hangstoel
Artikelen, Lifestyle, Reviews, Wonen

Lekker nazomeren in mijn hangstoel (met een leuk boek en mijn katten)

De zomer is zo goed als voorbij en met pijn in mijn hart moet ik dat toch wel constateren. Maar of het nu zomer of winter is, relaxen staat momenteel op mijn to-do lijstje op nummer 1. En veel boeken lezen, want ik ben dol op lezen. Als ik in bed een boek lees, lees ik hoogstens 2 hoofdstukken, want zodra ik mijn kussen zie val ik tegenwoordig weer in slaap. En nu kan ik heerlijk in mijn hangstoel chillen met mijn leesvoer, kijk maar mee!

hangstoel (2)

Jeroen kan met gemak slapen in een hangmat, mij lukt dat niet. Om de een of andere reden krijg ik altijd pijn in mijn rug in een hangmat. Dus koos ik voor een hangstoel van Tropilex. Wel lekker achterover “hangen” maar meer het gevoel dat je toch wat pro-actiever zit.

Het enige probleem was de tuin. Ik heb geen overkapping, dus waar kan ik dat ding ophangen? Daar gaan wij volgend jaar over nadenken. In de huiskamer kan hij wel en ook op zolder.

Hangstoel ‘Tropical’ ocean lounge

De hangstoel heeft een stevige constructie en een ophangsysteem werd meegeleverd. Ideaal natuurlijk! Door de veer die erbij zit wordt de stoel ietwat bouncy. De levering was overigens razendsnel. Een dag later was hij al in huis en het bedrijf via DPD pakketservice. Super fijn werkt dat, want je krijgt bericht als het onderweg is en daarna hoe laat je het kan verwachten. Wij moeten nog gaan kijken of wij hem ergens anders kunnen ophangen dus hopen wij dat het plafond stevig genoeg is. (en anders stort ik maar een keer naar beneden, als het plafond maar niet meekomt!)

Ik heb gekozen voor de kleur blauw, die vond ik ook voor binnenshuis het best passen.

  • Materiaal: katoen
  • Draagkracht: 120 kg
  • Lengte doek: 170 cm
  • Breedte: 130 cm

Bij hangmatgigant.nl hebben ze een ruime keus aan hangmatten en hangstoelen en qua prints kan je ook alle kanten op. Het is maar net wat je leuk vindt. Zo kan je in no- time je tuin, serre of (studenten)kamer een Spaans, Afrikaans of Zuid-Amerikaans tintje geven.

Marie en Toulouse vonden het ook heel interessant. Ik had dat al verwacht, zij zijn dol op hutjes. Als ik een dekbed of laken over een stoel hang, dan kruipt Marie er helemaal in en Toulouse gaat eronder zitten om passanten (wij dus) te laten schrikken… 😉

Marie die haar zonden overdenkt…

marie hangstoel

Toulouse stelt zich verdekt op…

Toulouse

Zo te zien hebben ze mijn hangstoel dus behoorlijk geconfisqueerd. Zouden ze een plekje voor mij overhouden?

toulouse in hangstoel

Prijs: €79 (ophangsysteem moet je apart erbij bestellen)

Wat lijkt jou lekkerder liggen, een hangmat of een hangstoel? 

-dit product heb ik gekregen-

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Vanessa
3 jaren geleden

Wat een mooie hangmat! Lijkt mij heerlijk om in te chillen.

bychristiana
3 jaren geleden

Oh wat lekker zeg! En zo’n leuke kleur ook! Hangt hij nu in je woonkamer? Hopelijk krijg je zelf ook nog af en toe plek om er in te liggen;-)

Annette
3 jaren geleden

Ik gebruik mijn hangmat graag in de zomer en mijn kids ook voor ons echt een fijne aanwinst in de tuin.

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Wat leuk zo’n stoel, een mooie kleur. Ja inderdaad je moet wel een plekje hebben voor m op te hangen. Ik hoop dat je nog een plekje krijgt, zo te zien is je “stoel” al goedgekeurd. Nu moet je m zelf nog proberen te gebruiken👍💋📖.

chucky1012
3 jaren geleden

Heel mooi!
Ik had al vaker gekeken in die webshop.
Mooie kleur stof.
Hihihi de katten…..
Persoonlijk zou ik kiezen voor een hangstoel.

Xoxo