hannah Babs-4YOUth u
hannah, Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging, Merken

Nieuw! hannah® 4YOUth

Magie wordt realiteit dankzij 4 hightech werkstoffen voor onmiddellijk zichtbare én langdurig aanhoudende huidverbetering op meerdere fronten!

Er was eens een nieuw product dat de huid direct zichtbaar én voelbaar verbetert qua tonus, rimpeldiepte, fijne lijntjes, hydratatie, versteviging en volume. Maar ook op de lange termijn houdt dit product deze huidverbeterende effecten langdurig zichtbaar én voelbaar in stand. Het klinkt als een magisch sprookje…. Het is echter de realiteit met de introductie van 4YOUth, het nieuwste product van hannah®!

Babs-4YOUth

 

 

Het ‘Cinderella-effect’ staat in de cosmetische wereld bekend als een product dat als ‘bij toverslag’ direct zichtbare en voelbare resultaten geeft bij onder andere het verstevigen, aanspannen, optisch opvullen of juist ontspannen van de huid. Zodra dit soort producten worden verwijderd door de huid te reinigen, verdwijnen echter ook deze effecten weer onmiddellijk.

hannah® 4YOUth, 4 hightech werkstoffen voor direct zichtbare én langdurige huidverbetering!

De formule van de nieuwe hannah® 4YOUth heeft zowel een direct zichtbare maar tevens langdurige huidverbeterende werking. Het product bevat hiervoor 4 geavanceerde, hightech ‘key-ingredients’, die op een synergetische wijze zorgen voor een jeugdige, gezonde conditie en dito uitstraling van de huid op meerdere fronten!

Argireline, een natuurlijk huidontspannend peptidencomplex

De samenstelling van hannah® 4YOUth is qua eerste key-ingredient gebaseerd op de werkstof Argireline. Deze hexapeptide (een keten van 6 natuurlijke aminozuren, gebonden aan een fragment van azijnzuur) heeft in de medische wereld een klinisch bewezen, zowel directe als langdurige ontspannende werking op de huid. Deze werkstof zorgt er namelijk voor, dat de zenuwprikkeloverdracht tussen de huid en de spieren in het gezicht wordt onderbroken.

Argireline blokkeert de neurotransmitters (zenuwsignalen) die zorgen voor aanspanning van gezichtsspieren, door de stof Acetylcholine in de huid vrij te laten komen. Dit resulteert in een huidontspannend effect op fijne lijntjes en rimpels en helpt ze tevens te voorkomen.

Ceracute®-F voor direct herstel van hydratatie, tonus en voor een aangenaam huidgevoel

hannah_4YOUth_30ml

De formule van hannah® 4YOUth bevat tevens de werkstof Ceracute®-F, speciaal ontwikkeld om de natuurlijke ceramidestructuren na te bootsen. Ceramides zijn lipiden (vetmoleculen) die in de bovenste huidlaag voorkomen. Dit zijn de bouwstenen van een mooie, gezonde en soepele huid.

Door het vochtbindende karakter van deze werkstof in combinatie met de werkstof sorbitol (krachtig vochtbindend) kunnen fijne lijntjes en rimpels op korte termijn verminderen. Hierdoor voelt niet alleen de structuur van hannah® 4YOUth heel aangenaam aan, maar ook de bovenste huidlaag voelt direct gladder aan en ziet er ook zo uit. Ceracute®-F heeft ook een krachtige ondersteunende eigenschap voor de huid bij het herstel van haar tonus en elasticiteit. Tevens heeft het een versterkende werking op de collageenopbouwende en stabiele antioxidant vitamine C, die hannah® 4YOUth  eveneens bevat.

 

 

Pullulan voor intensieve huidregeneratie

 

De aan hannah® 4YOUth toegevoegde werkstof Pullulan is een polysaccharide gewonnen uit gist (Aureobasidium pullulans). Deze helpt de uitdroging van de huidcellen voorkomen, helpt de huid te behoeden voor degeneratie en bevordert de vermenging van moleculen in en buiten de celkernen. Daarnaast kan Pullulan de opbouw van de natuurlijke beschermlaag (pH-waarde) positief beïnvloeden. De toegevoegde vitamine E is afkomstig uit natuurlijke oliën. Deze krachtige antioxidant werkt stimulerend op de doorbloeding in de huid en draagt actief bij aan een algehele en intensieve huidregeneratie.

 

Vitamine C, de krachtige collageenbooster voor een opvallend stralende teint

 

De samenstelling van hannah® 4YOUth bevat tevens een stabiele vorm van vitamine C. Vitamine C heeft een positief effect op een stralende, egale teint. Bovendien wordt de huid dankzij deze krachtige antioxidant vitamine op een intensieve manier verstevigd. Het bindweefsel wordt versterkt, de aanmaak van huideigen collageen wordt krachtig gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt verhoogd.

 

hannah 4YOUth, een samenvatting:

 

 • Directe maar ooklangdurige huidverbeterende werking
 • Heeft een ontspannende werking op fijne lijntjes en rimpels
 • Direct zichtbare liftende werking
 • Verbetert de huidelasticiteit en tonus
 • Vermindert de rimpeldiepte
 • Werkt intensief hydraterend
 • Verbetert het huidvolume
 • Verbetert de weerstand van de huid
 • Draagt multidisciplinair bij aan huidregeneratie
 • Heeft een goede huidaffiniteit

 

De non-invasieve, no-nonsense magie van een directe én langdurige jeugdige huid!

 

De formule van hannah® 4YOUth vormt een perfecte dagelijkse crème. Met name de combinatie met hannah® Touch of Silk zorgt voor spraakmakende resultaten. Met dit nieuwe product binnen de hannah®-lijn wordt de magie van een opvallend jeugdige huid op een non-invasieve en vooral no-nonsense wijze werkelijkheid. Geen loze beloftes of slechts kort durende effecten, maar in plaats daarvan zowel direct zichtbare huidverbetering als huidverbetering op de lange termijn.

 

Distributie, verkoopprijs en meer informatie:

De hannah® -producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah®Skin Improvement Research Company (hannah®SIRC).

Verkoopprijs:

 • hannah® 4YOUth € 55,00/30 ml.

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® SIRC via telefoonnummer: 0342-476160.

Voor meer informatie is er de website www.hannah.nl

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Marushi
5 jaren geleden

Wow! Dit product moet ik gelijk gaan aanschaffen dus haha. Ik ga al richting de dertig, je kan er niet vroeg genoeg bij zijn! 😉 En de prijs valt ook nog wel mee! x-

YuSt
5 jaren geleden

Ik noemde mijn huid recent nog ‘de woestijn van Gemert’. Het is zo droog. Of het nu van dat zweethoofd komt, vaak sporten? Ik zou hier best een testertje van willen, kijken wat een lik van deze crème voor mij kan betekenen.

jeapiebel
5 jaren geleden

Werkstof Pullulan dat de opbouw van de natuurlijke beschermlaag (pH-waarde) positief beïnvloedt, een stabiele vorm van vitamine C en nog veel meer ingredienten dat klinkt allemaal echt goed. Ik ben erg benieuwd naar het product.

chucky1012
5 jaren geleden

Mijn huid van het gezicht kan er natuurlijk veel beter uitzien na al die ijskoude dagen…..
Minder rimpels, een stralende en elastische huid, goed gehydrateerd etc….
Ben dus erg benieuwd naar dit product.

Yvonne
5 jaren geleden

Dit merk ken ik nog niet, ik vind het fijn om eerst iets te proberen als een merk nieuw voor mij is.