shoppen met Ceetje Utrecht
Artikelen, HEMA, Over mij, Winkelen

Winkelen met Ceetje in Utrecht!

Een dagje winkelen met Ceetje in Utrecht!

Ik vond het zo leuk om Céline weer eens te zien. We waren samen naar Grazia’s Beautybloggers Masterclass geweest en nu gingen we een dagje lekker winkelen en bijkletsen. Het zonnetje scheen, lekker relaxen in de trein… helemaal goed!

Ceetje was al zeker 10 jaar niet meer in Utrecht geweest en in deze stad zitten veel jeugdherinneringen, dus voor mij was het ook weer een tripje door Memory Lane.

shoppen met Ceetje Utrecht

We zijn eerst koffie gaan drinken bij La Place en hebben cadeautjes uitgewisseld. Zij kwam met een geweldig groot beauty pakket, een prachtige blauwe nagellak, oogschaduw, een kohlpencil en eyeshadow base , ook een heerlijk geurtje zat erbij. Ik had er al eerder over geschreven… Passionate: De fluwelen harmonie van verleidelijk bloeiende bloemen gekruid met een vleug donker hout is pure verleiding in een flesje.

hema ceetje

Daarna richting de Oudegracht, Steenstraat, Zadelstraat en natuurlijk de Domtoren. Wat een leuke winkels heeft Utrecht, ook kleine winkeltjes met aparte spulletjes. En jeetje, zelfs die winkel met bruidsjurken zit er nog!

Wat hebben we ingeslagen? Ik wilde voor mijn zoon nog een kerstcadeautje kopen en hij is dol op basilicum olie. Dus zo’n winkel binnengestapt waar ze uit de tap heerlijke oliën schenken.

basilicum olie

Na eerst lekker alle soorten geproefd te hebben, koos ik voor een groot flesje met basilicum en zelf vond ik de eekhoorntjesbrood olie heerlijk. Daar heb ik een klein flesje van laten vullen. (ik ben gek op aparte cadeautjes)

Op mijn lijstje stond een goede, zachte concealer, (om mijn wallen te camoufleren, die steeds erger lijken te worden) maar  daar ben niet voor geslaagd… en een andere portemonnee zocht ik ook, want die ik nu heb, is eigenlijk loodzwaar in mijn tas. Niet vanwege al het geld wat erin zit, maar de knip zelf lijkt wel een kilo te wegen! Ook niet gevonden. Zwarte, sexy pumps voor een redelijke prijs, die ook nog lekker lopen, niet gelukt… Waren veel te duur, zelfs in de ‘opruiming’.

Maar o, wat leuk! Utrecht heeft ook een Flying Tiger, en daar heb ik 2 leesbrillen gescoord, met zo’n retro montuur, die moest ik gewoon hebben.

bril flying tigre
€4 per stuk

We hebben geluncht in Café de Vriendschap, die heet nu De 3 Vrienden… eigenlijk de eerste kroeg waar ik dag en nacht zo’n beetje mijn puberteit heb doorgebracht. In het midden stond altijd een biljart, Henk Westbroek en Harry Sacksioni nipten daar altijd aan hun thee en als de eigenaar een slok op had en (het) zat was, gooide hij iedereen eruit. Het toilet was een stuk schoner dan vroeger. die was altijd… tja, behoorlijk goor. Het is een echt klein bruin cafeetje, nu stonden er oude boeken op de plank en de eigenaresse vertelde dat je die per meter kon kopen, soms werd er zelfs in gelezen. Mooie, maar ook heftige tijden kwamen weer naar boven.

Café de Vriendschap

Ceetje zocht nog een presentje voor haar oma, dus op naar de Xenos. Mijn oog viel direct op onderstaande ‘halsband 😉 Ik zoek al een tijdje naar zo een fluwelen bandje voor om mijn nek (dat was vroeger hip, vooral met de geur Patchoeli erbij)

ketting
€1,99

Jammer dat Mario aan de gracht even geen broodjes had, wilde  Ceetje graag  laten kennismaken met de beroemdste en lekkerste Italiaanse broodjes van Nederland. Mama Mia!

Tom vroeg mij of ik nog een Bubble Tea wilde meenemen, zelf vind ik die ook zo lekker; ditmaal koos ik voor de bananenshake, jammie!

bubble tea

Al met al een geslaagde dag. Met behoorlijk vermoeide pootjes de trein weer terug naar huis genomen, nu nog steeds nagenieten van die leuke dag met Céline!

Liefs

Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Delanghaarkapster
8 jaren geleden

Oh heeeerlijk zo’n vrouwendag 😉

bvsomeren@home.nl
bvsomeren@home.nl
8 jaren geleden

Leuke dingen heb je gekocht, die halsbandjes kan ik me ook nog herinneren haha heb er ook een paar gehad 😉

Marte
Marte
8 jaren geleden

ooooohhhhh hebben we bubble tea?!?!?!

Ceetje
8 jaren geleden

Was een heerlijk dagje Babs! En oma was erg blij met haar cadeautje !!! Xxx

Marianne
Marianne
8 jaren geleden

Ziet er uit als een super gezellige dag!
Sisley heeft een fijne concealer, de Phyto-Cernes eclat . Wel duur 🙁