princesse des cremes
Académie de Beauté, Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging, Maison Académie Scientifique de Beauté, Merken, Reviews, Win!

Win! Limited Edition: Princesse des Crèmes t.w.v. €129!

Win dit sieraad voor op je toilettafel

Ik kreeg van Académie Scientifique De Beauté Paris nog zo’n p-r-a-c-h-t-i-g-e pot crème toegestuurd. Een opaline glazen pot. Dit is de allermooiste pot crème die ik ooit ben tegengekomen. En nu mag ik er een gaan verloten!

princesse des cremes

 

Deze vintage pot ga ik zeker bewaren. Natuurlijk testte ik de crème die erin zit, maar het design is al een pareltje op zich, vind je niet?

Aan het eind van het artikel kan je lezen hoe je kans maakt op deze limited edition, maar eerst over de inhoud, de crème zelf . En dit keer moet je alles lezen en goed opletten, het antwoord voor de winactie vereist een scherp oog én een likje creativiteit!

In 2015 viert Académie Scientfique de Beauté zijn 125ste verjaardag met de geboorte van een van de bestsellers: Princesse des Crèmes. De crème zit in een replica van de originele 19de eeuwse opaline glazen pot en is heeft een anti-aging en hydraterende formule voor een frisse jeugdige ogende huid.

Princesse des Crèmes

Princesse des Crèmes zorgt voor anti-aging, hydratatie, verzachting en verzorging van de huid. Het helpt de huidfuncties te stimuleren en te revitaliseren. Het resultaat: rimpels en fijne lijntjes verzachten, de huid hervind zijn stevigheid, hij hervindt zijn kleur en kan zich makkelijker verdedigen tegen externe factoren.

 

Ingrediënten

 

Totale geconcentreerde actieve ingrediënten: 14.05%

Witte lelie royaal extract (bloem en bol): 3%

  • Witte lelie royaal heeft een huid herstellend, herstructurerend en anti-oxidante werking. Het activeert de aanmaak van Type I procollageen en beschermt de huid tegen oxidatieve stress.

Biomimimetic peptides: 3%

  • Het activeert de synthese van collageen, fibronectin en hyaluron zuur wat de huidstevigheid, toniciteit en de vermindering van lijntjes verbeterd.

Glycerine van plantaardige oorsprong: 3%

  • Het houd de stevigheid van de bovenste lagen van de epidermis.

Shea butter: 3 %

  • Shea butter heeft een verzachtende werking en helpt de huid bij de regeneratie en zelfbescherming.

Avocado olie:2%

  • Het versterkt de huidbarrière , verhoogt de soepelheid en hydratatie van de huid.

Hyularon

  • Hyaluron zuur met hoog moleculair gewicht: 0,05%. Dit hyaluronzuur vormt een filmlaagje over de huid en helpt het water uit de atmosfeer te binden.

Gebruiksaanwijzing: in de morgen en/ avond. Breng op een gereinigd gezicht en nek met lichte massage beweging de crème aan.

Deze crème is geschikt voor ***

princesse des cremes (9)

 

De Verpakking

Als je het deksel van de pot af draait, zie je dat de bovenkant netjes gesealed is. Ook zit er een hygiënisch spateltje bij in de vorm van een lepeltje. De omdoos, de ‘fluwelen’ binnenkant, en het spateltje maken dat het er heel luxe uitziet.

Princesse des Crèmes op lepel

 

De Crème

Een heerlijk romige en verzorgende crème. De textuur is luchtig en voelt koel aan. Misschien heeft dat met de glazen pot te maken, wat natuurlijk best mogelijk is.

De crème ruikt een beetje naar die frisse reinigingsdoekjes, maar dan heel subtiel. Ietwat fris bloemig.

Kijk goed naar dit prachtige filmpje, aan het eind van het artikel staat er een vraag over!.

 

De Princesse des Crèmes is te verkrijgen bij uw schoonheidsspecialiste in een opaline glazen pot van 50 ml in Limited Edition.

Wil je deze Vintage Beauty winnen? Inclusief deze prachtige shawl? Dat kan!

 

Académie Scientifique de Beauté shawl

 

  • Als je mij volgt op Bloglovin, geef dit artikel een ♥ (mocht je mij daar al volgen, dan mag het ook via Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest… ik zou dat heel leuk vinden, maar niet verplicht!)
  • Geef de Facebookpagina van Academie Scientifique De Beaute Nederland een dikke LIKE !
  • Geeft antwoord op de volgende vraag: Wat zie je in het filmpje bij het jaartal 2015 voorbijkomen?
  • En om te voorkomen dat antwoorden gekopieerd worden…In de tekst heb ik een onafgemaakte zin verstopt: Vul deze zo creatief mogelijk aan. De zin herken je aan *** in de tekst.

 

De winnaar maak ik op Oudejaarsavond bekend, zodat die dubbel vrolijk het nieuwe jaar in gaat!

