KeeK op de WeeK 3- Pijncentrum, Librije Bal & Een Te Klein Bedje? 9 pijncentrum KeeK op de WeeK 3- Pijncentrum, Librije Bal & Een Te Klein Bedje?
Artikelen, Aviko, Food & Drinks, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle, Marie en Toulouse

KeeK op de WeeK 3- Pijncentrum, Librije Bal & Een Te Klein Bedje?

Hallo KeeKers! In deze KeeK weer eens een tip voor een serie op NetFlix, een nieuwe verwijzing voor de pijnpoli, churro’s van een “aardappelfabrikant” en een te klein bed…

KeeK op de WeeK 3- Pijncentrum, Librije Bal & Een Te Klein Bedje? 11 pijncentrum KeeK op de WeeK 3- Pijncentrum, Librije Bal & Een Te Klein Bedje?

Verwijzing andere pijnpoli

De huisarts was snel dit keer, ik had in no time een nieuwe verwijzing voor de pijnpoli. Weliswaar niet voor het RadboudUMC (wachttijd 30 dagen) waar ik om vroeg maar voor de Gelderse Vallei. (16 dagen). Ook prima, als ik maar geholpen word.Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte!

Gekeken

Wij zijn weer alle films van Lord of The Rings aan het kijken op NetFlix. Volgens mij heeft NetFlix “the extended versions” erop gezet; wij ontdekken steeds scenes die wij niet eerder gezien hebben. Blijft een geweldige film. Gollem, Gollem!

Deense serie: Below the Surface (Gidseltagningen)

Drie zwaarbewapende mannen kapen een treinstel van de metro in Kopenhagen. Ze gijzelen 15 mensen, dwingen hen uit te stappen op het spoor en brengen hen naar een leegstaand metrostation in aanbouw.

Philip Nørgaard (Johannes Lassen) van de antiterreurbrigade moet de problemen zien op te lossen. De gijzelnemers eisen een losgeld van 4 miljoen euro en als zij geen geld krijgen dreigen ze de gegijzelden om te brengen. De gijzelnemers bellen journaliste Naja Toft (Paprika Steen, wat een grappige naam) en willen dat zij een exclusief live interview afneemt met een van de gegijzelden. Ze gaat daarop in en hoopt zo een rol te kunnen spelen als tussenpersoon tussen de gijzelnemers en de politie.

Super spannend? Niet echt. Maar zeker vermakelijk, ook vanwege de taal. Deens vind ik minder mooi klinken dan Zweeds, het klinkt alsof ze niet goed articuleren en woorden inslikken. Wij horen vaak wel overeenkomsten met de Nederlandse, Engelse en Duitse taal, als je er op gaat letten is dat best grappig.

Gegeten

Ik heb een bal gehakt à la Librije gemaakt en die zijn zo lekker! Je mengt het gehakt met o.a grove mosterd, ketjap, zout, cayennepeper, ei en paneermeel en je laat ze sudderen in vleesfond… Was ik die laatste dus vergeten te halen… Ik heb een klein beetje van zo een kant en klaar zakje juspoeder erbij gedaan en het smaakte ook prima.

KeeK op de WeeK 3- Pijncentrum, Librije Bal & Een Te Klein Bedje? 13 pijncentrum KeeK op de WeeK 3- Pijncentrum, Librije Bal & Een Te Klein Bedje?

Verder zie je op de foto chioggia (tjokja) biet, venkel (ligt eronder), een stoofpeertje (ligt erbovenop) en flespompoen. Weet je dat ik tegenwoordig helemaal strak sta na zo een hapje? De laatste tijd krijg ik steeds minder naar binnen, naar een all-you-can-eat restaurant hoef ik niet meer te gaan. Twee punten pizza is ook meer dan genoeg terwijl ik vroeger met gemak een hele pizza naar binnen werkte. De leeftijd?

En churro’s! Deze zijn van Aviko, had ik niet verwacht. Ik denk dan alleen aan aardappelen. Jammer is wel dat er weinig vulling in zit, ze zijn niet zo lekker als bij bv. een Foodtruck helaas.

KeeK op de WeeK 3- Pijncentrum, Librije Bal & Een Te Klein Bedje? 15 pijncentrum KeeK op de WeeK 3- Pijncentrum, Librije Bal & Een Te Klein Bedje?

