Beauty Event met Miss Lipgloss: I Love Beauty 9 Miss Lipgloss Beauty Event met Miss Lipgloss: I Love Beauty
Artikelen

Beauty Event met Miss Lipgloss: I Love Beauty

PERSBERICHT (8 september 2014)

 I LOVE BEAUTY – A beautiful day out!

Op 28, 29 en 30 november 2014 wordt in de IJsselhallen in Zwolle de eerste  editie van I Love Beauty georganiseerd. Een beauty-event  met alles op het gebied van Beauty & Lifestyle. I Love Beauty is in elk geval niet zomaar een beauty-event, maar een evenement waar je heerlijk de hele dag met je vriendinnen, moeder of zussen kan vermaken. Lekker shoppen, kijken én inspiratie opdoen bij de vele en verschillende stands op het gebied van Beauty & Lifestyle. Maar je kunt ook meedoen met workshops en aan het eind van de dag kun je ’s avonds ook nog eens lekker feesten!
Foto Cynthia ilb -

Treed binnen in de grote hal welke gevuld is met verschillende stands van verschillende bedrijven in de Beauty & Lifestyle branche. Vele bekende merken, zoals Rimmel, The Body Shop, Sally Hansen, Philosophy, Calvin Klein, zijn aanwezig. Maar laat je ook verrassen door de leuke kleine bedrijven en merken. Naast dat je met korting bij deze stands kunt shoppen, kijken naar demonstraties, een behandeling kunt ondergaan en ook kun je bij de meeste stands deelnemen aan workshops zoals op het gebied van visagie, hair styling en manicure. Uiteraard voorzien de standhouders je graag van de nodige adviezen.

Food

In de grote hal is tevens de food area. I Love Beauty is er namelijk ook voor de innerlijke schoonheid.  Onder  het genot van de gezonde en smakelijke gerechten van de verschillende foodkraampjes, klets je comfortabel bij met je vriendinnen.

Workshops

I Love Beauty beschikt over twee grote workshopruimtes, waar er verschillende workshops plaats vinden met uit één lopende onderwerpen over Beauty & Lifestyle. Voor de meeste workshops moet je een ticket van te voren kopen. Dit gebeurt om teleurstelling te voorkomen, voor als de workshop vol zit. De ticketprijs hiervoor is slechts € 1,50 en de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel “Look Good, Feel Better”.

Main Room

In de grote Main Room kun je terecht voor korte lezingen en demonstraties. De Main Room is vrij toegankelijk voor alle bezoekers van I Love Beauty. In de loop van de avond vindt hier ook het grote eindfeest plaats om I Love Beauty in stijl af te sluiten. Met bekende DJ’s, veel showelementen, verrassende visuals, special effects en dwarrelende papiersnippers.

I Love Beauty is een idee van evenementenbureau Studio TaS en beauty-blogster Cynthia Schultz, beter bekend als Miss Lipgloss.  Een idee dat zij samen ook al in 2010 hadden, maar beiden vonden het toen nog wat te vroeg. Nu, 4 jaar later, heeft Studio TaS vele grote evenementen georganiseerd, waar tienduizenden bezoekers op af komen.  Cynthia is in de tussentijd één van Nederlands grootste beauty-blogsters van Nederland geworden met 50.000 unieke bezoekers per dag op haar blog.

Beiden hebben hun eigen expertise en vullen elkaar goed aan, waardoor deze unieke samenwerking zeker tot een geslaagde eerste editie van I Love Beauty zal resulteren.

De voorinschrijving voor goedkopere Loyalty Tickets is reeds gesloten en was een groots succes. Deze tickets waren er om de fans van Miss Lipgloss als eerste een kans te geven bij het evenement aanwezig te zijn. Voor diegenen die zich niet hadden ingeschreven begint de kaartverkoop op maandag 8 september om 19.00 uur. Kaarten zijn dan online te verkrijgen op www.ilovebeautyevent.nl of te koop bij alle Primera-winkels.

[otw_shortcode_button size=”large” icon_type=”general foundicon-globe” icon_position=”left” shape=”radius”]Zwolle ligt niet echt om de hoek voor mij, wie gaat er wel naar toe?[/otw_shortcode_button]

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette Guitoneau
Annette Guitoneau
7 jaren geleden

Ik heb 2 kaartjes voor 30 November genomen. Het is voor mij ook niet naast de deur maar ik maak er gewoon een leuk dagje uit van.

saskia
7 jaren geleden

Ik weet nog niet zeker of ik ga, het lijkt mij wel leuk.