Artikelen, Huidverzorging, Win!

Win de DE-ITCHY+ Oil & LIP+ Lipbalm van IK Skin Perfection

Op de Beauty Trade Special kreeg ik een paar tassen vol met mooie producten mee naar huis en het is te veel om zelf allemaal op te maken. Daarom deze winactie met de producten van IK Skin Perfection. Deze producten zijn speciaal gemaakt voor mensen die een gevoelige, kwetsbare huid hebben gekregen door het gebruik van medicijnen of na het ondergaan van bijvoorbeeld chemotherapie. Maar iedereen mag natuurlijk meedoen, en je mag natuurlijk ook meedoen voor een ander die je het gunt!

De Silky Organic Recover Box was overigens genomineerd voor de Professional Beauty Product of the Year 2019 en dat is natuurlijk een mooie nominatie. Update: En ze zijn inderdaad in de prijzen gevallen, gefeliciteerd!

IK Skin Perfection valt onder de “groene cosmeceuticals.” Dat houdt in dat de werking tegen de farmaceutische grens aanligt. Het heeft een lage pH waarde en er zitten geen belastende of irriterende stoffen in.

Een gezonde huid heeft een pH waarde van 5,5 en in veel cosmetica merken zit een pH waarde van 7. Water heeft een pH waarde van 8 en zeep van 9.  Die werken dus heel uitdrogend voor de huid.

Wat kan je winnen?

DE-ITCHY+ Een beschermende en huidherstellende olie.

LIP+  Milde verzorgende vegan lipbalsem

Wat moet je ervoor doen?

  • Laat een comment achter dat je meedoet, dat is alles.

Over 2 weken maak ik de winnaar bekend!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

70 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Mar Berger
Mar Berger
2 jaren geleden

wil graag verzorgde lippen

Sharon de Ridder
Sharon de Ridder
2 jaren geleden

Oh, ik doe nog graag mee!

Nathalie Buttiens
Nathalie Buttiens
2 jaren geleden

Ik doe graag mee.

Patricia Lubbertje
Patricia Lubbertje
2 jaren geleden

Ik maak graag kans

Fleur Braam
Fleur Braam
2 jaren geleden

Zo te lezen zijn het superfijne verzorgingsprodukten ! Wat zou mijn huid hier lekker van opknappen…

Oma Will
Oma Will
2 jaren geleden

Wow, super ! Ik doe ook graag mee.
Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

Yvet
Yvet
2 jaren geleden

Ik doe ook graag mee!

Danielle
Danielle
2 jaren geleden

Ik doe graag mee

Joyce
Joyce
2 jaren geleden

Ik doe mee!

Sabine ypenga
Sabine ypenga
2 jaren geleden

Lijkt mij heerlijk! Ik doe graag mee!