Debbie en Babs bloemenevent
Artikelen, Lifestyle, Over mij

Foto’s Vriendinnenevent: Mooi wat Bloemen doen

De campagne ‘Vriendinnen kennen elkaars Lievelingsbloem’ was voor mij de perfecte manier om de lente in te luiden.

poster lievelingsbloem

Ook de hapjes die wij daar kregen waren zo lekker, en wanneer eet je nu bloemen? Ik wil alles proberen en bloemen zijn echt heel smakelijk. (niet allemaal de tuin inrennen en evt. bij de buurvrouw alle bloemen naar binnen gaan schrokken, niet alles is eetbaar, vrees ik)

ik zal voor jullie nog wat recepten apart in een blogpost zetten, experimenteer en proef de lente!

Ik had nog zoveel leuke foto’s van Mooi Wat Bloemen Doen. Dus bij deze nog een terugblik.

Weet jij nu wat de lievelingsbloem van je beste vriendin is? Ik (nu) wel… Ik had in mijn vorige blogpost al verslag gedaan van deze leuke dag en als je naar de website gaat (zie hierboven) kan je een mooie bos bloemen winnen. Ik zou zo weer mee willen doen, maar was al zo verwend met hapjes, drankjes en een prachtige bos bloemen. Neem gerust een kijkje, je wordt er instant happy van!

Liefs, Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Delanghaarkapster
8 jaren geleden

Oh heerlijk zo een dagje weg! Leuke foto’s. Ook van die bloemenmannen whaha

Marianne
Marianne
8 jaren geleden

Ziet er inderdaad heel fleurig uit!