treacle moon 1
Artikelen, Bad & Douche, Huidverzorging, Merken, Reviews, Treacle Moon

Review- Treacle Moon™ ‘Dusted Cocoa Heaven’ Bath & Shower Gel

Ik was bij de nieuwe versie van Treacle Moon het meest nieuwsgierig naar de geur. Cocoa!

Toen ik het persbericht las, liep het water mij al in de mond… En wat gebeurde er? Dezelfde dag dat ik het persbericht plaatste van deze nieuwe telg van Treacle Moon kwam een pakje voor mij. En ja hoor, daar zat hij in! Cocoa Heaven! Ik had al bij andere bloggers heel positieve reviews gelezen en chocolade? Daar ben ik dol op. Maar is het ook lekker om ermee onder de douche te gaan?

treacle moon dusted cacao heaven

 

In het pakje zaten ook 2 van die chocolade lolly’s. Een blok chocolade aan een stokje. Jammie! Ik vind dat leuk gedaan, net zoals toendertijd bij Melkmeisje, daar zat een leuke mok bij.
En die mok gebruik ik nog steeds.

We gaan lekker douchen…

Deze douchegel schuimt heerlijk. Het is ook een grote fles, dus zuinig hoef je niet te doen. Maar kan wel, je hebt niet veel nodig om je hele lijf in te smeren.

Ik douche altijd als eerste thuis. Vind ik het net zo lekker als wat ik in gedachten had? Soms weet je het niet en hink je op 2 gedachten. Goddelijk? Nee, eigenlijk niet. Ruikt het naar chocolade? Ja, maar…

Toen ging Jeroen douchen. Wat vind jij ervan? “Vetter dan de douchegel die ik altijd gebruik.” Alsof ik niet echt schoon ben… (hij gebruikt het huismerk van de Lidl/Aldi) “Ja, dat is logisch, in de goedkope douche-en haarproducten (shampoo’s) zitten veel uitdrogende stoffen (SLS) en daar droogt je huid van uit,” zei ik. Dan voelt alles droog en stugger aan.

 

Tom onder de douche.

Wat vind jij ervan? “Nou, ik vind het maar niks als je niet aan eten wilt denken, je krijgt spontaan zin in zoet,” zei hij. (hij is overigens 30 kilo kwijt, zonder dieet, maar gewoon minder te eten en veel water te drinken..!)

Het ruikt echt naar cacao, vond hij.

Ik ben gaan doorvragen natuurlijk. Echte cacoa, zoals bijvoorbeeld die pakjes Droste om chocolademelk mee te maken? Ik vond het meer de melkachtige chocolade-melk variant. Dus niet die volle, donkere chocolademelk maar meer ‘weeïg’.

Dat kan wel kloppen, want Dusted Cocoa zit op van die heerlijke truffels en op sommige toetjes. Dat poeder, ken je dat?  Die ruikt ietsje anders dan chocolade. Dus Dusted is de goede benaming!

Ja, dat vonden zij ook. Ook zoals de geur van die kleine toetjes van de Aldi. Zo een geur.

Conclusie

treacle moon

Wat ik heel lekker vind is dat mijn (kleine) doucheruimte na het douchen lekker ruikt naar cacao.

De geur is niet exact wat ik erbij had voorgesteld, het ruikt wel naar cocoa, maar dan melkachtige versie. Zoals jullie weten mogen douchegels bij mij behoorlijk ‘pittig’ geuren. Dat geld dan weer niet voor bijvoorbeeld geurkaarsen. Die mogen van mij wel subtiel ruiken, anders krijg ik geheid hoofdpijn.

Mocht je het willen kopen, dan raad ik iedereen aan in de winkel eerst goed te ruiken om te kijken of de geur bij je past.

Geur is en  blijft een heel persoonlijke ervaring.

De producten van Treacle Moon zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Prijs: € 4,95 (500 ml)

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jacoba
Jacoba
6 jaren geleden

Leuk om te lezen. Ik kreeg een aanbieding dat ik TreacleMoon met deze geur goedkoop kon proberen…

heidi
6 jaren geleden

Wat heerlijke is dat

YuSt
6 jaren geleden

Ja, ik ben er zelf niet zo kapot van. Ik weet het niet of het nou aan de overgang ligt of zo, maar ik kreeg er de kriebels van!
Geef mij maar de wat warme geuren als Cinnamon en Apple Pie hugs.

jeapiebel
6 jaren geleden

Laatst kwam ik dit merk ook tegen bij E-tos ik vind de fles er best goed uit zien. Weer iets anders dan de standaard douche gel. Meer iets om te drinken..hahaha.
Ik ben dol op chocolade. Dat lijkt me ook een ervaring dat het douchen lekker ruikt naar cacao.

chucky1012
6 jaren geleden

Ik hou van chocolade en moet dit dus echt snel gaan kopen 😉

Xoxo