jurkjes
Artikelen, Fashion, Kleding

8 leuke wikkeljurkjes waardoor je direct slanker lijkt!

Ik ben tegenwoordig helemaal fan van wikkeljurkjes ofwel omslagjurkjes. Ik had gelezen dat wikkeljurkjes ook mooi slank afkleden en dat klopt inderdaad. Je taille wordt geaccentueerd en je buikje wordt wat verdoezeld.

jurkjes

Stock Photo from Oleg Gekman/ Shutterstock

De laatste tijd is er een enorme keus in leuke wikkeljurken en je ziet ze werkelijk overal. Vooral die met luipaard en floral printjes zijn heel populair. Een wikkeljurk heeft een V-hals en zelf vind ik een V-hals het prettigst zitten.  Ook t-shirts heb ik het liefst met een V-hals. Je decolleté komt mooier uit en je hals wordt optisch verlengd. Ik denk dat wikkeljurkjes flatteus staan bij ieder figuur, of je nu super slank bent of juist curvy. Je kan ze dragen met pumps, sneakers, laarzen of flatjes en vooral de maxi wikkeljurken zijn deze zomer helemaal trendy!

Wellicht hebben jullie mijn nieuwe “Hotter Than My Daughter” wikkeljurkje gezien in mijn outfit post en dit model vind ik heel mooi afkleden. Het lijkt alsof mijn buik een stuk platter is en je kan, mits er genoeg stof in zit, de ceintuur wat strakker of losser knopen. Ik heb ook een jurk in een A lijn, (zeg maar meer model “tent”) en hoopte daarmee mijn buik te verdoezelen. Maar dat werkte averechts, het maakte mij juist enorm plomp. Maar het zit wel heerlijk op heel warme dagen, eerlijk is eerlijk!

Ik heb 8 leuke wikkeljurkjes/ omslagjurkjes voor jullie op een rij gezet! Shop-ze!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
bychristiana
3 jaren geleden

Ah dat wikkeljurkje met die rode bloemen vind ik prachtig, dat is echt helemaal mijn ding. Sowieso kom ik altijd graag bij Mango. Die hebben eigenlijk het hele jaar door dit soort modellen en die staan altijd mooi.

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Wat een leuke jurkjes. Ben heel benieuwd hoe een wikkeljurkje mij gaat staan. Ik ben al langer opzoek naar een leuk jurlje, maar zonder mooi resultaat. Het panterjurkje staat je zo goed. Veel plezier ermee.

Simone
3 jaren geleden

Jaaa leuk, wikkeljurkjes! Ik ben er ook gek op. Mijn favoriet is mijn zwarte exemplaar met witte hartjes!

Tessa
3 jaren geleden

wat een leuke jurken. zelf heb ik twee wikkeljurken. ben er dol op

Deb
3 jaren geleden

Hey Babs! De 8 leuke wikkelrokjes zijn niet zichtbaar.. ben wel benieuwd.

Deb
3 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Nu zie ik ze ook! Ik vind het jurkje van Expresso (sowieso ‘n erg leuk merk) en My Jewellery erg leuk.