NIVEA-SUN 10
Artikelen, Merken, Nivea, Zonbescherming

NIVEA SUN waarschuwt consument over zonkracht door middel van een WhatsApp service en het Insmeerlied

Een dag naar het strand, het park of lekker luieren in de tuin. Wanneer de zon schijnt, speelt ons leven zich massaal buitenshuis af. Terwijl we genieten van het mooie weer vergeten we echter vaak onze huid te beschermen tegen UVA en UVB stralen.
Het blijkt dat meer dan de helft van de Nederlanders zich niet insmeert wanneer ze tijd doorbrengen in de zon. NIVEA SUN lanceert daarom de NIVEA Zonkracht Alert via WhatsApp en het bijbehorende nieuwe NIVEA SUN insmeerlied met als titel ‘Elke Mooie Dag’. Want elke mooi dag begint met insmeren! NIVEA SUN waarschuwt consument over zonkracht door middel van een WhatsApp service en het Insmeerlied 6 zonkracht NIVEA SUN waarschuwt consument over zonkracht door middel van een WhatsApp service en het Insmeerlied

Insmeren met de Zonkracht Alert van NIVEA SUN

Zodra de zon doorbreekt, krijgt zowel jong als oud een vrolijk gevoel en gaat iedereen het liefst de hele dag op pad. Om onbezorgd van het zonnetje te genieten en huidschade te voorkomen is het essentieel om de huid goed te beschermen tegen UVA/UVB stralen. Het blijkt dat het gebruik van zonbescherming op zonnige dagen nog niet voor iedereen een gewoonte is. Om je hieraan te herinneren komt NIVEA SUN daarom met de Zonkracht Alert, waar iedereen zich gratis via WhatsApp voor kan inschrijven.

Hoe werkt de Zonkracht Alert?

Op dagen met een zonkracht UV-index van 5 of hoger krijg je ’s ochtends vroeg via WhatsApp een bericht ter herinnering om je in te smeren. Handig, want zo weet je dat je op dagen met sterke zonkracht zeker niet vergeet te smeren! Om de Zonkracht Alerts te ontvangen voeg je simpelweg 06-57622911 toe aan je contactpersonen en stuur je een WhatsApp-berichtje met ‘NIVEA AAN’.

Het Insmeerlied

De kinderhuid is veel dunner en gevoeliger dan de huid van volwassenen. Het is daarom extra belangrijk dat kinderen goed worden ingesmeerd wanneer de zon schijnt. Kinderen ervaren insmeren niet altijd als een pretje. NIVEA SUN introduceert daarom het insmeerlied met de titel ‘Elke Mooie Dag’ voor ouders en kinderen. Het insmeerlied maakt kinderen op speelse wijze bekend met het belang van insmeren en bevat een leuke en handige ‘insmeerroutine’. Deze is gemakkelijk aan te leren middels de bijbehorende videoclip. Zo leren kinderen niet alleen wanneer en waarom ze moeten insmeren, maar wordt het insmeren ook nog eens een leuke activiteit.


NIVEA SUN Kids Protect & Sensitive Roll-on SPF 50

Nieuw in het zonsegment van NIVEA is de NIVEA Kids Protect & Sensitive Roll-on SPF 50. Het unieke roll-on-formaat maakt het insmeren van de kinderhuid leuk, snel en makkelijk! De NIVEA SUN Kids Protect & Sensitive Roll-on bevat geen parfum en is daarom geschikt voor de gevoelige huid van kinderen.

NIVEA SUN waarschuwt consument over zonkracht door middel van een WhatsApp service en het Insmeerlied 12 zonkracht NIVEA SUN waarschuwt consument over zonkracht door middel van een WhatsApp service en het Insmeerlied

Het zonbeschermingsproduct biedt optimale en onmiddellijke UVA/UVB-bescherming en is waterbestendig. De extra hoge UVA-bescherming vermindert het risico op huidirritatie door de zon.

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Leuke actie van Nivea (wij gebruiken thuis ook altijd zonnebrand van Nivea), zelf smeer ik mijn dochter met het mooie weer elke dag in voordat ze naar school gaat. Op de BSO worden ze gelukkig opnieuw ingesmeerd. Goed dat er zoveel aandacht is om je in te smeren met zonnebrand waardoor bijna niemand het meer kan vergeten en zo’n zonkracht alert en insmeerlied gaan hier zeker bij helpen.

chucky1012
4 jaren geleden

Heel handig…. 👌
Ik smeer me al met zonnebrandcreme in ‘s ochtends voordat ik aan ga kleden.
Daarna als ze zon schijnt ieder halfuur….

Xoxo

bychristiana
4 jaren geleden

Ik vind het echt heel goed dat er tegenwoordig zo ontzettend veel aandacht wordt besteedt aan het belang van smeren tegen de zon! Ik weet nog dat ik en mijn zussen vroeger steevast elke vakantie opnieuw met verbrande ruggetjes in de vouwwagen zitten, bah! (dan heb ik het dus over zo’n 25 jaar geleden…)