DM Drogist- Shoplog 9 DM DM Drogist- Shoplog
Artikelen, DM drogist, Winkelen

DM Drogist- Shoplog

Fijne koopjes bij de DM drogerie! Afgelopen zaterdag zijn wij een dagje naar Duitsland geweest en Duitsland verlaten wij niet zonder eerst naar de DM Drogist geweest te zijn. Wat ik gekocht heb laat ik zien natuurlijk in deze shoplog!

DM shoplog

 

Balea Douchegel

Ik ben echt fan van de Balea douchegels. De geuren zijn lekker en krachtig en de prijs is helemaal smullen!

Balea douchegel

Vanille & Cocos, Buttermilk & Lemon en Frambozen en Citroen, ik kan niet kiezen tussen die drie welke mijn voorkeur heeft. Alle drie heerlijke geuren. Per stuk 0,55 cent

 

Micellarwater

Deze Mizellenwasser ruikt zo lekker fris. Naar groene appeltjes. Alleen raad ik je aan deze niet voor je oogmake-up te gebruiken, bij mij prikt het. Al zou dat ook aan de mascara kunnen liggen die dan “oplost” en in mijn oog terecht komt.

alverde miccelar water

Bio- appel ook nog… 😉

 

Blond?

Gaat ze weer! Ik kan het niet laten, binnenkort eerst met de Syoss blond spray kijken of het staat en wie weet daarna… Deze silver spray had ik eerder gehaald bij Kruidvat.

blond spray

 

blond spray

En deze platinablonde haarverf weer bij de DM drogist… Je zal er maar om verlegen zitten (proest)

syoss cool blond

Hoe ouder, hoe gekker zullen we maar zeggen!

 

Ebelin eyeshadow brush

ebelin eyeshadow kwast

Deze kwast vind ik ideaal voor mijn crease, stevig, maar een niet te hard kwastje met een mooie afgeronde vorm!

 

Haarnetjes

haarnetjes

Het haarnetje wat de dames op dressuurpaarden dragen was geen succes… Mijn nep-knot is daar te groot voor en het netje te strak. Zodra mijn haar langer is en ik kan zelf een knot maken en kan ik die gebruiken.

Deze zullen vast wel passen!  (hoop ik, nog niet geprobeerd)

 

P2 Nagellak

P2 nagellak

Wat een prachtige lente/zomerkleur! Maar ik krijg hem niet mooi op mijn nagels, streperig, te doorzichtig. Het is natuurlijk een vrij lichte kleur, maar toch. Ik blijf oefenen!

 

Vergrootspiegel

vergrootspiegel

Hier zit een heel verhaal achter, dat kunnen jullie lezen in de volgende KeeK!

 

Balea scheergel met perzikgeur

scheergel perzik

Ruikt inderdaad lekker naar perzik!

Maar dit is meer een probeersel. Het is duurder dan de goedkoopste scheerschuim die wij bij Action/Kruidvat/ LIDL halen, dus deze koop ik niet meer. Je ruikt het even en dan… tja, dan schuif je het weer weg met je scheermes. Maar als je eens wat anders wilt, zeker heel lekker van geur!

Dit was weer mijn shoplog. Geen tassen vol, maar ik kan weer even vooruit. En wat scheelt dat met de Nederlandse drogist, wat dat betreft zou ik meer moeten gaan inkopen. Maar dan kom ik helemaal mijn huis niet meer uit 😉

 

Welk product koop jij altijd bij de DM?

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Hehe, eindelijk kom ik toe aan het lezen van je shoplog 😉 Heerlijk he die douchegel! Geuren hebben wel hmmppf-factor 😉 toch? Ik heb de vanille cocos ook gehad, maar vind de watermeloen ook heerlijk. Ik heb een keer een scheergel met flamingo’s erop gehad, die rook naar grapefruit en vond ik erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb ook een handcreme met flamingo’s (pitaya coco) en die ziet er wel leuk uit maar is toch te waterig. Platina blond….. hmmm ben benieuwd hoe het je gaat staan, wel gedurfd hoor!

Annette
4 jaren geleden

Ik koop altijd de grote pakken papieren zakdoekjes hahaha ik verslijt wel een pakje per dag dus zo’n groot pak is ideaal en lekker goedkoop!

Rory
4 jaren geleden

Ik leef onder een steen, want ik kom er nooit. Maar ik lees er veel verhalen over, ook van anderen. Serieus, 55 cent voor een douchegel?!? Op de een of andere manier zou ik bang zijn dat ik toch teveel ga kopen. Maar om het nu te combineren met een fijn ontbijtje in Duitsland. Dat is dan wel weer heel leuk 😉

Mira
4 jaren geleden

Heerlijke winkel de DM! Wel rot van die spiegel, die wilde je al lang toch?

Mira
4 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Jaa, wij gaan binnenkort weer dus ik zal m´n ogen open houden:)

Ivon
4 jaren geleden

Ik ben nog nooit bij de DM geweest, shame shame!
Ben erg benieuwd naar je blonde haren, wanneer krijgen we het resultaat te zien :D?

Simone
4 jaren geleden

Leuke aankoopjes heb je gedaan! Bij DM blijft er altijd wel iets plakken wat je dan weer afrekent bij de kassa haha. Ik vind dat je je inderdaad goed hebt ingehouden!

Loes
4 jaren geleden

Fijne items geshopt! Ik ben pas voor het eerst bij de DM geweest en wil zo graag terug, ik had nog veel meer kunnen kopen! Ik heb die douchegel bijvoorbeeld in honing gekocht, die is ook super lekker. Maar nu ben ik nieuwsgierig naar die met citroen!

Sonja
4 jaren geleden

Ik koop altijd haarverf bij de DM. Liefst uitwasbare, want ik wil niet meer echt verven! Toch recent weer wat highlights erin gemaakt en dat maakte het minder massief, dus wel blij mee.
Dan kopen wij daar de wattenschijfjes, reiniging voor de vaatwasser, scheerschuim, alle vitamines en voor mijn man de Treaclemoon! Hahaha die is er zo gek op!

Jouvence
4 jaren geleden

Fijne aankopen heb je gedaan, die oogschaduw kwast ziet er goed uit. Ik mag zaterdag weer even naar de DM.

Irene
4 jaren geleden

Leuk! Je bent toch weer bij de DM geweest! Ja die doucheschuimpjes wil ik ook de volgende keer dat ik er ben proberen. Ik koop bij de DM altijd lactase tabletten. Veel goedkoper dan in Nederland.