te zien, dus niets aan de inhoud veranderd!

tas what's in my bag

Ik heb eigenlijk 3 handtassen en nog een paar schoudertassen. Die gebruik ik voor boeken, als ik de stad in ga en een rieten tas die ik meestal meeneem in de auto. Het fijne van de rieten tas is dat hij openstaat, geen rits-jes dus je kan dan makkelijk wat te drinken pakken en vaak gaat daar ook mijn make-up tas in.

Mijn rode tas

rode tas

Deze tas heb ik vorig jaar zomer gekocht. Het is echt zo een prop-maar-vol-tas.

Wat zit er allemaal in?

inhoud rode tas

Zonnebril (sinds kort), visitekaartjes, leesbril, portemonnee, zakdoekjes, kauwgom, geurtjes, lampje voor mijn fiets, medicijnen en voor het geval dat ik mijn (ex-) katjes tegenkom, lekkere partymix.

Mijn zwarte tas

zwarte tas

Mijn tas die ik voor speciale  gelegenheden bewaar. Deze beauty had ik een tijdje geleden gewonnen.

inhoud zwarte tas

Inhoud

Visitekaartjes, lipstick, parfum, sieraden, (dit zakje had ik nog op het feelgood event gekregen, handig), brillendoekje, kam, oplader mobiele telefoon, Colorescience Sunforgettable SPF 30, nagelvijltjes, brillendoekjes, (vergroot)spiegel, spray voor een frisse adem en natuurlijk ook mijn medicijnen. Die verdeel ik altijd over al mijn tassen, zodat ik ze altijd bij mij heb.

Binnentas

Vanmiddag nadat ik de foto’s had genomen was ik in de stad en stuitte bij het Kruidvat op deze binnentas. Toch wel handig, gezien de chaos in mijn tassen. Ik graai wat af op zoek naar mijn bril, mobieltje en lipstick.

Nu kan ik zo alles overhevelen naar mijn andere tas. Handig, hè!

Ze hadden ze ook in het felroze en zwart.

Ben benieuwd wat mijn trouwe lezers allemaal in hun tas meesjouwen…

handtekening Babs

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Debbie
7 jaren geleden

Ik heb ook zo’n binnentasje, volgens mij bij Primark gekocht? Ik weet ‘t niet meer precies. Wel super handig voor alle losse dingetjes.

Annette - Ann Ages Gracefully

Zo’n binnentas is handig idd. In mijn vorige ‘zomer’ tas had ik die ook en die heb ik nu zo huppakee overgeheveld in de tas die ik nu gebruik. Ik heb standaard papierenzakdoekjes en labello mee, portemonnee rijbewijs en bankpas en een pen. De rest belandt er vaak ongewild in dus na een paar maanden is de puinhoop niet meer te overzien en verdient de tas ‘een grote beurt’ 🙂

chucky1012
7 jaren geleden

De zwarte tas is zo mooi!