Disclaimer

Alle reviews op Beautybybabs.com zijn volledig onafhankelijk, en alleen gebaseerd op mijn persoonlijke mening en ervaring. Zowel de goede als mindere kanten van een product worden in een review genoemd. Het toesturen van product(en) biedt geen garantie voor publicatie.

Aan deze artikelen kunnen geen rechten worden ontleend. Beautybybabs.com is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade, ontstaan ten gevolge van artikelen op deze website. Tevens is Beautybybabs.com niet verantwoordelijk voor door lezers geplaatste reacties op artikelen. De gebruikte foto’s en teksten op de website zijn door mij zelf gemaakt (met uitzondering van afbeeldingen bij persberichten of indien anders vermeld) en mogen niet worden verveelvoudigd, verspreid of op wat voor manier dan ook gebruikt of gedeeld worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Beautybybabs.com. Alle producten die ik review zijn ter beschikking gesteld door een bedrijf, tenzij anders vermeld.

Het toesturen van product(en) biedt geen garantie voor publicatie. Producten waarvan ik het idee heb dat ze al open/gebruikt zijn worden niet getest.

Alle producten die ik review zijn ter beschikking gesteld door een bedrijf, tenzij anders vermeld. Beautybybabs maakt soms gebruik van affiliate links. Als jij op een van die links klikt, kan ik daar commissie over krijgen. Soms krijg ik een vergoeding of een product in ruil voor een blogpost. Dit heeft geen invloed op mijn eerlijke, persoonlijke mening over het product.

Privacy- en cookiebeleid Shopsuite

Door het bezoeken van Beautybybabs.com ga je akkoord met deze disclaimer