Review Melkmeisje Douche foams 9 Melkmeisje Review Melkmeisje Douche foams
Artikelen, Bad & Douche, Reviews

Review Melkmeisje Douche foams

In het perspakket wat ik vorige week kreeg zaten 2 Douche Foams van Melkmeisje, namelijk de variant Magnolia & Sandelhout en de Waterlelie & Zeemineralen versie!

Doucheproducten zijn altijd zeer welkom, als je elke dag doucht, gaan ze er fluks doorheen. 

In het persbericht heb ik over deze nieuwe Douche Foams verteld, in deze blogpost ga ik beschrijven wat ik er zelf van vind. Dat had ik beloofd 😉

Zo origineel, in de doos zat ook een heel aparte badspons en een aardewerken koffiebeker met lepeltje! Met het Melkmeisje logo, of course 🙂

melkmeisje pakket

Mijn review:

Een weelderig schuim, stond er in het persbericht… niets te veel gezegd. De gel spuit behoorlijk krachtig uit de fles en verandert in een flinke dot schuim, dus oppassen dat je niet te veel opspuit. (ik spoot het een paar keer per ongeluk tegen de muur, hahaha) Het zwelt in no-time op tot een flinke tennisbal, genoeg om je hele lijf mee in te smeren! Heerlijk, I ♥  douche foams!

Waterlelie & Zeemineralen staat voor verfrissend en dat is deze ook.

De geur is inderdaad zacht fris, en verzorgd mijn huid ook prima. heerlijk om de dag mee te beginnen!

De verzorgende Magnolia & Sandelhout ruikt wat mij betreft het lekkerst. De geur had zelfs nog intenser gemogen.

Dat deze Foams …

  • Huidvriendelijk
  • Vochtregulerend
  •  Dermatologisch getest
  •  Vrij van kleurstoffen en
  •  100% vrij van parabenen zijn, vind ik echt heel fijn. 

Geen trekkerig gevoel, geen jeuk, maar een schoon en fris gevoel. 

melkmeisje

De flessen zijn aantrekkelijk vormgegeven, ik denk dat ze zeker in de schappen zullen opvallen. En door de prettige prijs van €3,49 voor 200ml (zeker omdat het een foam is, die zijn meestal wat duurder), is het het proberen waard.

melkmeisje

Ik geef het wel toe, de geuren van de Douchefoams van Rituals blijven nog steeds mijn grote favoriet, alleen ligt helaas het prijskaartje wat hoger, waardoor ik altijd loop te twijfelen of ik het wel of niet zal kopen. Plus dat ik altijd naar een andere stad moet…

Melkmeisje gaat met zijn tijd mee, nu een stuk moderner en zeker lief voor mijn huid! 

beautybybabs.com

 Hier wordt je toch heel blij van? So… 

 

 

 

 

 

 

 

 

approved by BeautyByBabs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jhemyla
8 jaren geleden

Ik had nog nooit van dit merk gehoord eigenlijk. Alleen de naam vind ik al leuk 🙂