dr_organic _handcrème
Artikelen, Dr. Organic, Huidverzorging, Merken, Reviews

Review- 2 handcrèmes van Dr. Organic

Vandaag review ik 2 handcrèmes van Dr. Organic namelijk…

  1. Moroccan Argan Oil Hand & Nail Balm
  2. Snail Gel Hand & Nail Elixer h2 Oil

Ik was veelvuldig mijn handen op een dag. Sowieso na een toiletbezoek, voordat ik iets te eten klaarmaak, maar ook als ik een schoonmaakdoekje in mijn handen heb gehad. Ik doe dat met een zachte vloeibare zeep, maar je ontkomt niet aan dat droge gevoel daarna. Goede handverzorging vind ik steeds belangrijker, zeker nu wij richting guurder weer gaan…

dr_organic _handcrème

Ik ben steeds meer fan geworden van dit merk. Het assortiment van Dr. Organic is groot, en ook heel verschillend. Alle bestanddelen zijn puur natuur; Olive, Pomegrate Coconut, Dead Sea, Manuka Honey, Rose Otto, Vitamine E,  Tea Tree, Aloë Vera Arganolie, Royal Jelly  en natuurlijk de bekende Snail Gel.

Moroccan Argan Oil Hand & Nail Balm

dr.organic__handcrème

Deze rijke hand & nagel balsem is een intensieve, vochtherstellende behandeling. De combinatie van mengsels van bio-actieve, natuurlijke en biologische ingrediënten en Argan Olie in deze balsem kalmeert, hydrateert en beschermt zelfs de meest ernstig uitgedroogde en beschadigde handen. Het helpt tegen kloven en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces van de huid. 

 

Snail Gel Hand & Nail Elixer h2 Oil

Dr. Organic Snail Gel is een serie verzorgingsproducten die rimpelvorming helpt tegengaan en de huid hydrateert en kalmeert. Slakkenslijmextract is afkomstig van de Helix Aspera Müller slak die het stofje gebruikt om zijn huid en slakken- huis te herstellen. De combinatie van dit extract met natuurlijke en bioactieve stoffen geven uw huid een zijdezacht gevoel.

dr. organic_snail _gel _hand nail elixer

  • Bioactive organic hand and nail therapy
  • 24 hours moisturising effect
  • Smooth, silky action
  • Improves skin elasticity
  • Soothing and revitalising

 

snail gel hand nail elixer

Deze  olie-achtige crème ruikt net zoals de Snail Gel voor het gezicht naar citrus, het verschil is dat het wit van kleur is. Op de huid wordt deze doorzichtig.

Deze handcrème is dun, ietwat wateriger dan wat je van handcrèmes gewend bent. Je moet met het pompje de crème gericht in je handpalm spuiten, wil het niet ergens anders belanden.

Eenmaal op mijn handen voelt mijn huid heerlijk aan en die geur! Ik ben echt fan van deze citrus geur. Geeft direct een fris gevoel en ik blijf er maar aan ruiken, heerlijk.

dr organic_snail_gel_hand

Verpakking: Tube met een pompje

Prijs:50 ml €19,99

Moroccan Argan Oil Hand & Nail Balm

Arganolie is een wonderingrediënt uit Marokko met bijzondere eigenschappen en een hoge concentratie vitamine E, die gecombineerd met specifieke essentiële oliën en fruitextracten rijk voedende en zeer werkzame producten oplevert voor huid- en haarverzorging – van top tot teen!
De Moroccan Argan Oil verzorgingslijn voor huid en haar zorgt voor een natuurlijke revitalisatie van de huid en herstelt het haar zichtbaar.

dr.organic__handcrème

Deze crème zit in een tube met een klikdop. De geur is ook heerlijk, maar dan de bekende Argan versie. Deze crème is veel dikker van textuur. Een volle, ietwat stugge crème.

Wat ik heel bijzonder vind is dat mijn oude handjes er instant beter uitzien. Mijn rimpelige huid ziet er weer glad uit, heel erg mooi!

dr organic_argan_ balm

Verpakking: Tube met klikdop

Prijs: 100 ml €11,99

Conclusie:

Het zijn 2 totaal verschillende crèmes, qua textuur, geur en glans. De snail versie is dun en olie-achtig, de balm is dik en ‘droger’.

Ik vind ze beide erg fijn, de Snail Gel Hand & Nail Elixer geeft een glanzend verzorgd velletje,de Moroccan Argan Oil Hand & Nail Balm maakt je huid direct helemaal glad. (zonder dat het trekkerig aanvoelt)

dr_organic _handcrème
Linkerhand: een glansje en rimpelig. Rechterhand: mat en glad

De Moroccan  Balm is ook een supercrème als je bijvoorbeeld nagellak foto’s wil maken. Als ik een product vasthoud of ik wil mijn nagellak showen, dan erger ik mij, naast mijn korte nagels , altijd aan mijn handen. Net zoals je hals verraden die zonder pardon je leeftijd…

Mijn favoriet?

Het is net waar je vindt dat je huid meer behoefte aan heeft. En hou je meer van een (niet vette) olie, kies dan voor de snail gel. Mijn handrug voelt na het opbrengen  van de balm stroever aan, je voelt meer dat er wat ‘op zit’.

Ik vind de glans weer heel mooi bij de snail versie en voor het maken van een foto de balm. Beide crèmes verzorgen je huid supergoed, dus daar hoef ik niet over na te denken.

Deze fijne producten zijn te koop bij de Tuinen met Holland & Barrett.

Waar zou jouw voorkeur naar uitgaan? A of B?

A) Snail Gel Hand & Nail Elixer

B) Moroccan Argan Oil Hand & Nail Balm

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Veertig Plus
6 jaren geleden

Klinkt goed, beide… denk dat ik voor de snail ga. Weet niet… denk door de niet vette, maar toch verzorgende eigenschappen!

Annelies
6 jaren geleden

Mijn voorkeur zou uitgaan naar B, al zou het me eigenlijk niet heel veel uitmaken… ik hou van allerlei soorten cremetjes en oliën. Een goede handcrème moet ik nog eens hebben. De mijne is al een tijdje op en ik heb nog steeds geen nieuwe gekocht.