Succes! 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Regina Cocco
Regina Cocco
6 jaren geleden

Wat een prachtige verpakking inderdaad, whouw! Deze fles zou heel mooi staan op mijn toilettafel. Ik doe dan ook héél graag mee. Alle stapjes gedaan behalve op interest. Bij het jaartal 2015 in het filmpje staat de tekst; 125 (dan een tekst die ik niet kan lezen) Academie Scientifique de Beauté. Dan de verpakking van de creme, dan de pot creme met pijltjes naar o.a de deksel en het etiket, daarna een armband en als laatste een bloem die open gaat. Deze creme is geschikt voor *** iedere vrouw die houdt van luxe. Iedere vrouw die een anti-age creme zoekt… Lees verder »

Anja Foppen- Boom
Anja Foppen- Boom
6 jaren geleden

In het jaar 2015 zie ik langskomen een armband met een bedel, vast niet met de tekst: “Beauty is in the eye of the beholder”. Ik denk met de naam: Académíe Deze crème is gemaakt voor de prinsessen onder ons! Princesse des Crèmes zorgt voor anti-aging, hydratatie, verzachting en verzorging van de huid. Het helpt de huidfuncties te stimuleren en te revitaliseren. Het resultaat: rimpels en fijne lijntjes verzachten, de huid hervind zijn stevigheid, hij hervindt zijn kleur en kan zich makkelijker verdedigen tegen externe factoren. Ook komt er een prachtige Orchidee voorbij, deze bloem staat voor luxe, liefde, schoonheid… Lees verder »

Grete Karina
Grete Karina
6 jaren geleden

Wat een mooie winactie, ik doe graag mee! Ik heb het filmpje inmiddels wel 10x gekeken en weet niet zeker of ik de vraag wel goed begrijp…. Nadat 2015 in beeld kwam zag ik de toen “geboren” verpakking van Princesse des Crèmes no. 83 voorbijkomen, maar ook een tekening, de glazen pot zelf, een armband en een bloeiende Lelie. Deze crème is geschikt voor *** een wat ouder huidje zoals de mijne en laat rimpels verzachten en lijntjes verdwijnen! De crème werkt anti-aging, hydrataterend, verzachtend en verzorgt de huid….. wat wil een vrouw (van een zekere leeftijd) nog meer…… Ik… Lees verder »

Hennie
6 jaren geleden

Bij het jaartal 2015 zie ik de pot crème voorbijkomen die je mag verloten! Kwijl.

Ik volg je al overal waar ik maar kan en zal dit artikel straks gaan saven op Bloglovin.

Dit is mijn invulling bij *** ‘geschikt voor de huidjes die ‘s ochtends even moeten uitdeuken voordat men op nuchtere maag de spiegel durft te betreden.’

Wat een heerlijke winactie, Babs. Toi toi toi voor iedereen die meedoet!

jeapiebel
6 jaren geleden

Ik doe mee met de winactie. Ik zag de verpakking van Princesse des Crèmes no. 83 voorbijkomen nadat 2015 in beeld kwam. Een mooie verpakking, de naam, de armband, erg koninklijk. Deze crème is geschikt voor mijn huid. 😉 Een rijpe huid dus… dat weer mooi open gaat net als lily’s.

Tamara TS
6 jaren geleden

Bij het jaartal 2015 zie ik staan dat ze 125 jaar bestaan en komt daarna de Princess Creme in beeld.
*** voor iedereen, vanwege de veelzijdige werking van dit product. Elke huidtype heeft hier profijt van.
Ik volg overal en heb gedeeld en geretweet. (Instagram en Twitter (@)paramara1982)

Debby Henneke
Debby Henneke
6 jaren geleden

Bij het jaartal zie ik academie, een tekening van de pot crème , verpakking van een product met de tekst princess dés crèmes No 83, bloemen, sieraad en de pot crème …… De tekst die je verder zelf in moet vullen = deze crème is geschikt voor de wat ouder wordende huid, het helpt je rimpels te verminderen, je huid sterker te maken en wel degelijk ter voorkoming van de ouder wordende huid!!! Al met al , voor elke vrouw die om haar uiterlijk geeft!!!!!!!!

Annette
6 jaren geleden

Leuk, in het filmpje van 2015 zie ik de verpakking zoals je die in je verslagje laat zien de pot en een armbandje met twee bedeltjes en irissen (zijn dat volgens mij) die tot bloei komen.

De zin maak ik als volgt af; Deze crème is geschikt voor prinsesjes die (lichtelijk) op leeftijd zijn want ook al zijn we geen jonge blommetjes zoeken we toch een lieve prins (paard mag thuis blijven, te groot, te eng) of willen we onze prins het mooiste van ons laten zien.

Elisabeth
Elisabeth
6 jaren geleden

Bij het jaar 2015 zien we de “geboorte” : ) van een anti-age creme genaamd Princess des Crèmes No 83
Deze creme is zeer geschikt voor de oudere wordende huid, omdat er vele anti- age stoffen inzitten

chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Vele jaren jonger….