Review- Debucal lippenbalsem (met kokos- smaak!) 9 debucal Review- Debucal lippenbalsem (met kokos- smaak!)
Huidverzorging

Review- Debucal lippenbalsem (met kokos- smaak!)

Lippenbalsem voor gevoelige lippen

Ik kreeg zo een leuke mail van Debucal. Of ik mijn adresgegevens door wilde geven, want ze wilden wat leuks opsturen. Het was nieuw, en voor mij dus een verrassing. 13 Juli kwam de postbode met een grote envelop. Toen ik hem opende zag ik een grote koker en plots beseft ik… Natuurlijk!

debucal kokossmaak

 

Ik was het bijna vergeten, een verrassing van Debucal. Wat een originele verpakking. Ik trok de afsluitdeksel eraf en in de kartonnen koker zat een doosje. Met lippenbalsem.  Wat een goede timing! Ik had sinds mijn figuratie bij Hitman’s Bodyguard heel droge lippen gekregen en daarna bijna een koortslip, die ik gelukkig onderdrukt heb.

Je bent op zo’n dag de hele dag buiten, regen, zon, weer regen en omdat ik mijn tas moest omwisselen voor een andere kleur tas had ik niks bij mij om mijn lippen mee in te smeren. Was ook geen ramp…, de lippenbalsem die in mijn andere tas zat was helemaal vies geworden en eigenlijk zo goed als op. Ken je dat, met je nagels het restant eruit pulken om toch maar je lippen in te kunnen smeren?  😉

 

Over Debucal lippenbalsem

Je lippen zijn met stip het meest kwetsbaar. Dat weet je vast uit ervaring. Iedereen heeft wel eens last van droge, schrale lippen. De beste remedie: Decubal Lippenbalsem SPF15

debucal lipverzorging spf 15

 

 

Dun en gevoelig

De huid op je lippen is flinterdun en bevat nauwelijks talgklieren. Dat betekent dat een natuurlijke bescherming van hoornlaag en talg vrijwel ontbreekt. Vandaar dat ze zo snel uitdrogen, bijvoorbeeld door langdurige blootstelling aan zon, een lage luchtvochtigheid (centrale verwarming, airco), gure wind en extreme kou. Ook door het gebruik van bepaalde medicijnen (o.a. plaspillen, medicijnen tegen acne) kunnen je lippen uitdrogen. Het gevolg: schrale en soms zelfs gebarsten lippen.

Decubal Lippenbalsem met SPF15


Deze ultra verzachtende lippenbalsem verzorgt en beschermt je lippen met een hoge dosis huideigen lipiden (75%!), bijenwas, soja-olie en karitéboter. Glycerine zorgt voor het ontbrekende vocht, terwijl beschermingsfactor 15 je lippen tegen uv-straling beschermt. Parabenen en parfum zitten er niet in, dus deze zachte, crèmige lippenbalsem in handige tubetje is ook bij uitstek geschikt voor een overgevoelige huid.

 

Wat vind ik ervan?

Hebben jullie gezien wat voor een smaakje het heeft? Juist! Kokos! En laat ik daar net enorm veel van houden. Het is een heel lichte kokossmaak en geur. Dus niet een heel zoete sensatie, maar wel lekker. De balsem pers je uit de tube, is vloeibaar en doorzichtig van kleur. Zoals een gel. Het fijne is, als ik hem vergelijk met andere lipproducten, dat ik niet bang hoef te zijn dat de bovenkant afbreekt. Met warm weer (waar?) smelt vaak de bovenkant en dan klodder… een stuk eraf!

doorzichtige gel

 

Deze lippenbalsem van Debucal is super fijn en dan bedoel ik ook qua verzorgend huidgevoel. En ik moet mij wel een beetje beheersen dat ik de balsem niet steeds eraf lik. SPF 15 is natuurlijk helemaal fantastisch.

kortom, ik vind hem zalig en deze geweldige droge lippen- redder zit nu standaard in mijn jaszak. 🙂

Tip:
Maak droge lippen niet steeds vochtig met je tong. Dat geeft misschien even verlichting, maar door het vocht en bepaalde enzymen in je speeksel drogen je lippen uiteindelijk nog meer uit.

Wil je deze fijne lippenbalsem bestellen?  Check   Decubal Lippenbalsem SPF 15

Kisses!

approved 2

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
5 jaren geleden

Hihi ik snap heel goed dat je hier echt helemaal blij mee bent! Als mede kokos lover zou ik deze ook niet kunnen weerstaan. Hij klinkt echt heerlijk!!

Deb
5 jaren geleden

Hmmm.. dit klinkt wel erg goed! Een tropisch feestje op je lippen.. hmmm! Ik ben net als jij dol op kokos. Een heerlijke geur en smaak die mij eigenlijk nooit verveelt. Ik kende dit merk nog niet, ik ga eens op de site kijken.

Quinty
5 jaren geleden

Het klinkt als een fijne lippenbalsem, vooral door de kokos! Ik vind de lippenbalsem stickjes toch wel erg fijn en heb dat toch liever dan zo’n vloeibare balsem

Quinty
5 jaren geleden

Het klinkt als een fijne lippenbalsem, vooral door de kokos! Ik vind wel de lippenbalsem stickjes toch wel erg fijn dus denk dat ik dat liever heb dan zo’n vloeibare balsem

Annette
5 jaren geleden

Jij oude snoeperd hahahaha ik vermijd altijd de geuren kokos en vanille dat zijn 2 geuren waar ik niet blij van wordt. Wel in mijn eten maar niet in mijn verzorgingsproducten.

YuSt
5 jaren geleden

Mjummmmm kokos! Say no more!
Hebben!

Hilde
5 jaren geleden

Kokos? Lees ik kokos??!! 😉

Yvonne
5 jaren geleden

Ik ben dol op kokos en dit klinkt heel goed, als het maar niet te lekker is dat je constant met je tong over je lippen gaat 🙂

Astrid
5 jaren geleden

Wat leuk zo’n verrassingspakket! Klinkt als een hele fijne lippenbalsem!

Vanessa
5 jaren geleden

Een lippenbalsem met kokos lijkt me echt heerlijk! Ik gebruik momenteel eentje met vanille en die is ook heel fijn.