philips warmeluchtborstel 3
Artikelen, Haarverzorging, Reviews, Tools

Beste koop sinds tijden, mijn Philips krulborstel! (Style Edition)

Met de Philips krulborstel ben ik erg in mijn nopjes. Ik zocht een hetelucht krulborstel en na het zien van meerdere filmpjes op YouTube en het lezen van blogs bleef ik twijfelen welke ik nu echt het fijnst zou vinden. Zal ik gaan voor zo een soort borstel die zichzelf in het haar rolt? Of toch maar niet?

philips krulborstel

Kennen jullie die föhn borstels die met één druk op de knop zich in je haar rollen en weer terug? Die heb ik dus niet gekocht ;). Ik heb diverse filmpjes bekeken en vond het er toch te “heftig” uitzien. Die borstels rollen zich in sneltempo in je haar omhoog en dan moet je nog maar zien dat hij ook weer makkelijk uitrolt.(gaat ook automatisch)

philips krulborstel 1

Ik ben zo iemand die het dan toch nog handmatig in zou draaien, vrees ik. Ik had vroeger een föhn borstel maar de haartjes stonden te dicht op elkaar. Gevolg: Mijn haar raakte altijd in de knoop en ik kreeg die borstel nooit makkelijk uit mijn haar. Een hoop getrek en heel wat haren minder op mijn hoofd als resultaat! (en een rooie kop)

Ik zag toevallig deze Philips Airstylist hij het Kruidvat liggen en hij lag niet in het schap van de föhns en krultangen maar apart, bij de koopjeshoek.

Voor 19,99 kon ik hem niet laten liggen. Je bent al snel rond de €30 – €40 kwijt. (bij BOL.com zag ik een soortgelijk exemplaar voor €38,34)

 

Er zitten 3 opzetstukken bij:

  • Een borstel
  • Een staaf met intrekbare pennen. De pennen trekken zich terug zodra je aan het knopje bij het uiteinde draait, ideaal!
  • Een mondstuk

philips warmeluchtborstel 1

Voordelen:

  • De borstel raakt niet in de knoop met mijn haar. (En ik heb veel haar en in lagen geknipt)
  • Ik kan mijn haar ook al borstelend föhnen.
  • Ik kan met de borstel een slag in mijn haar maken en met de staaf meer gedefinieerde krullen.
  • Ik heb éen hand vrij. Toen ik föhnde met een losse borstel, was het onhandig om ook steeds een streng haar steeds op te pakken.

philips warmeluchtborstel 1

Op de foto’s zie je het resultaat. Ik heb aan de ene kant een keer de staaf gebruikt en aan de andere kant de borstel. Verder heb ik geen versteviging in mijn haar gedaan, als ik dat wel gedaan zou hebben dan zouden de krullen/slag steviger zijn geworden. En ook geen lak of iets dergelijks.

krul haar

Op bovenstaande foto zie je de “warrige krul”, gemaakt met de staaf. (met intrekbare punten) Deze foto heb ik gemaakt voordat mijn haar geknipt was.

Na de knipbeurt:

krullerig haar
krullerig haar

Mooie slag in mijn haar geföhnd…

slag in haar met philips borstel

En als laatste zie je rechts dat het krullerig valt en links met een slag

Beste koop sinds tijden, mijn Philips krulborstel! (Style Edition) 13 philips krulborstel Beste koop sinds tijden, mijn Philips krulborstel! (Style Edition)

Tip van mijn kapper:

Gebruik bij een föhn de coolshot niet als je je haar net ingedraaid hebt met de borstel. De haarschubben zetten dan uit, waardoor je de borstel er moeilijker uitkrijgt.

Ik vond dat een supertip!

Heel blij met mijn airstyler!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
5 jaren geleden

Klinkt als een fijn apparaat! Inderdaad geen geld wat je ervoor hebt betaald. Resultaat ziet er goed uit. Mooi haar heb je trouwens 👌🏻!

Irene
5 jaren geleden

Wat een fijne borstel. Ik heb zelf ook een krultang, maar ik heb al snel dat mijn krullen slap worden, meestal al na 2 uur. Ook als ik versteviging gebruik. Ik weet dan ook niet of dat ligt aan mijn haar of aan de krultang.

Aileen
5 jaren geleden

Dat klinkt erg handig! Wat fijn ook dat je er zo blij mee bent. Het is altijd even afwachten met dit soort apparaten.

Kayla
5 jaren geleden

Ik heb zelf geen ervaring met krulborstels maar deze ziet er goed uit!

Annette
5 jaren geleden

Philips heeft altijd wel goede haar producten ik heb ook jarenlang een hele fijne fohn gehad.

Josine
5 jaren geleden

He heb je je layout veranderd?
Ik heb ook zo’n borstel gehad, echt jaren gebruikt, werkt zo fijn! Zeker toen ik korter haar had vond ik het echt ideaal. Leuke foto’s erbij, je ziet echt verschil he! Liefs Josine

Josine
5 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Oh het lijkt echt anders. De berichten staan nu over de volledige breedte.. ik meen me te herinneren dat dat eerst niet zo was. Misschien ben ik abuis 🙂

Jolanda
5 jaren geleden

Wat een fijne tool! Ik heb zelf nog helemaal geen ervaring met dit soort borstels. Wil graag eens die van de kruidvat proberen!

chucky1012
5 jaren geleden

Zo een prachtig resultaat en wat een handige tip had jij van jou kapper gehad.

Hennie
5 jaren geleden

Mooi resultaat zonder al te veel moeite. Lijkt me inderdaad een hele goede koop!
Wat zijn jouw ogen toch geweldig geworden. Blijf er elke keer weer met verbazing naar kijken!