Win een Douchecrème van Louis Widmer! (2 winnaars & review!) 9 win Win een Douchecrème van Louis Widmer! (2 winnaars & review!)
Artikelen, Bad & Douche, Huidverzorging, Louis Widmer, Merken, Win!

Win een Douchecrème van Louis Widmer! (2 winnaars & review!)

Ik mag 2 mensen blij maken met de heerlijke douchecrème van Louis Widmer! Jullie weten dat ik fan ben van Louis Widmer, en alle producten die ik getest heb, vind ik top. De geur, de textuur, de zachtheid. Natuurlijk vertel ik ook meer in deze review over deze douche crème en mijn ervaring ermee. Doen jullie weer gezellig mee?

Win een Douchecrème van Louis Widmer! (2 winnaars & review!) 11 win Win een Douchecrème van Louis Widmer! (2 winnaars & review!)

Deze douchecrème is geschikt voor elk huidtype en reinigt grondig, maar is ook mild. In mijn review over de Remederm Body Care lijn van Louis Widmer lazen jullie al dat ik de milde eigenschap van hun producten altijd zo zalig vind.

De douchecrème verzorgt en hydrateert de huid, voedt de huid en maakt je huid weer soepel. Het is echt een doucheproduct in crèmevorm, het schuimt niet dus dat was wel even wennen. De textuur is precies goed, niet te waterig, niet te dik. Het voelt een beetje aan als een bodylotion. De rijke formule voelt zijdezacht aan, heerlijke verwennerij voor elke huid!

Win een Douchecrème van Louis Widmer! (2 winnaars & review!) 13 win Win een Douchecrème van Louis Widmer! (2 winnaars & review!)

Actieve bestanddelen:

  • Amandelolie (10%)
  • Zonnebloemolie (8,0%)
  • Karitéboter (2,0%)
  • Betaïne (2,0%)
  • Panthenol (1,0%)
  • Vitamine E (0,5%)

De PH waarde ( (5,5) stemt overeen met de huid.

Win een Douchecrème van Louis Widmer! (2 winnaars & review!) 15 win Win een Douchecrème van Louis Widmer! (2 winnaars & review!)

Win een Douchecrème van Louis Widmer! (2 winnaars & review!) 17 win Win een Douchecrème van Louis Widmer! (2 winnaars & review!)

Marie houdt ook van Louis Widmer!

Productfoto’s maken hier in huize IJ is altijd een hele happening. Dan komt Toulouse op de “set” om de boel te inspecteren en ditmaal was het Marie die de zachtheid van Louis Widmer niet kon weerstaan.

Win een Douchecrème van Louis Widmer! (2 winnaars & review!) 19 win Win een Douchecrème van Louis Widmer! (2 winnaars & review!)
Wat doe je nou vrouwtje?

En slim als ze is, zij zag direct dat katten-mama wel een cruciale fout maakte! Check de foto maar, haha!

Win een Douchecrème van Louis Widmer! (2 winnaars & review!) 21 win Win een Douchecrème van Louis Widmer! (2 winnaars & review!)

Volgens mij had ik mijn leesbril toen niet op…

Win!

Ik mag 2 volgers blij maken met deze douche crème van Louis Widmer.

Wat moet je ervoor doen?

  1. Laat een reactie achter dat je meedoet aan deze winactie.
  2. Volg beautybybabs op Instagram (mits je Instagram hebt, niet verplicht) en klik op het ♥ onder de foto van de winactie (een leuke reactie achter laten of vriendinnen taggen zou ik ook enorm waarderen!)
  3. Niet verplicht maar misschien wel een leuk idee als jullie ook Louis Widmer volgen op Instagram, dan ben je direct op de hoogte van hun nieuwe producten. (Zij hebben ook mooie producten voor de kleintjes.)

Ik maak over 2 weken de winnaar bekend! Succes en leuk als je meedoet!

Win een Douchecrème van Louis Widmer! (2 winnaars & review!) 23 win Win een Douchecrème van Louis Widmer! (2 winnaars & review!)

Wil je meer informatie over de producten en verkooppunten van Louis Widmer, check dan: https://www.louis-widmer.com/nl_NL/locator/

Verkoopprijs €13,75/200ml

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Moniek
Moniek
2 jaren geleden

❤❤ja super!! ik ben fan van remederm zilver creme. Zeer geschikt voor wondjes en eczeem plekjes

Deb
2 jaren geleden

Mooie winactie Babs! Ik maak graag kans, vind Louis Widmer een fijn merk waar ik eigenlijk nog veel te weinig van geprobeerd heb. In totaal 1 crème uit de Remederm lijn en die vond ik erg goed. Dus ik waag ff mijn kans. De stappen op Instagram had ik van het weekend al gedaan 😊

Natasja M.
Natasja M.
2 jaren geleden

Heel eerlijk ik ken de rodicten van Louis Widmer nog niet, maar ben er nu na het lezen van je review wel nieuwsgierig naar geworden vooral naar de milde eigenschap en dat je huid soepel aanvoelt 🙂 en het is dat Marie en jij het foutje aanwijzen anders had ik het niet eens gezien en dan heb ik notabene wel mijn leesbril op 🙈

Elice
Elice
2 jaren geleden

Lijkt me heel lekker! Dus ik doe graag mee 😃

Marian B
Marian B
2 jaren geleden

Dat ziet er uit als echte verwennerij! Ik hou van een lekkere douchecrème, deze zou ik graag uitproberen.

bychristiana
2 jaren geleden

Oh, dat koppie van Marie, waar is die opgetrokken-wenkbrauw emoticon;-) ?

Grete Karina
Grete Karina
2 jaren geleden

Die douche crème van Louis Widmer lijkt me heerlijk en ik loot dan ook graag mee!
Instagram heb ik niet, maar ik volg je op Facebook en Bloglovin.

Anita te Gussinklo
Anita te Gussinklo
2 jaren geleden

Lijkt me een hele fijne douchecreme.

Tessa
2 jaren geleden

Succes iedereen!

Ilona
Ilona
2 jaren geleden

Leuk en ik doe graag mee. Knap hoor van Marie doe haar er maar bij tot de douchecreme op is 🙂 (Zo’n leuke foto ook! )Maar dat zal Amy vast niet goed vinden. Ken het merk wel heb ooit eens een douche olie van de Kerstman gehad en deze was ook heerlijk. Ik heb geen instagram.