Mijn bed is te klein!

Af en toe moet je toch je pootjes kunnen strekken, toch?

KeeK op de WeeK 3- Pijncentrum, Librije Bal & Een Te Klein Bedje? 17 pijncentrum KeeK op de WeeK 3- Pijncentrum, Librije Bal & Een Te Klein Bedje?

Tis ook zo een gekkie en lieffie..

KeeK op de WeeK 3- Pijncentrum, Librije Bal & Een Te Klein Bedje? 19 pijncentrum KeeK op de WeeK 3- Pijncentrum, Librije Bal & Een Te Klein Bedje?

KeeK op de WeeK 3- Pijncentrum, Librije Bal & Een Te Klein Bedje? 21 pijncentrum KeeK op de WeeK 3- Pijncentrum, Librije Bal & Een Te Klein Bedje?

Dat was het weer voor de deze KeeK! Tot de volgende week! Fijne zondag!

KeeK op de WeeK 3- Pijncentrum, Librije Bal & Een Te Klein Bedje? 23 pijncentrum KeeK op de WeeK 3- Pijncentrum, Librije Bal & Een Te Klein Bedje?

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Natascha - Beautyopinie
1 jaar geleden

Wat fijn dat je nu sneller terecht kunt! Ik had je nog wat willen berichten maar door de zwangerschap was ik het even vergeten. Als je gedoe hebt met de medische sector, heeft Interpolis daar een hulp lijn voor met deskundigen die je kunnen helpen. Ook als je daar niet verzekerd bent! Ik weet t nog uit de tijd dat ik bij de Rabobank werkte, bij wachttijden kunnen ze ook bemiddelen. Hoop dat het deze keer allemaal goed gaat 🙂 X

Armande
1 jaar geleden

Wat een schetige poezenfoto’s. En bedankt voor de tip van de churro’s. Dat is een voedselding wat ik dus nog nooit heb gehad. Dat krijg je ervan als je “Am Arsch der Welt’ woont… 😛

Irene
1 jaar geleden

Wat fijn dat je nu eindelijk naar de pijnpoli kan. Ik hoop zo dat ze je kunnen helpen. Ik vind het wel grappig wat je zegt over Deens en Zweeds. Zweeds is ook een moeilijkere taal dan Deens en Noors. Ik kon het vroeger een klein beetje lezen, had Zweeds geleerd toen we een rondreis maakte door Scandinavië. Deens is wel makkelijker te volgen als je geen Deens kunt.

Deb
Deb
1 jaar geleden

Hihi wat een lieve foto’s van Marie 😻. Wat ligt ie er toch prinsheerlijk bij op dat poppenbedje. Wat fijn dat het opschiet dat je eindelijk naar de pijnpoli kan. Al duren 16 dagen alsnog veel te lang wanneer je al zo lang zo’n pijn hebt. Sterkte nog ff lieve Babs. Ik hoop echt dat je verlost wordt van je pijn. Zo’n bal gehakt lijkt me heerlijk 😋. De churro’s zien er ook lekker uit, jammer dat ze weinig vulling hadden. Lekker af en toe van die zoete dingen. Vandaag heb ik voor het eerst cinnamon rolls (ook wel buns… Lees verder »

Tessa
1 jaar geleden

wat een schattige foto. fijn dat je redelijk snel nog bij de poli terecht kunt

annette
1 jaar geleden

Toevallig net met below the surface begonnen. Ik heb geen netflix of iets maar kijk elke zaterdagavond naar Canvas en laat deze nu net gisteren begonnen zijn haha, wel altijd dubbele afleveringen dus dat is lekker.

bychristiana
1 jaar geleden

He, wat fijn Babs, een doorverwijzing naar de pijnpolie. En ook nog eens op een locatie met een kortere wachttijd. Ik hoop dat ze je kunnen helpen. Haha, dat bed lijkt inderdaad net iets te klein. Soms liggen ze erbij en dan vraag je je toch af hoe zo’n houding lekker kan liggen. Sketch ligt bijvoorbeeld heel vaak op de grond en dan half omhoog tegen de tafelpoot aan. Het ziet er behoorlijk raar uit, en toch gaat ze vrijwel elke dag zo liggen.